Jee no to je tohomr.modena píše:
plnej počet

Musim hledat jeste jinde na formuli vsechno neni.Ale zatim je jeste cas

Moderátor: Bohuš
že tě radši fort nevycákal do hajzlu ty parchanteTrhyy píše:12. Rudiho brambory Rudi Brambora 128![]()
![]()
jestli chceš bejt zase aspoň 4., tak se snaž![]()
před každým závodem to prohážu, ještě do gp Malajsie tady udělám seznam lidí, který se přihlásili to tohotdle threadu a do pozvánky v pokecuF.N.T (Jergi) píše:hehe druhej
ale jak tak koukám tak už sou tam zase nějaký týpkové který k nám nepatřej, to je pak transparentnost nulová....
členové TFF.N.T (Jergi) píše:Ale bacha na to, abys nevyrazil někoho našeho, vzal bych ty evidentní....
Ty už máš výsledky z dneška?F.N.T (Jergi) píše:No dnesní výsledky mě moc netěšej....ale jinak jsem taky pro vyřazení těch přicmrdávačů....alespoň chvíli bych byl první :-
D
Nemám, ale vim že jak Šumák, tak Rosberg tentokrát nezabodovali tak jak bych si představoval....lépe řečeno Rosberg za to nemoch samosebou....Hans píše:Ty už máš výsledky z dneška?F.N.T (Jergi) píše:No dnesní výsledky mě moc netěšej....ale jinak jsem taky pro vyřazení těch přicmrdávačů....alespoň chvíli bych byl první :-
DJá ještě nee
Tam bych rekl ze nikdo nejezdi...Danecek píše:jak to vubec funguje? to se musi vsichni sejit? to jezdite za TF tym proti ostatnim?
vzdyt je to jenom jako neeZemi píše:Tam bych rekl ze nikdo nejezdi...Danecek píše:jak to vubec funguje? to se musi vsichni sejit? to jezdite za TF tym proti ostatnim?Neverim ze treba takovej Laconi nebo Džergy umi chytit volant a pritom vsem slapat na pedaly...
![]()
Zemi píše:Tam bych rekl ze nikdo nejezdi...Danecek píše:jak to vubec funguje? to se musi vsichni sejit? to jezdite za TF tym proti ostatnim?Neverim ze treba takovej Laconi nebo Džergy umi chytit volant a pritom vsem slapat na pedaly...
![]()
Zemi píše:jj Fazole nerad vrtacky.
Pánové nesmutněte, když budete dobře vydělávat, třeba taky takovej jednou budete mít
Jojo vubec nic na tom těžkýho neni, normálně se regni, vyber jezdce, monoposty atd a ve finále když máš všechno hotový se přihlas do tuning forum....Danecek píše:Jergi jak to teda funguje? To se regnu jako clovek a pridam se treba k TF do tymu?