Toto je v upravě supermoto (kit 80ccm)
rok 99.
Ale možná si koupim uplně novou a dam na ní ten kit.
Má ject kolem 120km/h (ta v upravě SUPERMOTO)
Perfektně napsanýEU_CZE_KILLER píše:Hej prej aprilia mito, no ty vole to je to same jako LCD a CRT, ty si takovej ten masirek co? takovy to kapo chodovskyho gangu co ma kolem sebe super oblikany nacincany ctrnactilety kundicky kery nemaj mozek a ty je okouzlujes svym skejtackim super oblecenim co? frajer ty vole normalne ti zavidim, hulite chlastate a fetujete jezdite ve dvaceti na simaci co? za chvili dostanes masinu budes balit holky i mimo prahu svalousi co? no ty kravo, hochu co ty si za typa to neni mozny, na skejtu by si rozbil hubu ale tezkej master, ach
No_name píše:Perfektně napsanýEU_CZE_KILLER píše:Hej prej aprilia mito, no ty vole to je to same jako LCD a CRT, ty si takovej ten masirek co? takovy to kapo chodovskyho gangu co ma kolem sebe super oblikany nacincany ctrnactilety kundicky kery nemaj mozek a ty je okouzlujes svym skejtackim super oblecenim co? frajer ty vole normalne ti zavidim, hulite chlastate a fetujete jezdite ve dvaceti na simaci co? za chvili dostanes masinu budes balit holky i mimo prahu svalousi co? no ty kravo, hochu co ty si za typa to neni mozny, na skejtu by si rozbil hubu ale tezkej master, ach
Zase v tvojim citátu padlo moje jménoEU_CZE_KILLER píše:Hej QWERE prej aprilia mito, no ty vole to je to same jako LCD a CRT, ty si takovej ten masirek co? takovy to kapo chodovskyho gangu co ma kolem sebe super oblikany nacincany ctrnactilety kundicky kery nemaj mozek a ty je okouzlujes svym skejtackim super oblecenim co? frajer ty vole normalne ti zavidim, hulite chlastate a fetujete jezdite ve dvaceti na simaci co? za chvili dostanes masinu budes balit holky i mimo prahu svalousi co? no ty kravo, hochu co ty si za typa to neni mozny, na skejtu by si rozbil hubu ale je z tebe tezkej master co? ach
Udela elegantni klicku kolem tebe, policajti za nim a bum!! naborej do tobe protoze do ty metrovy skviry mezi tebou a dverma se vesel jenom kver s 20No_name píše:Tak to já jsem v prdeli,vyjedu před barák a sundá mě kvér na sifónovi ,na kterym jede 20 lidí a ještě ujížděj policajtům![]()
To nic já už si zvykámEU_CZE_KILLER píše:promin Frajere ja zapominam![]()
Tak to jsem už kurva fakt v prdeliBornesaww píše:Udela elegantni klicku kolem tebe, policajti za nim a bum!! naborej do tobe protoze do ty metrovy skviry mezi tebou a dverma se vesel jenom kver s 20No_name píše:Tak to já jsem v prdeli,vyjedu před barák a sundá mě kvér na sifónovi ,na kterym jede 20 lidí a ještě ujížděj policajtům![]()
lidma na simplu ale fizlove uz ne a tak do tebe napalej!! Nezachranej te ani bily blinkry ani novej lak
a SPZ bys taky nestihl schovat...No_name píše:Tak to jsem už kurva fakt v prdeliBornesaww píše:Udela elegantni klicku kolem tebe, policajti za nim a bum!! naborej do tobe protoze do ty metrovy skviry mezi tebou a dverma se vesel jenom kver s 20No_name píše:Tak to já jsem v prdeli,vyjedu před barák a sundá mě kvér na sifónovi ,na kterym jede 20 lidí a ještě ujížděj policajtům![]()
lidma na simplu ale fizlove uz ne a tak do tebe napalej!! Nezachranej te ani bily blinkry ani novej lak
![]()
Tak proč jí tam vůbec máš?No_name píše:Slavisimo:![]()
ale já bych už vyjížděl se schovanou...