Dave0401 píše:napis LUBOVI.. ten taky resi H1 prestavbu..
no a rikal o jeste lepsich cenach
Flanel taky řešil přestavbu H1 na H bišenooonek
hehe.....a jen si prihnul pruzinku ze?!
samozrejme ze vsechno jde, ovsem tady jde taky o to na kolik si kdo ceni svuj cas.
nekteri za dobu stravenou na bastleni xenonu muzou vklidu ty 2tis. vydelat......tak proc nekoupit tu sadu hm?
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
Tady v tomto nechci žádné DoDo. Já si raději připlatím za celou sadu. Už jsem tak trochu domluvený s Lubošem. Jen teď sehnat penízky. Těch plánů je ale více. Jen nevím jak to vyjde.
Zdeno jen otázka jaké jsou výbojky na té vaší přestavbové sadě???? A kolik výjde když mrdne? Já jsem dával D2R do obyč parabol na čočku příjdou D2S na celém autě jsi něco dodělával a teď chceš origo za dvojnásobnou cenu no nevim za ty prachy co zbydou bych si udělal fajný výkend na horách je to na tobě ale překopat to není problém
na HID sadu je zaruka i na výbojku 2 roky a i tak stojí ted výbojka kolem 1500kč , D2S/R se dá sehnat za 500kč to je prava, ale komu už praskla ???? nebo jak často ? za 2 roky budou ceny uplně jiné .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
luboT4 píše:na HID sadu je zaruka i na výbojku 2 roky a i tak stojí ted výbojka kolem 1500kč , D2S/R se dá sehnat za 500kč to je prava, ale komu už praskla ???? nebo jak často ? za 2 roky budou ceny uplně jiné .
Jestli je na to záruka, tak tím líp. Jinak jak říkáš, ty ceny půjdou určitě dolů. Vím že to výjde dráž, ale v těchto věcech nechci šetřit.
Dave0401 píše:napis LUBOVI.. ten taky resi H1 prestavbu..
no a rikal o jeste lepsich cenach
Flanel taky řešil přestavbu H1 na H bišenooonek
hehe.....a jen si prihnul pruzinku ze?!
samozrejme ze vsechno jde, ovsem tady jde taky o to na kolik si kdo ceni svuj cas.
nekteri za dobu stravenou na bastleni xenonu muzou vklidu ty 2tis. vydelat......tak proc nekoupit tu sadu hm?
Danku ale já nemám zbastlené absolutně nic. pokud nesvítím, tak nejde poznat jestli to je obyč. žárovka nebo xenon. či dokonce bixenon.
F.l.a.n.e.l. píše:
Danku ale já nemám zbastlené absolutně nic. pokud nesvítím, tak nejde poznat jestli to je obyč. žárovka nebo xenon. či dokonce bixenon.
ale ja nerikam ze to je videt.....bastlit rozumej predelat....
ja jen reagoval na to, ze to neni problem dostat do H1
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti