schánim pro fotra žigul už mu umírá co asi tak podmínka je obsah nax 1.6 mínm je výoda má to jenom na nákupy a do práce podotýkám auto aspon pro 5 lidí r.v tak 96-97 i vejš ale to nehrozí tak radtte mě napadá felina-nebo polo n6 ještě rendl clio
milosh píše:Astra F? Ted ji koupil soused, kombajna, ale rika ze mu chcije volej, to je nemoc opelu, ale kdyz dobre udela tesneni, tak myslim no problem...
mildo to já přece vim že u oplů chčije volej ale taky né u všech kadetti jo ale astra je suchá
hele, vim ze nekteri budete mit kecy, ale za 70 se da sehnat i nexie sedan GLX 1.5 16V (90PS) v elektrice atd... myslim ze lepsi nez nejaka vorezla felina...
Kdyby jsi nahodou vybiral nejakou Astru F, silne NEdoporucuji motorizaci 1,6L 16V (x16xel - prave tahle kazi jmeno oplum tim ze papka trosku vic oleje - ani pretesnenim to nevyresis, tenhle motor byl v pohode az v roce 1998, kdy byl pripravenej pro dalsi generaci aster) a model starsi nez 1993 (koroze) a zaroven mladsi nez rv 1998 (od r 1998 se vyrabela v Polsku jako tzv classic a to je smejd, to rezne snad vsude, nelicuje nic, drnci vsechno).
K tem motorum ... ja mam 1,6L 8V (C16NZ) 55kW... natoceno pres 200k ... olej to nezere vubec, da se s tim jezdit pomerne ekonomicky a na slusny rozhejbani auta to taky staci.
Jinak polskej model poznas podle VINka ... je to 7. pismeno (znak) od konce (polaci maji G a P ... takze ty nebrat)
Minulost - Škoda 120L '88 - 55PS
Minulost - Opel Astra F '93 1,6L - 75PS
Současnost - Volvo C70 2,3T - více než 240PS
Budoucnost - určo něco od Volva, nebo možná od RR
Matiz bych nechtel ani kdyby mi ho nekdo nabizel za babku.Jednak to auto je hnusny,je maly a je to dalsi auto z rad nakupnich tasek do mesta.Je to ovsem muj nazor,jsou taci kteri to auto maji radi.
Shiby píše:Matiz bych nechtel ani kdyby mi ho nekdo nabizel za babku.Jednak to auto je hnusny,je maly a je to dalsi auto z rad nakupnich tasek do mesta.Je to ovsem muj nazor,jsou taci kteri to auto maji radi.
kdyby byl za hodně dobrou cenu, tak bych ho vzal...jeho výhodou jsou hlavně malý provozní náklady
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Shiby píše:Matiz bych nechtel ani kdyby mi ho nekdo nabizel za babku.Jednak to auto je hnusny,je maly a je to dalsi auto z rad nakupnich tasek do mesta.Je to ovsem muj nazor,jsou taci kteri to auto maji radi.
Já neříkám, že je to nějaká pecka, ale na to městský popojíždění a na nákupy je to značka ideál Provozní náklady a náklady spojený se servisem jsou více než dobrý. Hlavně se to auto vůbec nesere - Mám ho dva roky a najel s ním 33 tisíc km a odešly akorát brzdy, jinak nic
Pozn. Moje auto je r.v. 2000 a celkově má najeto 73.000 km a ty brzdy odešly v 65.000 km a jen přední desky
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
eLzyx píše:Kdyby jsi nahodou vybiral nejakou Astru F, silne NEdoporucuji motorizaci 1,6L 16V (x16xel - prave tahle kazi jmeno oplum tim ze papka trosku vic oleje - ani pretesnenim to nevyresis, tenhle motor byl v pohode az v roce 1998, kdy byl pripravenej pro dalsi generaci aster) a model starsi nez 1993 (koroze) a zaroven mladsi nez rv 1998 (od r 1998 se vyrabela v Polsku jako tzv classic a to je smejd, to rezne snad vsude, nelicuje nic, drnci vsechno).
K tem motorum ... ja mam 1,6L 8V (C16NZ) 55kW... natoceno pres 200k ... olej to nezere vubec, da se s tim jezdit pomerne ekonomicky a na slusny rozhejbani auta to taky staci.
Jinak polskej model poznas podle VINka ... je to 7. pismeno (znak) od konce (polaci maji G a P ... takze ty nebrat)
nevim ale myslýš že já potřebuju radu ohledně oplů