No tolik kolik ty určitě ne vole!!rozumik píše:kdyz uz tu machrujes, co jsi udelal na aute ty?Pipotuning píše:Tím chceš tady jako srovnavat me a jeho upravy??Me za 3 roky a jeho za rok??
![]()

No tolik kolik ty určitě ne vole!!rozumik píše:kdyz uz tu machrujes, co jsi udelal na aute ty?Pipotuning píše:Tím chceš tady jako srovnavat me a jeho upravy??Me za 3 roky a jeho za rok??
![]()
No jo by bylo fajn!!Scooby píše:Mám takový návrh. Co kdyby se založila nová sekce, kde by dal každý pár fotek svého auta a napsal co všechno na něm udělal a upravil...rozumik píše:kdyz uz tu machrujes, co jsi udelal na aute ty?Pipotuning píše:Tím chceš tady jako srovnavat me a jeho upravy??Me za 3 roky a jeho za rok??
![]()
Takže ti vypišu par věci!:rozumik píše:si pis, ted to stoji na cihlachPipotuning píše:No tolik kolik ty určitě ne vole!!![]()
![]()
Už to máš aspon ze špalku dole??
![]()
nicmene jsi neodpovedel na otazku
S tímto článkem plně souhlasím!!creams píše:Hej navrhuji smazat témata komplet z Ostravy, protože nemají žádnou úroveň ! Koukám na to z každé stránky a každý na tom má kus pravdy ! Free udělal z toho raketu, která se tento rok nekonala, protože časem zjistil, že vše není tak nej. Richard odvedl kus práce sám a to se cenní ! Pipo sice za věci platí, ale toledo vypadá hodně dobře a kdo řekne, že né tak podle serie nevím nevím ! CO se týká mě napsal jsem už výše ! Tím bych uzavřel nekonečné téma a začal tvořit to co tady na Ostravě chybí ! A všichni víme co to je... dát lidi do kupy a schopnost akceptovat i názor druhých lidí ! Je to na každém jak se k tomu postaví, ale je na čase změnit Ostravsko ! Ale to by lide museli chtít a jít do toho z kamarádství a za nějakým cílem !
souhlas , ale dost lidi znám a mám z toho obavu ale prčo nezkusitcreams píše:Hej navrhuji smazat témata komplet z Ostravy, protože nemají žádnou úroveň ! Koukám na to z každé stránky a každý na tom má kus pravdy ! Free udělal z toho raketu, která se tento rok nekonala, protože časem zjistil, že vše není tak nej. Richard odvedl kus práce sám a to se cenní ! Pipo sice za věci platí, ale toledo vypadá hodně dobře a kdo řekne, že né tak podle serie nevím nevím ! CO se týká mě napsal jsem už výše ! Tím bych uzavřel nekonečné téma a začal tvořit to co tady na Ostravě chybí ! A všichni víme co to je... dát lidi do kupy a schopnost akceptovat i názor druhých lidí ! Je to na každém jak se k tomu postaví, ale je na čase změnit Ostravsko ! Ale to by lide museli chtít a jít do toho z kamarádství a za nějakým cílem !
Důležitý začátek něčeho musí stát na tomsvanco1915 píše:souhlas , ale dost lidi znám a mám z toho obavu ale prčo nezkusitcreams píše:Hej navrhuji smazat témata komplet z Ostravy, protože nemají žádnou úroveň ! Koukám na to z každé stránky a každý na tom má kus pravdy ! Free udělal z toho raketu, která se tento rok nekonala, protože časem zjistil, že vše není tak nej. Richard odvedl kus práce sám a to se cenní ! Pipo sice za věci platí, ale toledo vypadá hodně dobře a kdo řekne, že né tak podle serie nevím nevím ! CO se týká mě napsal jsem už výše ! Tím bych uzavřel nekonečné téma a začal tvořit to co tady na Ostravě chybí ! A všichni víme co to je... dát lidi do kupy a schopnost akceptovat i názor druhých lidí ! Je to na každém jak se k tomu postaví, ale je na čase změnit Ostravsko ! Ale to by lide museli chtít a jít do toho z kamarádství a za nějakým cílem !
Nehledej v tom žádné rýpání,jen ze zvědavostí by mě zajímalo zo znamená přepojená váha vzduchu??Pipotuning píše:Takže ti vypišu par věci!:rozumik píše:si pis, ted to stoji na cihlachPipotuning píše:No tolik kolik ty určitě ne vole!!![]()
![]()
Už to máš aspon ze špalku dole??
![]()
nicmene jsi neodpovedel na otazku![]()
Předni,zadní náraznik domací výroba-maska taktež-předělané uni prahy ,dvoudilne wrc křídlo octavia,odstraněne lišty,celoleštěná kola brock ,podložky 3cm,zadni kotoučová náprava z corrada G60,chip,odstraněny katalyzator + dva tlumiče ,přidan rezonator a koncový díl vyfuku od supersprint,zvětšené vyfukove potrubi z pruměru 50 na 60,přepojena váha vzduchu ,stavitelný podvozek a to jak tuhostně tak i výškově od koni,interier přelakovaný,stavajici interier nahrazen z verze GT-polokuže,3 bodove pásy jamex,3x přidavne budiky,sport volant,řadička atd..,kufr potažen modrým alcatrazem,hudba pincek radio,kompa sinus live,4 krat výšky panasonic,výhybky panasonic,střeďaky panasonic,woofer rainbow,zesak rodek 480i + DALŠI UPRAVY A TO RAZANTNI BUDOU NASLEDOVAT V DALŠICH MĚSICICH!!![]()
Stačí??!!
JJ v pohodě-zapojim -li vahu vzduchu auto chcipa nejede-tahne ale ne tak jako když je odpojená!Špatná vaha vzduchu to není zkoušeli jsme tam dat i novou a bylo to stejne když jsme ji zapojili!S odpojenou mi to jede daleko lip(VSAK VIS KDYZ JSME JELI LONI ZE SLUSOVICdan7211 píše:Nehledej v tom žádné rýpání,jen ze zvědavostí by mě zajímalo zo znamená přepojená váha vzduchu??Pipotuning píše:Takže ti vypišu par věci!:rozumik píše: si pis, ted to stoji na cihlach
nicmene jsi neodpovedel na otazku![]()
Předni,zadní náraznik domací výroba-maska taktež-předělané uni prahy ,dvoudilne wrc křídlo octavia,odstraněne lišty,celoleštěná kola brock ,podložky 3cm,zadni kotoučová náprava z corrada G60,chip,odstraněny katalyzator + dva tlumiče ,přidan rezonator a koncový díl vyfuku od supersprint,zvětšené vyfukove potrubi z pruměru 50 na 60,přepojena váha vzduchu ,stavitelný podvozek a to jak tuhostně tak i výškově od koni,interier přelakovaný,stavajici interier nahrazen z verze GT-polokuže,3 bodove pásy jamex,3x přidavne budiky,sport volant,řadička atd..,kufr potažen modrým alcatrazem,hudba pincek radio,kompa sinus live,4 krat výšky panasonic,výhybky panasonic,střeďaky panasonic,woofer rainbow,zesak rodek 480i + DALŠI UPRAVY A TO RAZANTNI BUDOU NASLEDOVAT V DALŠICH MĚSICICH!!![]()
Stačí??!!
Máto nějaký smysl ,funguje to vůbec?? Váha měří průtok vzduchu, když ji přepojíš nějak... funguje to???
Skus normálně odpovědět.... Dík
jj ale kdyby byla špatná a nebo jen tak odpojená auto by jelo v nouzovem režimu a to tak,že by neskutečně žralo,nešlo by vytočit a hovno by jelo!dan7211 píše:Tak to se divím,že bez váhy vzduchu to jede líp,mělo by to být přeplé v nouzovém režimu to vysvětluje že to víc žere! Ale divím se ,že si to nenecháš opravit,ale to je každého věc!
Ale narážím na to žes psal jako tuningovou úpravu přepojená váha a ted jsi psal že je odpojená! Ale pokud to jede líp úprava to je!! Sice nestandartní,ale když to jede líp srát na spotřebu!
a váhu tuku tam taky máš???Pipotuning píše:jj ale kdyby byla špatná a nebo jen tak odpojená auto by jelo v nouzovem režimu a to tak,že by neskutečně žralo,nešlo by vytočit a hovno by jelo!dan7211 píše:Tak to se divím,že bez váhy vzduchu to jede líp,mělo by to být přeplé v nouzovém režimu to vysvětluje že to víc žere! Ale divím se ,že si to nenecháš opravit,ale to je každého věc!
Ale narážím na to žes psal jako tuningovou úpravu přepojená váha a ted jsi psal že je odpojená! Ale pokud to jede líp úprava to je!! Sice nestandartní,ale když to jede líp srát na spotřebu!
Ale jede to vskutku daleko lip-to nechape vic lidi no!![]()
DitrTKOZ píše:to sou svalyPipotuning píše:Jasan-značí když bys tam sednul třeba ty tak auto nepojede neb máš moc tuku he he!![]()
![]()
žere to kolem 10 ve městě-7 až 8 mimo!To víš ,že zajimá!G3-Lower píše:A kolik ti to zere?Vubec te nezajima cim by to mohlo byt?
tak to je normální spotřeba,na to na jakých to jezdí kolech a na to že s ladákem asi nikdo nejezdí potichu!Pipotuning píše:žere to kolem 10 ve městě-7 až 8 mimo!To víš ,že zajimá!G3-Lower píše:A kolik ti to zere?Vubec te nezajima cim by to mohlo byt?
Njn tak spotřeba by se i dala no-a při napichnuti na diagnostiku to právě neukaže nic !!!dan7211 píše:tak to je normální spotřeba,na to na jakých to jezdí kolech a na to že s ladákem asi nikdo nejezdí potichu!Pipotuning píše:žere to kolem 10 ve městě-7 až 8 mimo!To víš ,že zajimá!G3-Lower píše:A kolik ti to zere?Vubec te nezajima cim by to mohlo byt?
A když to necháš napíchnout tak to diagnostika nevyhodí závadu??
Jinak kdyby tě to zajímalo co stím máš zavezto do Kravař panu mučkovi ten příjde téměř na vše je to pan odborník!!!
tak si zkus nechat ten motor v servise sladit,.. bude rozhozený.. ale ta spotřeba se stejně moc nezlepši auto je těžke,má velke kola a odpor vzduchu.. podle mě to je normální spotřeba..Pipotuning píše:Njn tak spotřeba by se i dala no-a při napichnuti na diagnostiku to právě neukaže nic !!!dan7211 píše:tak to je normální spotřeba,na to na jakých to jezdí kolech a na to že s ladákem asi nikdo nejezdí potichu!Pipotuning píše: žere to kolem 10 ve městě-7 až 8 mimo!To víš ,že zajimá!
A když to necháš napíchnout tak to diagnostika nevyhodí závadu??
Jinak kdyby tě to zajímalo co stím máš zavezto do Kravař panu mučkovi ten příjde téměř na vše je to pan odborník!!!