Project "Japanese MAZDA" by Freeman

Tuningová scéna v Ostravě a okolí
Odpovědět
Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipotuning »

žadne radikalní změny za tu dobu tam nejsou!!!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben :-(
ex Xclusivecars-............ :-)

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Freeman_TKOZ píše:
svanco1915 píše:neni zbytečné to lakovat do zelene , když tam má být celolak ?
nechal jsem namíchat barvu... vyšlo to na necelých 500,- tak sem to kupil, ať nejezdím s bílími fleky.. těch 500 není zas tak moc, na to že to neuvidíš na první pohled... 8)
Na nějakých necelých 500heh to asi nebude metaliza ale nějaka barva dřevo nee?? :lol: :lol:

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freeman_TKOZ »

Pipotuning píše: Na nějakých necelých 500heh to asi nebude metaliza ale nějaka barva dřevo nee?? :lol: :lol:
Je to metalíza.

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Pipotuning píše:žadne radikalní změny za tu dobu tam nejsou!!!
Ne? :smich: Tak to bych chtěl vědět co jsi udělal za tu dobu na autě ty.... zdílí tady někdo stejný názor? :)

Ričrd@johan

Příspěvek od Ričrd@johan »

Jn.............nech Pipa pipovat....on by se jinak nudil.....myslim ze spousta lidi vi,co je stim prace......a oceni to.......PS:Hlavne k zemi stim.......... 8)
White Corolla E10 1,6 Si

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Ričrd@johan píše:Jn.............nech Pipa pipovat....on by se jinak nudil.....myslim ze spousta lidi vi,co je stim prace......a oceni to.......PS:Hlavne k zemi stim.......... 8)
Díky moc.... k zemi to samozřejmě půjde... 8)

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Freeman_TKOZ píše:
Pipotuning píše:žadne radikalní změny za tu dobu tam nejsou!!!
Ne? :smich: Tak to bych chtěl vědět co jsi udělal za tu dobu na autě ty.... zdílí tady někdo stejný názor? :)
Tak když viš ty troubo co na něm bylo udělano tak mi to tady napiš!Neviš nic-tak tady píšeš žvásty!! :roll: :lol: :lol: Právě ,že na autě nebylo udělano nic PANE MAZDA PROJEKT ZA ROK NIC!! :smich: :smich: :smich:

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Pipotuning píše: Tak když viš ty troubo co na něm bylo udělano tak mi to tady napiš!Neviš nic-tak tady píšeš žvásty!! :roll: :lol: :lol: Právě ,že na autě nebylo udělano nic PANE MAZDA PROJEKT ZA ROK NIC!! :smich: :smich: :smich:
Ano, na tvém autě nebylo uděláno nic :lol:

Zkus se podívat na fota a pak něco říkej...

Vyndanej motor, rozšroubovaný do posledního šroubku, zrepasován, vyměněny stabilizárory, brzdy, opraven výfuk, rozebraná a spravená elektřina, zalakovány kliky a spoiler, koupeny nové kola, muzika, interier dopasován, přelakován, nový volant, řadička, opraveno těsnění, nové sedačky, filtry, náplně, svíčky,....

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Freeman_TKOZ píše:
Pipotuning píše: Tak když viš ty troubo co na něm bylo udělano tak mi to tady napiš!Neviš nic-tak tady píšeš žvásty!! :roll: :lol: :lol: Právě ,že na autě nebylo udělano nic PANE MAZDA PROJEKT ZA ROK NIC!! :smich: :smich: :smich:
Ano, na tvém autě nebylo uděláno nic :lol:

Zkus se podívat na fota a pak něco říkej...

Vyndanej motor, rozšroubovaný do posledního šroubku, zrepasován, vyměněny stabilizárory, brzdy, opraven výfuk, rozebraná a spravená elektřina, zalakovány kliky a spoiler, koupeny nové kola, muzika, interier dopasován, přelakován, nový volant, řadička, opraveno těsnění, nové sedačky, filtry, náplně, svíčky,....
No tak nemel ,že jsem ho kopuli hotové!!
Si děláš ted prdel-že považuješ to co ted sji vypsal!!!A ten 3 nebo 4 barevný motor to je TOP TUZING-si musel byt hodně sjetý když jsi řikal lakošovi at ti to tak střikne ne?MODRA,ŽLUTA,ČERVENA a nevim jak ještě!! :smich: :smich: :smich2: :smich2:

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Pipotuning píše: No tak nemel ,že jsem ho kopuli hotové!!
Si děláš ted prdel-že považuješ to co ted sji vypsal!!!A ten 3 nebo 4 barevný motor to je TOP TUZING-si musel byt hodně sjetý když jsi řikal lakošovi at ti to tak střikne ne?MODRA,ŽLUTA,ČERVENA a nevim jak ještě!! :smich: :smich: :smich2: :smich2:
Tak se pochlub, ať se mohu zasmát :D

Jak tě znám tak tobě se líbí krásná jednotná barva oleje po celém autě :lol:

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Freeman_TKOZ píše:
Pipotuning píše: No tak nemel ,že jsem ho kopuli hotové!!
Tak se pochlub, ať se mohu zasmát :D

Jak tě znám tak tobě se líbí krásná jednotná barva oleje po celém autě :lol:
jo no to je fakt-znaš z vlastních zkusšeností co -olej po celem autě atd... :lol: :lol: copak došli argumenty jak jde vidět!!Machrovat s udělaným cabrem cos koupil to ti šlo ale ted ........ :smich: :smich: :smich:

Midas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Midas »

:afro: :poklona:
:D :drink2:

ten má tohle a ten má ještě víc a já to chci taky...(z písničky od D.Landy)
:D :D :D
JBproductions

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Pipotuning píše: jo no to je fakt-znaš z vlastních zkusšeností co -olej po celem autě atd... :lol: :lol: copak došli argumenty jak jde vidět!!Machrovat s udělaným cabrem cos koupil to ti šlo ale ted ........ :smich: :smich: :smich:
Co to meleš? Machrovat tady machruješ ty... a podle reakcí si můžeš všimnout, že ti to nikdo nežere :lol:
Ty tady tvrdíš že jsi toho udělal za rok na autě více než dost.. tak prosím napiš... A že mám motor 3 barvy? :D Origo má 2 + barva baterky :lol:

Došli ti argumenty a nevíš co psát co? :lol: Tak se snažíš vybočit z tématu a dělat ze sebe machra.

Mimochodem, kde vidíš na motoru tu červenou? Opominu-li baterku?
Obrázek

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

no jo... Pipoviny za*írají celé fórum :lol:

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Freeman_TKOZ píše:
Pipotuning píše: jo no to je fakt-znaš z vlastních zkusšeností co -olej po celem autě atd... :lol: :lol: copak došli argumenty jak jde vidět!!Machrovat s udělaným cabrem cos koupil to ti šlo ale ted ........ :smich: :smich: :smich:
Co to meleš? Machrovat tady machruješ ty... a podle reakcí si můžeš všimnout, že ti to nikdo nežere :lol:
Ty tady tvrdíš že jsi toho udělal za rok na autě více než dost.. tak prosím napiš... A že mám motor 3 barvy? :D Origo má 2 + barva baterky :lol:

Došli ti argumenty a nevíš co psát co? :lol: Tak se snažíš vybočit z tématu a dělat ze sebe machra.

Mimochodem, kde vidíš na motoru tu červenou? Opominu-li baterku?
Obrázek
Barevný cirkus jak má být!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Tady nevidím žaden rozdíl-je to kopletně udělano jak se tady FREEMA chvastal!!Super prace!Auto je raději otočene ale proč vždyt už máš i kapotu bilou a to je základ ne?Jo a nechvastal ses ,že už to bude na jarním kopru hotové? :lol: :lol: :lol: :lol:
Přílohy
mazdan FREEMA.jpg
mazdan FREEMA.jpg (66.2 KiB) Zobrazeno 2147 x
TUZZ FREEMA.jpg
TUZZ FREEMA.jpg (83.18 KiB) Zobrazeno 2147 x

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

nevim co tu resite!Freeman dobrej kus prace!Nedej na keci!Vsechno chce cas!A hlavne odvahu se do toho pustit! 8)

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Pipotuning píše:Tady nevidím žaden rozdíl-je to kopletně udělano jak se tady FREEMA chvastal!!Super prace!Auto je raději otočene ale proč vždyt už máš i kapotu bilou a to je základ ne?Jo a nechvastal ses ,že už to bude na jarním kopru hotové? :lol: :lol: :lol: :lol:
Prosím pročti si toto téma celé a pořádně... psal jsem že na jaře bude fáze I hotova a pak do konce roku to bude snad celé hotovo... :D

Prolistuj si to a pak mluv :lol:

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Project "Japanese MAZDA" by Freeman

Lukinos píše:
Freeman_TKOZ píše:
Lukinos píše:Mam dojem ze jsi i loni lakoval touto dobou nejakou Skodovku tu 120ku nebo co to bylo ,ta skoncila kde? :wc:
Tu mám jako překvapení na konec... 8)
hahah tak to jsem zvedav, uz rok o ni nikdo nic nevi ,to me fakt zajima co si stim provedl :lol:
dy jde taky vidět jak tlučhuba freema kecááá! :lol: :lol: :lol: :lol:

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Venca Brody píše:nevim co tu resite!Freeman dobrej kus prace!Nedej na keci!Vsechno chce cas!A hlavne odvahu se do toho pustit! 8)
Díky... 8) Na řeči nedávám... blbě se tady chvástá akorát Pipo a toho už všichni známe... a pak se divíte že to tady upadá, když se těm jeho kecům nikdo nepostaví a všichni ho ignorují...

On je pak doma štastný jaký že není borec když tady do každého rýpe :lol:

Auto pokračuje přesně podle plánu.. akorát ta kapota mi nevyšla... při lepení se vyskytl problém a objednává se jiný typ... 8)

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

Freeman_TKOZ píše:
Venca Brody píše:nevim co tu resite!Freeman dobrej kus prace!Nedej na keci!Vsechno chce cas!A hlavne odvahu se do toho pustit! 8)
Díky... 8) Na řeči nedávám... blbě se tady chvástá akorát Pipo a toho už všichni známe... a pak se divíte že to tady upadá, když se těm jeho kecům nikdo nepostaví a všichni ho ignorují...

Auto pokračuje přesně podle plánu.. akorát ta kapota mi nevyšla... při lepení se vyskytl problém a objednává se jiný typ... 8)
vse chce svuj cas!A nic se nema uspechat!Takze pokud to bude za pul roku nebo za rok je jedno!Hlavne ze to bude poradne udelany!S tim motorem te obdivuju!Do toho bych se asi nepustil!

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Freeman_TKOZ píše:

Ryju tady jen do tebe neb už mě nebaví ty tve kecy!!A já tady nikde sve auto nevytahuju a nechvastam se jako ty ,že bych musel zakladat 40 strankove tema a nic!
A kapota ti nevyšla-jakto svancovi jsi psal ,že sis nechal střiknout i kapotu za a vše ostatní za necelých 500kč!
A ty mi ještě tvr´d ,že nemáš 3 barevný motor!! :lol: :lol: :lol:
Přílohy
3-bar-freema!.jpg
3-bar-freema!.jpg (69.25 KiB) Zobrazeno 2124 x
3 barevný freema!.jpg
3 barevný freema!.jpg (41.61 KiB) Zobrazeno 2125 x

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Pipotuning píše: Ryju tady jen do tebe neb už mě nebaví ty tve kecy!!A já tady nikde sve auto nevytahuju a nechvastam se jako ty ,že bych musel zakladat 40 strankove tema a nic!
Jistě, protože už všichni radši odešli :lol:
Pipotuning píše:A kapota ti nevyšla-jakto svancovi jsi psal ,že sis nechal střiknout i kapotu za a vše ostatní za necelých 500kč!
Zeptej se Svanca... psali jsme si po ICQ a ptal se mě na to! Psal jsem mu že to je bez kapoty... jistě to potvrdí

Pipotuning píše:A ty mi ještě tvr´d ,že nemáš 3 barevný motor!! :lol: :lol: :lol:
Ja netvrdím že ne, ale jak otevřeš kapotu tak jsou vidět jen 3 barvy... blok motoru ani vana nejde nijak vidět, vzhledem ktomu že takové auta tam mají i něco jako plastové krytky víš? :lol: Ukaž nám tedy svůj motor... a prosím žádné VT :smich:

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Tohle je popis tveho auta z vaších TUZ stránek!!!!!
To si snad děláš prdel ne????????? :shock: :smich: :smich: :smich: :smich2: :smich2: :smich2:

Exterier
17" kola rondell, stavitelný podvozek, zavařené zadní kliky dveří, odstraněny zámky, zamračená kapota v carbon stylu, custom made přední spoiler, auto v úpravě "V6" (zadní křídlo, prahy, zrcátka, stěrky,...), odstraněna původní anténa, zrcátka, křídla, spoilery v barvě vozu, zadní mezidíl světel v carbon stylu, přední čiré blinkry, stroboskopy, neony (kompletní podsvětlení),

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Pipotuning píše:Jo a nechvastal ses ,že už to bude na jarním kopru hotové? :lol: :lol: :lol: :lol:
Freeman_TKOZ píše:Nic moc ještě nečekejte, ale motor a pár dalších věcí bude hotova... Ale třeba čirá optika, prahy,... bude až po 7. Budu to dotahovat v průběhu sezóny 8)
Freeman_TKOZ píše:Jestli to vyjde tak snad v kopru, před tím bude představení v klubu... ale nevím jestli stihnu lak... :ja_nic:

Vše se uvidí... 8)
Freeman_TKOZ píše: Zatím ještě nejezdím... Mám problém rupla mi Váčková hřídel...

http://img219.imageshack.us/img219/7042/vackami2.jpg
Pipotuning píše:Auto je raději otočene ale proč vždyt už máš i kapotu bilou a to je základ ne?
Fota mazdy jsou volně k dispozici na TKOZ:

Obrázek

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Pipotuning píše:Tohle je popis tveho auta z vaších TUZ stránek!!!!!
To si snad děláš prdel ne????????? :shock: :smich: :smich: :smich: :smich2: :smich2: :smich2:

Exterier
17" kola rondell, stavitelný podvozek, zavařené zadní kliky dveří, odstraněny zámky, zamračená kapota v carbon stylu, custom made přední spoiler, auto v úpravě "V6" (zadní křídlo, prahy, zrcátka, stěrky,...), odstraněna původní anténa, zrcátka, křídla, spoilery v barvě vozu, zadní mezidíl světel v carbon stylu, přední čiré blinkry, stroboskopy, neony (kompletní podsvětlení),
Co se ti nelíbí... :twisted: bohužel kapota ještě není v carbon stylu... (týká se i finisheru).

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Freeman_TKOZ píše:
Pipotuning píše:Tohle je popis tveho auta z vaších TUZ stránek!!!!!

Exterier
Co se ti nelíbí... :twisted: bohužel kapota ještě není v carbon stylu... (týká se i finisheru).
Mě se nelibi nic -jen se nestačím divit!
ak stavitelný podvozek tam máš jo? :lol: :lol: zamračená kapota v carbo stylu :lol: spoilery-tím mám rozumět jako co? :lol: mezidil světel v carbonu :lol: kompletní podsvětlenííí :lol:

Proč tam píšeš věci ktere tam vubec nejsou?!! :lol: :lol: :lol:

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Pipotuning píše: Mě se nelibi nic -jen se nestačím divit!
ak stavitelný podvozek tam máš jo? :lol: :lol: zamračená kapota v carbo stylu :lol: spoilery-tím mám rozumět jako co? :lol: mezidil světel v carbonu :lol: kompletní podsvětlenííí :lol:

Co to meleš? Zamračená kapota tam je, není jen v carbonu, lepili to v pondělí, ale nevyšlo to a tak se čeká na novou folii..., ano, přední spoiler vyráběl medvěd ručně a ano, všechny spoilery, lízátka, atd... jsou v barvě vozu (mimochodem víš že spoiler se označuje i křídlo :lol: ) mezidíl světel je jak jsem víše uvedl finisher... Podvozek by měl být podle medvěda stavitelný... bohužel ručně a vypadá to že má nej. léta za sebou... musím měnit... Podsvětlení mám, normální modré neony... :x

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Freeman_TKOZ píše:
Pipotuning píše: Mě se nelibi nic -jen se nestačím divit!

Co to meleš? Zamračená kapota tam je, není jen v carbonu, lepili to v pondělí, ale nevyšlo to a tak se čeká na novou folii..., ano, přední spoiler vyráběl medvěd ručně a ano, všechny spoilery, lízátka, atd... jsou v barvě vozu (mimochodem víš že spoiler se označuje i křídlo :lol: ) mezidíl světel je jak jsem víše uvedl finisher... Podvozek by měl být podle medvěda stavitelný... bohužel ručně a vypadá to že má nej. léta za sebou... musím měnit... Podsvětlení mám, normální modré neony... :x
Tak to jo -pak kdo se chvastá!To dělěl medvěd-to už tam bylo-to tam teprv bude ve finischi :lol: :lol: :lol: hlavně ,že už je to tam napsano atd.... :lol: :lol:

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Pipotuning píše: Tak to jo -pak kdo se chvastá!To dělěl medvěd-to už tam bylo-to tam teprv bude ve finischi :lol: :lol: :lol: hlavně ,že už je to tam napsano atd.... :lol: :lol:
Co to meleš? Jediné co tam není je ten carbon... A ano medvěd dělal ten spoiler, wow.... to si mě teda pokořil.... dyť to všichni ví že ten spoiler dělal medvěd :lol: Ty sis určitě ten svůj dělal sám doma na dvorečku bez cizí pomoci že? :lol:

Tak co si našel v tom seznamu kromě carbon stylu co mi chybí? hmm? :roll:

Odpovědět

Zpět na „Ostrava“