(sorry, já musel)

K tématu, souhlasím s pořádkem

a ja?milosh píše:vyber sekci a bude tvaBerry píše:Ja bych chtel byt taky MOD
nic proti miloshi, ale věci nemůžou fungovat víc jak na 100% tahle doba je už od roku 1989 pryčmilosh píše:OK, Lama, Eiffel do pokecu kdo dal? A pro inzerci jsem ze by proste bylo zakazano OT, kazdymu je u prd... za kolik to ten clovekj prodava, stejne sou tady z vetsiny jen kecalove co nemaj ridicak natoz prachy na auto.
Na astra g foru modi funguji na 150% a je to videt !!!!!
já jsem byl vždycky chytrejmilosh píše:velkejtato, ses nakej chytrejlamo autohifi by chtelo hlidat vic no
A co když ten někdo reaguje na dotyčnýho třeba až se 2denním zpožděním kdy v tématu je dalších 5stránek navíc ? To by bylo bez citace takový dost nepřehlednýmilosh píše:no podle me kdyz se napise napr To zetes: a text tak kazdymu bude jasny na co dotycny reaguje ne?
a VIPmilosh píše:jen modi jak je psano
ty vole kupte si větší než 10" monitor na kalkulačce a myš. Pokud někdo odcitujete 40 řádků, je to na zváženou, ale abych ve svým postu vymázaval postupně všechny věty a nechal tam až tu poslední, na kterou chci reagovat, to už ses asi kapku posral.L.A.M.A. píše:Idealne nekdo zacituje post nad sebou, a toho jeste nekdo zacituje... to je utrhnout mu hlavu. Jasne z minulé strany neni problem. Ale i tak by se melo upravovat co citujes. Reaguje se na jednu vetu ale zacituje se 40 radek.