Doposud se vse obeslo bez problemu, tak doufam, ze dal to taky pojede OK
Moje řeč!!! Ivan

hele tohle bylo tenkrát na měmilosh píše:Jardo, vidis? Uz jsi tady napsal tolik prispevku a nejen ja a Wilda te mame plny zuby, tak se bud zklidni nebo se taky muze stat, ze uz si tady moc prispevku nenapises !!!
HLAVNE JSEM CHTEL NAPSAT, ZE JSEM V TETO SEKCI - POKEC- NASTAVIL OPRAVNENI PSAT PRISPEVKY JEN PRO REGISTROVANE CLENY, PROTOZE UZ MAM DOST DEBILNICH HLASEK OD ANONYMU !!!!
Pokud si ale nektery z nich mysli, ze si bude sve komplexy vylevat jinde, tak to se myli, protoze pak bych byl nucen udelat psani pro registrovany cleny na cely forum !!!!
mluvis mi z duseEiffel píše:jo bylo, ale tvojí reakci, kdy se omlouváš, jsem smazal
Každopádně by neškodilo, kdyby si to tady všichni členi přečetli. Myslím tím celé, třeba pravidla na jiných forech, potom by si tady vážili benevolence adminů
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Já kupříkladu pro mazání a zamykání jenom z principu nejsem, je to o osobnosti moderátora, neřikám že zakládání témat o hovně mě nějak bere, ale těžko soudit co je a co neni dostatečně zbytečný téma na to aby se mohlo mazat, takže přístup, Večerníček nebo Blíč neco napíše, neni to intelektuální balada, tak to smažem moc nepodporuju.... Ale ten kdo píše podobný kraviny by si taky měl uvědomit do kdy jde jenom o legraci a kdy o provokování....takže to měj taky na mysli....Vecernicek píše:ANO ALE MĚ VADÍ ŽE MI MAŽETE THEARDY A TO BEZDŮVODNĚ!!!!!!! MÁTE TADY 7500 THEARDŮ KTERÝ JSOU NAPROSTO ONIČEM A KDYŽ SEM DÁM NĚCO JÁ TAK JE TO HNEDKA ŠPATNÉ?????????? UVĚDOMTE SI K ČEMU POKEC SLOUŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nic se nedělo dost dlouho, v tuto chvíli to nabralo už tak obludný rozměry, že forum degraduje.AlesShi píše:no tak kluci, nedelejte fotry
se nic prece nedeje