Moderátor: Dave0401
http://allegro.pl/show_item.php?item=590779569" onclick="window.open(this.href);return false;JouiCZ píše:Tak si ho pořiď já už jednoho mám
Pokud jich nema jako tomekMr. Yaris píše:To akorát já mám za 10 let 65 tis kmMě se právě u Lexe líbí ty kožené interiéry. Podle toho se dá taky dost poznat. Těch 160 tis jsem dal jako minimum. Jo a taky stačí projít inzeráty. Třeba auto r.v. 2004 najeto 85 tis, a auto r.v. 1999 najeto 99 tis., trochu nesmysl bych řekl. 20 ročně prostě průměr. Šance, že si někdo koupí auto za mega a víc, a najede za 10 let 100 tis. je minimální.
podle pokličky to jsou 18" . víc jsem zase nestihlDave0401 píše:podle me 18ky... ale ruku do ohne nedam
nějaký český zástupce prodejce kol WORK ??? kolik vyjde sada 18tek třeba? pro představu...JouiCZ píše:1. a 2hé foto není lexus.. toyota + ifinity
.. každopádně na všech autech jsou kola WORK..fotky na ofiko stránkách
Plná by byla podle mě 5w-40JouiCZ píše:Bohužel to tak je Luke.. co se dá dělat..u toyoty se nebojim spolehlivosti za 5 let mě ještě nezklamala..
Držím palec yarisovi ať dobře vybere..ve sve podstatě s chybičkama(optickýma) se dá pracovat a to mě taky baví, tak to nějak neřeším..
Info pro yarise: připrav se na relativně drahé díly - rozvodový řemen 1500kč kladky 1500kč jeden tlumic 5000kč, dle knihy by tam měl být olej 15w-30..vychází nejlépe co se týká teplot v zimě a létě.. bohužel na netu je pouze nějaká 60l pixleV toyotě ale říkají normál plná 15w-40.. Tak jsem zvědav..