ja mam totalne na haku to, ze su akoze WRC stym nech si machruju pozeri. Ja som potreboval kvalitnejsie kotuce akov serii za rozumnu cenu pozeral som aj rozne fora a btw ja som ich objednal pred 3weeks, takze uz je neskoro Uvidime rozpadnu sa kupime ine
maxm píše:A po kolko najazdenych kilometroch sa ti to stalo???
No ono ani nejde o najetý km, jak spíše jednou pořádně zabrzdit a můžeš je vyhodit. Ale pokud nevěříš, tak si je kup, a pak se mlať do hlavy. Je mi jasný že to každej chce aby mohl machrovat že má kotouče alá WRC
......no tak nevím kdesi přišel na to alá wrc, ale to jedno .Já mám zkušenosti s kotoučema OZ-Zimmerman jen pozitivní, mám je asi půl roku na autě s deskama Ferodo a jsem spokojený, poctivě jsem je zajel a brzdí parádně, fakt si nemůžu stěžovat a známej je měl na G3 a taky v poho.........tak nevím,no.
Přílohy
For cr4sh3r: kotouče na wrc vypadaj spíš takle......LOL
No k tomu zajetí mi bylo doporučeno 500km bez agresivního brždění, po 400km jsem je začal víc zatěžovat a pro jistotu do 700 odjetých km jsem jim moc nedával....a pak už normál. Nejsem žádnej závodník ale rád se svezu a už párkrát sem jim dal čouda jak sviň a nevadnou jsem fakt spokojenej...A desky mám Ferodo SL typ FDB1112,...
Zdravím. Kto má skúsenosťi so značkou EBC. Je to výrobca brzdového systému. Chcem od nich komplet brzdy--kotúče a platničky. Kotúče Turbo Grove--sú dierkované aj drážkované. Čo si o tom myslíte. Napíšťe názor,alebo skúsenosťy. Vďaka za odpoveďe.
lacek206 píše:Zdravím. Kto má skúsenosťi so značkou EBC. Je to výrobca brzdového systému. Chcem od nich komplet brzdy--kotúče a platničky. Kotúče Turbo Grove--sú dierkované aj drážkované. Čo si o tom myslíte. Napíšťe názor,alebo skúsenosťy. Vďaka za odpoveďe.
EBC OK, ale ne Turbo Groove. Vem hladké kotouče. Jsou lepší. Desky doporučuju RedStuff. Jsem spokojen.
Neměl. Zkoušel jsem jen červené. Mám už druhou sadu na předku. Když tak počkej s objednáním na hormadný nákup na http://www.honda-club.cz/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;. Klidně ti dodají i desky pro Pug.
lacek206 píše:Zdravím. Kto má skúsenosťi so značkou EBC. Je to výrobca brzdového systému. Chcem od nich komplet brzdy--kotúče a platničky. Kotúče Turbo Grove--sú dierkované aj drážkované. Čo si o tom myslíte. Napíšťe názor,alebo skúsenosťy. Vďaka za odpoveďe.
Mam zmineny kotouce a jsou v pohode. Desky to nezere akorat jsou pri brzdeni vic hlucnejsi nez klasicky kotouce.
mno já mám děrovano drážkovaný tar-oxi a žer to desky jak hajzl... Na moje ježdění je mi to putna ale na daily bych dal hladké kotouče...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Mají vliv brzdové kotouče na výkon auta? Jde mi o to že např. jeden tento brzdový kotouč http://www.x1-autodily.eu/shop/D%C3%ADl ... 84542.html váží prý 0,50kg. originální určitě víc tipuju minimálně 2kg (nevím kolik ve skutečnosti váží). Podle mě je to mnohem menší hmotnost na kolo a tím by mohlo být lepší zrychlení automobilu.
laky1985 píše:Mají vliv brzdové kotouče na výkon auta? Jde mi o to že např. jeden tento brzdový kotouč http://www.x1-autodily.eu/shop/D%C3%ADl ... 84542.html váží prý 0,50kg. originální určitě víc tipuju minimálně 2kg (nevím kolik ve skutečnosti váží). Podle mě je to mnohem menší hmotnost na kolo a tím by mohlo být lepší zrychlení automobilu.
Rozdíl poznat určitě je, ale to že tam píšou 0,5kg je pěknej kec
tsin píše:kdyby to byla rotacni hmota tak mozna ale tohle snad nemyslite vazne kluci.. 1,5x4 tj kolik? 6kilo? nalej tam o cca 6l min benzinu a mas to samy
Tobě kotouče na autě nerotují? Na jakém principu pracují tvé brzdy?
tsin píše:kdyby to byla rotacni hmota tak mozna ale tohle snad nemyslite vazne kluci.. 1,5x4 tj kolik? 6kilo? nalej tam o cca 6l min benzinu a mas to samy
Tobě kotouče na autě nerotují? Na jakém principu pracují tvé brzdy?
Asi se mu otáčej brzdiče a kotouče sou fixní
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"