Project "Japanese MAZDA" by Freeman
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
žadne radikalní změny za tu dobu tam nejsou!!!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na nějakých necelých 500heh to asi nebude metaliza ale nějaka barva dřevo nee??Freeman_TKOZ píše:nechal jsem namíchat barvu... vyšlo to na necelých 500,- tak sem to kupil, ať nejezdím s bílími fleky.. těch 500 není zas tak moc, na to že to neuvidíš na první pohled...svanco1915 píše:neni zbytečné to lakovat do zelene , když tam má být celolak ?

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ričrd@johan
-
- Kontaktovat uživatele:
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak když viš ty troubo co na něm bylo udělano tak mi to tady napiš!Neviš nic-tak tady píšeš žvásty!!Freeman_TKOZ píše:Ne?Pipotuning píše:žadne radikalní změny za tu dobu tam nejsou!!!Tak to bych chtěl vědět co jsi udělal za tu dobu na autě ty.... zdílí tady někdo stejný názor?

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, na tvém autě nebylo uděláno nicPipotuning píše: Tak když viš ty troubo co na něm bylo udělano tak mi to tady napiš!Neviš nic-tak tady píšeš žvásty!!![]()
![]()
Právě ,že na autě nebylo udělano nic PANE MAZDA PROJEKT ZA ROK NIC!!
![]()
![]()

Zkus se podívat na fota a pak něco říkej...
Vyndanej motor, rozšroubovaný do posledního šroubku, zrepasován, vyměněny stabilizárory, brzdy, opraven výfuk, rozebraná a spravená elektřina, zalakovány kliky a spoiler, koupeny nové kola, muzika, interier dopasován, přelakován, nový volant, řadička, opraveno těsnění, nové sedačky, filtry, náplně, svíčky,....
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak nemel ,že jsem ho kopuli hotové!!Freeman_TKOZ píše:Ano, na tvém autě nebylo uděláno nicPipotuning píše: Tak když viš ty troubo co na něm bylo udělano tak mi to tady napiš!Neviš nic-tak tady píšeš žvásty!!![]()
![]()
Právě ,že na autě nebylo udělano nic PANE MAZDA PROJEKT ZA ROK NIC!!
![]()
![]()
![]()
Zkus se podívat na fota a pak něco říkej...
Vyndanej motor, rozšroubovaný do posledního šroubku, zrepasován, vyměněny stabilizárory, brzdy, opraven výfuk, rozebraná a spravená elektřina, zalakovány kliky a spoiler, koupeny nové kola, muzika, interier dopasován, přelakován, nový volant, řadička, opraveno těsnění, nové sedačky, filtry, náplně, svíčky,....
Si děláš ted prdel-že považuješ to co ted sji vypsal!!!A ten 3 nebo 4 barevný motor to je TOP TUZING-si musel byt hodně sjetý když jsi řikal lakošovi at ti to tak střikne ne?MODRA,ŽLUTA,ČERVENA a nevim jak ještě!!

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak se pochlub, ať se mohu zasmátPipotuning píše: No tak nemel ,že jsem ho kopuli hotové!!
Si děláš ted prdel-že považuješ to co ted sji vypsal!!!A ten 3 nebo 4 barevný motor to je TOP TUZING-si musel byt hodně sjetý když jsi řikal lakošovi at ti to tak střikne ne?MODRA,ŽLUTA,ČERVENA a nevim jak ještě!!![]()
![]()
![]()

Jak tě znám tak tobě se líbí krásná jednotná barva oleje po celém autě

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo no to je fakt-znaš z vlastních zkusšeností co -olej po celem autě atd...Freeman_TKOZ píše:Tak se pochlub, ať se mohu zasmátPipotuning píše: No tak nemel ,že jsem ho kopuli hotové!!
Si děláš ted prdel-že považuješ to co ted sji vypsal!!!A ten 3 nebo 4 barevný motor to je TOP TUZING-si musel byt hodně sjetý když jsi řikal lakošovi at ti to tak střikne ne?MODRA,ŽLUTA,ČERVENA a nevim jak ještě!!![]()
![]()
![]()
![]()
Jak tě znám tak tobě se líbí krásná jednotná barva oleje po celém autě

-
- Kontaktovat uživatele:
Co to meleš? Machrovat tady machruješ ty... a podle reakcí si můžeš všimnout, že ti to nikdo nežerePipotuning píše: jo no to je fakt-znaš z vlastních zkusšeností co -olej po celem autě atd...![]()
copak došli argumenty jak jde vidět!!Machrovat s udělaným cabrem cos koupil to ti šlo ale ted ........
![]()
![]()

Ty tady tvrdíš že jsi toho udělal za rok na autě více než dost.. tak prosím napiš... A že mám motor 3 barvy?

Došli ti argumenty a nevíš co psát co?

Mimochodem, kde vidíš na motoru tu červenou? Opominu-li baterku?

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Barevný cirkus jak má být!!Freeman_TKOZ píše:Co to meleš? Machrovat tady machruješ ty... a podle reakcí si můžeš všimnout, že ti to nikdo nežerePipotuning píše: jo no to je fakt-znaš z vlastních zkusšeností co -olej po celem autě atd...![]()
copak došli argumenty jak jde vidět!!Machrovat s udělaným cabrem cos koupil to ti šlo ale ted ........
![]()
![]()
![]()
Ty tady tvrdíš že jsi toho udělal za rok na autě více než dost.. tak prosím napiš... A že mám motor 3 barvy?Origo má 2 + barva baterky
![]()
Došli ti argumenty a nevíš co psát co?Tak se snažíš vybočit z tématu a dělat ze sebe machra.
Mimochodem, kde vidíš na motoru tu červenou? Opominu-li baterku?

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady nevidím žaden rozdíl-je to kopletně udělano jak se tady FREEMA chvastal!!Super prace!Auto je raději otočene ale proč vždyt už máš i kapotu bilou a to je základ ne?Jo a nechvastal ses ,že už to bude na jarním kopru hotové?

- Přílohy
-
- mazdan FREEMA.jpg (66.2 KiB) Zobrazeno 2147 x
-
- TUZZ FREEMA.jpg (83.18 KiB) Zobrazeno 2147 x

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím pročti si toto téma celé a pořádně... psal jsem že na jaře bude fáze I hotova a pak do konce roku to bude snad celé hotovo...Pipotuning píše:Tady nevidím žaden rozdíl-je to kopletně udělano jak se tady FREEMA chvastal!!Super prace!Auto je raději otočene ale proč vždyt už máš i kapotu bilou a to je základ ne?Jo a nechvastal ses ,že už to bude na jarním kopru hotové?![]()
![]()
![]()

Prolistuj si to a pak mluv

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Project "Japanese MAZDA" by Freeman
dy jde taky vidět jak tlučhuba freema kecááá!Lukinos píše:hahah tak to jsem zvedav, uz rok o ni nikdo nic nevi ,to me fakt zajima co si stim provedlFreeman_TKOZ píše:Tu mám jako překvapení na konec...Lukinos píše:Mam dojem ze jsi i loni lakoval touto dobou nejakou Skodovku tu 120ku nebo co to bylo ,ta skoncila kde?

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky...Venca Brody píše:nevim co tu resite!Freeman dobrej kus prace!Nedej na keci!Vsechno chce cas!A hlavne odvahu se do toho pustit!

On je pak doma štastný jaký že není borec když tady do každého rýpe

Auto pokračuje přesně podle plánu.. akorát ta kapota mi nevyšla... při lepení se vyskytl problém a objednává se jiný typ...

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
vse chce svuj cas!A nic se nema uspechat!Takze pokud to bude za pul roku nebo za rok je jedno!Hlavne ze to bude poradne udelany!S tim motorem te obdivuju!Do toho bych se asi nepustil!Freeman_TKOZ píše:Díky...Venca Brody píše:nevim co tu resite!Freeman dobrej kus prace!Nedej na keci!Vsechno chce cas!A hlavne odvahu se do toho pustit!Na řeči nedávám... blbě se tady chvástá akorát Pipo a toho už všichni známe... a pak se divíte že to tady upadá, když se těm jeho kecům nikdo nepostaví a všichni ho ignorují...
On je pak doma štastný jaký že není borec když tady do každého rýpe![]()
Auto pokračuje přesně podle plánu.. akorát ta kapota mi nevyšla... při lepení se vyskytl problém a objednává se jiný typ...
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ryju tady jen do tebe neb už mě nebaví ty tve kecy!!A já tady nikde sve auto nevytahuju a nechvastam se jako ty ,že bych musel zakladat 40 strankove tema a nic!Freeman_TKOZ píše:Díky...Venca Brody píše:nevim co tu resite!Freeman dobrej kus prace!Nedej na keci!Vsechno chce cas!A hlavne odvahu se do toho pustit!Na řeči nedávám... blbě se tady chvástá akorát Pipo a toho už všichni známe... a pak se divíte že to tady upadá, když se těm jeho kecům nikdo nepostaví a všichni ho ignorují...
On je pak doma štastný jaký že není borec když tady do každého rýpe![]()
A kapota ti nevyšla-jakto svancovi jsi psal ,že sis nechal střiknout i kapotu za a vše ostatní za necelých 500kč!
A ty mi ještě tvr´d ,že nemáš 3 barevný motor!!

- Přílohy
-
- 3-bar-freema!.jpg (69.25 KiB) Zobrazeno 2124 x
-
- 3 barevný freema!.jpg (41.61 KiB) Zobrazeno 2125 x

-
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, protože už všichni radši odešliPipotuning píše: Ryju tady jen do tebe neb už mě nebaví ty tve kecy!!A já tady nikde sve auto nevytahuju a nechvastam se jako ty ,že bych musel zakladat 40 strankove tema a nic!

Zeptej se Svanca... psali jsme si po ICQ a ptal se mě na to! Psal jsem mu že to je bez kapoty... jistě to potvrdíPipotuning píše:A kapota ti nevyšla-jakto svancovi jsi psal ,že sis nechal střiknout i kapotu za a vše ostatní za necelých 500kč!
Ja netvrdím že ne, ale jak otevřeš kapotu tak jsou vidět jen 3 barvy... blok motoru ani vana nejde nijak vidět, vzhledem ktomu že takové auta tam mají i něco jako plastové krytky víš?Pipotuning píše:A ty mi ještě tvr´d ,že nemáš 3 barevný motor!!![]()
![]()

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je popis tveho auta z vaších TUZ stránek!!!!!
To si snad děláš prdel ne?????????
Exterier
17" kola rondell, stavitelný podvozek, zavařené zadní kliky dveří, odstraněny zámky, zamračená kapota v carbon stylu, custom made přední spoiler, auto v úpravě "V6" (zadní křídlo, prahy, zrcátka, stěrky,...), odstraněna původní anténa, zrcátka, křídla, spoilery v barvě vozu, zadní mezidíl světel v carbon stylu, přední čiré blinkry, stroboskopy, neony (kompletní podsvětlení),
To si snad děláš prdel ne?????????

Exterier
17" kola rondell, stavitelný podvozek, zavařené zadní kliky dveří, odstraněny zámky, zamračená kapota v carbon stylu, custom made přední spoiler, auto v úpravě "V6" (zadní křídlo, prahy, zrcátka, stěrky,...), odstraněna původní anténa, zrcátka, křídla, spoilery v barvě vozu, zadní mezidíl světel v carbon stylu, přední čiré blinkry, stroboskopy, neony (kompletní podsvětlení),

-
- Kontaktovat uživatele:
Pipotuning píše:Jo a nechvastal ses ,že už to bude na jarním kopru hotové?![]()
![]()
![]()
Freeman_TKOZ píše:Nic moc ještě nečekejte, ale motor a pár dalších věcí bude hotova... Ale třeba čirá optika, prahy,... bude až po 7. Budu to dotahovat v průběhu sezóny
Freeman_TKOZ píše:Jestli to vyjde tak snad v kopru, před tím bude představení v klubu... ale nevím jestli stihnu lak...
Vše se uvidí...
Freeman_TKOZ píše: Zatím ještě nejezdím... Mám problém rupla mi Váčková hřídel...
http://img219.imageshack.us/img219/7042/vackami2.jpg
Fota mazdy jsou volně k dispozici na TKOZ:Pipotuning píše:Auto je raději otočene ale proč vždyt už máš i kapotu bilou a to je základ ne?

-
- Kontaktovat uživatele:
Co se ti nelíbí...Pipotuning píše:Tohle je popis tveho auta z vaších TUZ stránek!!!!!
To si snad děláš prdel ne?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Exterier

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě se nelibi nic -jen se nestačím divit!Freeman_TKOZ píše:Co se ti nelíbí...Pipotuning píše:Tohle je popis tveho auta z vaších TUZ stránek!!!!!
To si snad děláš prdel ne?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Exterier
17" kola rondell, stavitelný podvozek, zavařené zadní kliky dveří, odstraněny zámky, zamračená kapota v carbon stylu, custom made přední spoiler, auto v úpravě "V6" (zadní křídlo, prahy, zrcátka, stěrky,...), odstraněna původní anténa, zrcátka, křídla, spoilery v barvě vozu, zadní mezidíl světel v carbon stylu, přední čiré blinkry, stroboskopy, neony (kompletní podsvětlení),bohužel kapota ještě není v carbon stylu... (týká se i finisheru).
ak stavitelný podvozek tam máš jo?

Proč tam píšeš věci ktere tam vubec nejsou?!!

-
- Kontaktovat uživatele:
Co to meleš? Zamračená kapota tam je, není jen v carbonu, lepili to v pondělí, ale nevyšlo to a tak se čeká na novou folii..., ano, přední spoiler vyráběl medvěd ručně a ano, všechny spoilery, lízátka, atd... jsou v barvě vozu (mimochodem víš že spoiler se označuje i křídloPipotuning píše: Mě se nelibi nic -jen se nestačím divit!
ak stavitelný podvozek tam máš jo?![]()
zamračená kapota v carbo stylu
spoilery-tím mám rozumět jako co?
mezidil světel v carbonu
kompletní podsvětlenííí
![]()
Proč tam píšeš věci ktere tam vubec nejsou?!!![]()
![]()

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo -pak kdo se chvastá!To dělěl medvěd-to už tam bylo-to tam teprv bude ve finischiFreeman_TKOZ píše:Co to meleš? Zamračená kapota tam je, není jen v carbonu, lepili to v pondělí, ale nevyšlo to a tak se čeká na novou folii..., ano, přední spoiler vyráběl medvěd ručně a ano, všechny spoilery, lízátka, atd... jsou v barvě vozu (mimochodem víš že spoiler se označuje i křídloPipotuning píše: Mě se nelibi nic -jen se nestačím divit!
ak stavitelný podvozek tam máš jo?![]()
zamračená kapota v carbo stylu
spoilery-tím mám rozumět jako co?
mezidil světel v carbonu
kompletní podsvětlenííí
![]()
Proč tam píšeš věci ktere tam vubec nejsou?!!![]()
![]()
) mezidíl světel je jak jsem víše uvedl finisher... Podvozek by měl být podle medvěda stavitelný... bohužel ručně a vypadá to že má nej. léta za sebou... musím měnit... Podsvětlení mám, normální modré neony...

-
- Kontaktovat uživatele:
Co to meleš? Jediné co tam není je ten carbon... A ano medvěd dělal ten spoiler, wow.... to si mě teda pokořil.... dyť to všichni ví že ten spoiler dělal medvědPipotuning píše: Tak to jo -pak kdo se chvastá!To dělěl medvěd-to už tam bylo-to tam teprv bude ve finischi![]()
![]()
hlavně ,že už je to tam napsano atd....
![]()

Tak co si našel v tom seznamu kromě carbon stylu co mi chybí? hmm?