MPV, 7 míst, cena do 950tis ( vč DPH ) nové

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
LowBoost

MPV, 7 míst, cena do 950tis ( vč DPH ) nové

Příspěvek od LowBoost »

Uvažuji o koupi nového MPV pro rodinu, jenže jsme silne zmlsaní z Chr. Grand Voyageru takže hledáme neco podobně velkého jako grandík, podmínkou šoupačky, 7míst.
Ideálne benál nad 2,5L ( vč ), nesmí to být nafta.
Teoreticky by to mohlo být i SUV ale podmínkou je 7 míst.
nejak nemohu najít nic co by vyhovovalo - resp. nevím co hledat.
prolezl jsme Toyotu ( verso - malé ), Forda ( Cmax, s max - malé ) jediný kdo mne torku nadchl byl peugeot ( tuším 5008 - soupacky, dost velký ale slabé motory, většinou nafta ).
Poradíte někdo ?
uvítám i dovoz ze států - nového vozu, jen nejak nevím co hledat:(
podmínkou - nový vuz se zárukou a možností odpočtu DPH.
Díly na JPN , korea a nově i EU vozy - emial Idaho(at)dicompracing.com nebo SZ zde na foru.
Montáž zakoupených dílů za zvýhodněné ceny na naší dílně.

Jardafox
Moderátor

Re: MPV, 7 míst, cena do 950tis ( vč DPH ) nové

Příspěvek od Jardafox »

co mercedes vito nebo fauvé karavel?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

nebo opel sintra coz je vlastne taky nejaka amerika puvodne, chevy venture myslim.
a btw voyagera mne to dost pripomina, tichoucky, mekoucky a relativne vykonny.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Jardafox píše:co mercedes vito nebo fauvé karavel?
nový do 950tis.? :smich:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

LowBoost

Příspěvek od LowBoost »

no vito nechci, s tímjsem jezdil jeden čas jak o služebák a i na vzducháči to byl žebřinák proti o 5 let staršímu voyageru ( vito ro 2009 ), no vuči VW mam zasi jiné výhrady, ale pro oba platí že jsou to nevzhledné krabice :(
Díly na JPN , korea a nově i EU vozy - emial Idaho(at)dicompracing.com nebo SZ zde na foru.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Rudi píše:
sem plácl nevím jak se pohybujou ceny ale to mně neříkej že neseženeš nový do mega v nějaký social edition

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

A co GrandEspace?
Má to dvoulitrové benzinové softturbo, místa více než v GrandVoyageru...
Prostornější už je vážně jen Multivan nebo Vito. Tohle je stále ještě více osobák.

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

Jardafox píše:
Rudi píše:
sem plácl nevím jak se pohybujou ceny ale to mně neříkej že neseženeš nový do mega v nějaký social edition
vito se da koupit do milionu volne.mame obednane tedka nove vito 8 mist slusna vybava nafta za 800 tisic je.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Mr. Favo píše:
Jardafox píše:
Rudi píše: nový do 950tis.? :smich:
vito se da koupit do milionu volne.mame obednane tedka nove vito 8 mist slusna vybava nafta za 800 tisic je.
problém, že on chce benzín, což jsou většinou vrcholný verze, mnohdy dražší jak nafety. Takže T5 základ 1 100 000, Viano asi 1,2-1,3.

Vito je sice taky možnost, ale to je dodávka, Viano je "osobák" 8) ale tak když trochu přitlačí, tak ten prodejce stejně něco spustí
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Neco takoveho?
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... an/8076099" onclick="window.open(this.href);return false;

Nebo zde CX-9
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -9/8598075" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/mazda/cx/9072680" onclick="window.open(this.href);return false;

Discovery
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ry/8731737" onclick="window.open(this.href);return false;
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

LowBoost

Příspěvek od LowBoost »

HondaMan píše:A co GrandEspace?
Má to dvoulitrové benzinové softturbo, místa více než v GrandVoyageru...
Prostornější už je vážně jen Multivan nebo Vito. Tohle je stále ještě více osobák.
bohužřel s renaulty mám jen ty nejhorší zkušenosti ( v rodine 4kousky "od novoty" :( ) práve espace je prostorný ale zrovna že by byl více jak grand voy / town and c o tom pochybuji. na litráž možná, ale sedni si tam a uvidíš :( proste je prostorove dost nevhodně řešený :(

se soupačkami se budu muset asi rozloučit a vidím to tak že asi skončím u nejaké ameriky se stářím do 1-2let .. v te cene nemuže EU konkurovat :(

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

no do tej cenovej hladiny ...haaadam.. Chevrolet Orlando
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

LowBoost

Příspěvek od LowBoost »

JRD McLAREN píše:no do tej cenovej hladiny ...haaadam..

Chevrolet Orlando

hezké, už jsem s ebyl i svézt. Má jedinouchybu ( teda krom soupacek :D ) a touje max hmotnost brzdeného přívesu - v nejlepším případe 1500kg. Na základe tohojsem se koukal i na Captivu ( delá se také 7 míst ) a ta má 1700kg :(

což bohužel na tažení jakéhokoliv vozu střední a vyšší střední třídy nestačí :( Zapomnel jsem napsat že jezdím cca 1-2x mesíčne s podvalem taháme auta na testovacky se zákazníky ( most, sosnová ) :(

Marek

Příspěvek od Marek »

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... an/9033105" onclick="window.open(this.href);return false;

Třeba starší nebo v chudší výbavě by se sehnal levněji. Má to 6 míst a tažné 3,5 tuny :D

edit: kua koukám že chceš 7 míst :mad: ale třeba se dává místo křesel 3 místná lavice
Audi A8 4.2 Quattro

LowBoost

Příspěvek od LowBoost »

No tak nakonec to vyhrála Hyunday H1( funglovka) :) 410tis bez DPH, výbava i prostor super ( vzhledem k mým požadavkum ) , na kouli 2,3t :)

..a má i šoupačky :D

SubTera

Příspěvek od SubTera »

proc pises, ze to nesmi byt nafta, kdyz H1 je CRDI?
Chtel jsem ti doporucit Hyundai Entourage nebo ix55 (Veracruz) 3.8 V6....a mohl jsem ti i zajistit jejich individualni dovoz, delam v H.

LowBoost

Příspěvek od LowBoost »

SubTera píše:proc pises, ze to nesmi byt nafta, kdyz H1 je CRDI?
Chtel jsem ti doporucit Hyundai Entourage nebo ix55 (Veracruz) 3.8 V6....a mohl jsem ti i zajistit jejich individualni dovoz, delam v H.
nakonec sem se nechal zlomit. Nafta je mi proti srsti ale nakonec cena zvítezila..

Potřebuji vuz co nebude mít problém se servisem a sehnání mdílu tady v čr do 2-3dnu. Na H si díly vozím sám taže nemám problém ani se servisem ani s díly..
Ta nafta mi sice trosku vadí, je to lemra líná ale učel to splní, a za ušetřené peníze si asi koupím benzínáčka na zábavu :)

..po ix55 jsme koukal, bohužel opet pruser s koulí a možnou váhou brždeného přívesu :(
dovozu se v tomhle případe chci vyhnoutkvuli záruce ( vím jaké byly problémy stundrou koupenou novou v DE a přihlášenou zde - čr Toyota s ní nechtela mít nic společného a reklamaci sem nakonec řešil v míste nákupu, napsal jsem i dost nasr. dopis do Belgie ale nastestí druhá reklamace se už nekonala a Tundra sloužila dobře..

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“