Stasio píše:Dneska koupila kámoška(češka) plastelínu a jak se jí brazilci ptali co to je tak jím odpověděla s dodatkem. The smell is like virgin
ale chtěla použít vinegar
ojoj. jeste je na svobode?
Stasio, kde v Kanade jsi? Prave ted mi poslala kamoska fotky z Vancouveru.
Mam moznost mit Feldu 1.3 verzi TRUMF rok 2000 najeto 29tis km celorocne garazovana v zime vubec nejeta. Bylo to auto od invalida ale ted ze zdravotnich duvodu uz nemuze jezdit tak ji prodava i s garazi. Majitele jsou znami od prarodicu jezdili spolu do lazni atd tak sem dostal na ni nabidku jako prvni a mam cas se rozhodnout. Samo ze bude za rodinnou cenu ale presnou castku se dozvim az zitra, tak me jen zajimalo jestli ma v dnesni dobe cenu kupovat felicii, ikdyz je v perfektne zachovalem stavu s malo km ale porad je to jen felicie. Pripadne za jakou cenu si myslite ze by se ji vyplatilo vzit? Ja ji nebudu kupovat za svoje ale koupila by ji mamina jako spolecne auto k baraku. Facko by bylo stale moje.
Fotku mam jen jednu jak jsme za nimi byli v laznich. Je to ta modra.
je to sice jen felda... ale ber to tak... na Felicii si uděláš všecko sám... když se něco vysere, tak jsou na to díly za hubičku
a pokud je v top stavu s tolika najetými km?
Ja mel Trumfa, 2001/06. Paradni kousek. Jeste z ni vonela novota. Na mestske jezdeni spokojenost. Nikdy se na ni nic nevysralo. Na 200km Brno-Ostrava uz to bylo trosku pain. Ne zrovna pohodlne sedacky, jelo max 140, aby se moc netrepala. Mela tehda najeto 54tis tusim. Prodal jsem ji do Acek za 80tis, druhy den sla dal za 99tis Kc. Ja bych te koupi rekl ano, samozrejme zalezi na cene.
Jj...bylo fajn Hanouš a jeho audio zástavba...mno nikdo nechápal Jj deposit byl zajímavý...mno dejve...jeden motůrek by se ti tam líbil...2,0 T (221kw)
4Hanuš: Zlatá postel
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
PemaR píše:Mam moznost mit Feldu 1.3 verzi TRUMF rok 2000 najeto 29tis km celorocne garazovana v zime vubec nejeta. Bylo to auto od invalida ale ted ze zdravotnich duvodu uz nemuze jezdit tak ji prodava i s garazi. Majitele jsou znami od prarodicu jezdili spolu do lazni atd tak sem dostal na ni nabidku jako prvni a mam cas se rozhodnout. Samo ze bude za rodinnou cenu ale presnou castku se dozvim az zitra, tak me jen zajimalo jestli ma v dnesni dobe cenu kupovat felicii, ikdyz je v perfektne zachovalem stavu s malo km ale porad je to jen felicie. Pripadne za jakou cenu si myslite ze by se ji vyplatilo vzit? Ja ji nebudu kupovat za svoje ale koupila by ji mamina jako spolecne auto k baraku. Facko by bylo stale moje.
Fotku mam jen jednu jak jsme za nimi byli v laznich. Je to ta modra.
Tak sem se na ni byl dneska podivat a je proste nadherna uplne jak kdyby vyjela z linky, jsou na tom nove zimaky + cela sada origo plechacu s novyma jeste nejetyma gumama. Jedine co jsem na ni nasel je skrabanec na 5tych vratech asi kolem toho nekdo projel s vozikem u obchodaku nebo nevim jak se tam ta ryha ocitla.
No a bavili jsme se o cene no a nakonec jsme skoncili na 50tis. Co vy na to?
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C