http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?t=150 ... be4d50aa28" onclick="window.open(this.href);return false;
milosh píše:Cim dal vic lidi mi pise ze uz to tady neni jako driv vsichni jen pisou do pokecu kraviny (prevazne prazska sekce clenu - nic proti) a forum jaky tady bylo driv uz proste neni stejny, jedeme uz skoro 5 let a za tu dobu zdrave jadro fora zestarlo, casu uz taky neni mnoho ale od toho by meli byt moderatori aby sli prikladem a jeste vic tady nepridavali "pod kotel", viz. rasisticka temata ob tydne atd.
Pisu to uz ponekolikate, ale jak vidim prilisna volnost diky temer zadnym pravidlum asi neni to nejlepsi
si super moderátor ričmo, jdeš příkladem, hlavně upravovat cizí příspěvky, když ti nejdou po chutí, já ti tleskámRitchma píše:Já jo
Minimálně jsem aktivní a šance že se za týden na TF vykašlu je značně nepravděpodobná......
Nevim kolikrát ti mam totiž opakovat, že nemam náladu na tvoje urážky potom co si předved v aktuálních fotkách vašich miláčků. Laskavě si mě přestaň všímat, nebo se někde sejdeme osobně a já ti to vysvětlim pokud máš zájem. Tentokrát si to pochopil?Rudi píše:si super moderátor ričmo, jdeš příkladem, hlavně upravovat cizí příspěvky, když ti nejdou po chutí, já ti tleskámRitchma píše:Já jo
Minimálně jsem aktivní a šance že se za týden na TF vykašlu je značně nepravděpodobná......![]()
![]()
takhle se má správnej moderátor chovat ...opravdu si mezi nima chyběl!!! MILOSH si zase zvolil toho pravýho
ále, pán ričma radši upravenou citaci smazal, ty seš ale hrdina! Klidně se můžem po novým roce sejít osobně, mě to problém absolutně neděláRitchma píše:Nevim kolikrát ti mam totiž opakovat, že nemam náladu na tvoje urážky potom co si předved v aktuálních fotkách vašich miláčků. Laskavě si mě přestaň všímat, nebo se někde sejdeme osobně a já ti to vysvětlim pokud máš zájem. Tentokrát si to pochopil?Rudi píše:si super moderátor ričmo, jdeš příkladem, hlavně upravovat cizí příspěvky, když ti nejdou po chutí, já ti tleskámRitchma píše:Já jo
Minimálně jsem aktivní a šance že se za týden na TF vykašlu je značně nepravděpodobná......![]()
![]()
takhle se má správnej moderátor chovat ...opravdu si mezi nima chyběl!!! MILOSH si zase zvolil toho pravýho
Jo smazal. Nemam náladu na tvoje urážky. Jeslti máš se mnou nějakej problém, tak se klidně sejít můžeme, mě to bolet nebude........Rudi píše: ále, pán ričma radši upravenou citaci smazal, ty seš ale hrdina! Klidně se můžem po novým roce sejít osobně, mě to problém absolutně nedělá
tak taky tam nejsem mód, já mám svojí sekci a zas tak OT nejsem, bylo hůřmilosh píše:vyhodim vas vsechny a bude, ty rudi na to taky seres OT porad dokola a ricma je tam 2 dny, tak ma zkusebni lhutu
Já to čet a nějakej ten pátek už jsem mod prahy a tuningu. Ale nepíše se tam o dementech jako seš tyRudi píše:tak taky tam nejsem mód, já mám svojí sekci a zas tak OT nejsem, bylo hůřmilosh píše:vyhodim vas vsechny a bude, ty rudi na to taky seres OT porad dokola a ricma je tam 2 dny, tak ma zkusebni lhutu![]()
ričmo, kdybych žaloval, tak napíšu miloshovi SZ a je to, takhle jsem ti tady nechal prostor pro tvojí obhajobu a dost OT
doporučuji ti příště přečíst todle, než budeš chtít bejt v pokecu módem
http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?t=150 ... be4d50aa28" onclick="window.open(this.href);return false;
Já jsem v klidu když do mě neprudí nějakej malej usmrkánekL.A.M.A. píše:Ritchmo klid, ja sem upravil u dvou postu citace a uz sem byl spatne. A nebyl mod. Tak si to tak neber.
kubi píše:Jop, souhlas Pustile, viz. aktuální fota vašich aut, kde nejsou fota ale kecychtělo by to přísnější mody, lidi, kteří tu fakt chodí denně a nebojí se mazat.... když koukám na soupis modů třeba pokecu, tak polovina z nich tady moc nechodí... škoda, je to dobrý fórum, jen by to chtělo zpřísnit metr na OT
![]()