dementi na silnicích - D1 - ..2222

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
djchrpa

Re: dementi na silnicích - D1 - ..2222

Příspěvek od djchrpa »

Beaver píše:
Kein píše:A otázka k zamyšlení: Senior spadl aniž by se ho někdo dotkl - má tento člověk na silnici byť na kole co dělat?
No on to ani neumusí být senior. Jel jsem takhle domů po cestě mezi vesnicema a dojel jsem "sportovní cyklisty", jeli asi tak čtyři pohromadě, samozřejmě dva a dva vedle sebe. Takže jsem je dojel a čekal, že uhnou, což se samozřejmě nestalo, neb by to narušilo jejich pokec. Tudíž jsem je protroubil abych se připomenul, protože to bylo před zatáčkou a nehodlal jsem je předjíždět v protisměru, když mi tam mohlo cokoliv vjet, zároveň se ale táhli tak pomalu, že automat váhal jestli tam už pomalu nehodit jedničku. Pochopitelně zatroubení mělo pouze ten následek, že se cyklista dále od krajnice ohlídnul a zahrozil pěstí, načež poodjel ještě víc ke středu aby zablokoval pruh celej. kRAVka měla ovšem na předku masivní rám z 80 mm trubek, takže když jsem zadupnul plyn a motor zařval po kick-downu a následně jsem brzdil 10 cm za cyklistou, tento vyměknul a trochu uhnul, takže jsem ho aspoň jakž takž objel, přičemž on zuřivě manévroval s kolem, aby zvládal zároveň jízdu vpřed, pohled vzad a nadávky na mou adresu. Měl chlapec kliku, mohl jsem jsem na něj vyprdnout, naprat to do něj a spolujezdec by mi dosvědčil, že mi tam vjel :) Nicméně jak vidno, tak cyklisti absolutně nechápou jak funguje vyhláška o pozemních komunikacách jak ve smyslu jízdy po silnici, tak ve smyslu použití varovného signálu - blikat cyklistovy do zad je totiž na piču.
Takovéto cyklisty taky potkávám, na to mám připravenu extra směs v ostřikovačích. Když pumpičkáři překáží a neuhnou (ač by mohli), tak se za nimi sice nějakou tu chvíli táhnu, ale pak je předjedu a těsně před nimi zpomalím a začnu vydatně ostřikovat... Takto před nimi jedu třeba i minutu :D , takže jsou jako po deštíku :). Toto však praktikuji jen na ty neukázněné.
Nafta & benzín

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Me hlavne toci ty cyklisti, co se najednou premeni v chodce, to opravdu si rikam at se nikdo nedivi az je sunda. Proste ty pravidla plati pro kazdeho a ne ze si prejizdi ze silnice na chodnik a zpet a chovaji se, jak se jim zlibi.
Minule jsem jel a cyklista prede mnou a 50m prede mnou byl prechod a co myslite, tak mi to tam poslal, jsem mu rikal se po*ral a bez mrknuti oka pokracoval, jako by to byla bezna vec, to tam takhle poslat. Tyhle blbecci at maji nejaky hloupy reci na ridice, jsem pripraven mu ji plesknout :lol: , kdyz by nahodou nejaky cyklista řeči, že jsem ho tam nepusitl nebo ohrozil, ale delaji si to sami.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Berry: mám podobnou zkušenost... blbeček najel na přechod /kde nemá na kole co dělat/ v křižovatce, tam kam jsem odbočoval. Jentaktak jsem to ubrzdil, on jak se lek tak upad. Začal cosi pokřikovat, tak jsem mu řek že je mezidimenzionální ultrapračurák a už se na mě sápal skrz okýnko, tak jsem mu dal granát a byl na zemi znova :lol:. Od tý doby vozim an palubce kameru.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Raimmi

Příspěvek od Raimmi »

Přesně jak píšete, taky jsem dojel závodního cyklistu, celkem se roztahoval a byla zatáčka, tak na něho zatroubím ať jede aspoň na kraj, no a co udělal? Najel úplně doprostřed a ještě ukázal prostředníček... tak jsem ho za zatáčkou objel s troubením co nejblíže kolem něho a zavřel jsem ho :D

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

:hmm:
KEHO rennsport

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Globus: pekne ses s nim nemazlil, taky na to cekam az nekdo bude mit reci a dostane šumivku :lol: :D

Raimmi: Na toto opatrne, vim, ze dokazi cloveka tyhle strelci vytocit, zas ohrozovat autem, nedej buh, kdyby ti spadnul pod kola, tak se budou po tobe vozit, vim od naseho pravnika, pak by se na tobe ten blbec provokater hojil a to nema cenu, to je snad pak lepsi nejak jet zastavit, klidne se s nim pohadat jednu mu vpálit, ale ohrozovat tim autem neni uplne "košér" myslim z toho duvodu, ze kdyby neco, tak oni nebudou hledat pricinu, ale uz jen ten dusledek, to vis kocourkov ČR :kladivo:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Asi nejlíp na takovýhle experty počkat za další zatáčkou a naprat mu to do xichtu pepřákem. To ho na chvilku ze silnice udrží :)

Jinak dneska si tak jedu po Brně v levým pruhu a v pravým jede náklaďák a Fábie. No a co udělá Fábie s dementem za volantem ? Počká si až jste vedle a vyjede do levýho. Jediná klika byla, že vyjížděl tak nějak vlažně a že něco není OK si uvědomil hned jak mi sklopil zrcátko, takže se vesměs nic nestalo, akorát mně dalších 5km sralo, že nevidím nic v pravým zrcátku :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak to jsi mel taky "dobry" zazitek teda :wink:
Jinak takovy obecny problem nekdo to jako problem nevidi, ale vsimnul jsem si , ze dle teto veci uz hodne lidi docela bouralo nebo male. Jde o to, ze lide pouzivaji blinkry, kdyz uz maji namireno do toho pruhu, blinkr - smerovy ukazatel, se dava pro informaci ostatnim, ze jedes do daneho pruhu nebo nekam odbocujes a ne ze to tam clovek pusti a da rovnou blinkr, kdyz ten za nim ma minimalni cas pro zareagovani na danou situaci :kladivo:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ano, to odpovídá, on blikal nejdřív až v momentě kdy začal vyjíždět (jestli teda vůbec, upřímně si nepamatuju, že bych vůbec viděl na jeho autě něco bliknout). Osobně se taky snažím blikat s předstihem, zejména na dálnici, kdy je potřeba experty v levým upozornit, že by bylo vhodné zvolnit z dvou set trochu níž, protože nehodlám jet za Tatrou v pravým celé stoupání.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

to mě takhle před tejdnem u Zentivy sestřelil chlap s ženskou ... pravda je,že já jel z vedlejší,ale hlavní byla totálně prázdná a frajer s tou (kun*ou) dávali blinkr a ještě zpomalovali ... usoudil jsem,že budou teda odbočovat,tak jsem najel do křižovatky a co ... že prej teda nakonec pojedou furt rovně.Samozřejmě to,že měli blinkr a brzdili ještě než jsem tam najel nikoho nezajímalo a já byl viníkem.Perla byla když o hlavu menší babka vylezla z auta a s moravskym přízvukem mi začla nadávat "ty burane,ty hnoji" a chtěla mi ukopnout hlavu :lol:
za chvíli aby na našich silnicích člověk počítal i s letadlem v křižovatce nebo nevim :roll:

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Zkurvený cyklisti.... teď jedu domů a frajer na kole odbočuje z hlavní doleva a ani se nenamáhá ukázat. Ještě, že jsem odbočoval na stejné odbočce....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

i sem přidám toho debila :D
http://www.youtube.com/watch?v=bKVqkzYmjhM" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

Rudi píše:i sem přidám toho debila :D
http://www.youtube.com/watch?v=bKVqkzYmjhM" onclick="window.open(this.href);return false;

Koukám na tvá videa a párkrát sem se fakt pobavil :kladivo: Co máš za auto? Transportera?
Trabant, VW Golf, MX 5

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Rudi melo by se na Tecko poridit nejaky ten "ochranny rám" na téčko, víš něco jak jsme viděli na amerikách :lol:
Přílohy
P1020524_1.JPG
P1020524_1.JPG (156.54 KiB) Zobrazeno 1655 x

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

KEHO rennsport

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

hrozný idioti, se divím že se tam nevymleli, ani jsem to nedokoukal do konce
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

najednu stranu se mi nelibi kde ziju, nadruhou si rikam, ze to mohlo dopadnout i hur. Zit v tomhle to je fakt "dar" za vsechny prachy.
Stilyng objemem nenahradýš

Kód: Vybrat vše

www.strasse.cz - oblečení s autotématikou

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Nejpomalejší honička v historii: Penzistka ujížděla policistům rychlostí 15km/h

Šestasedmdesátiletá důchodkyně se zařadila mezi piráty silnic, když začala honičku s policisty. Extrémně pomalou rychlostí, která nepřesáhla 30 kilometrů v hodině, statečně ujížděla asi 45 kilometrů, dokud jí na okno nezaklepal policista, který běžel podél auta.

http://www.novinky.cz/koktejl/246774-ne ... 5km-h.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »

základ je se stim nesrat

http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=10968" onclick="window.open(this.href);return false;
johnyperez#KEHOrennsport

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

tady je celej jeho kanál
http://www.youtube.com/watch?v=pR5Jv9xteg0&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;

a todle raso oktávky tu možná taky bylo
http://www.youtube.com/watch?v=pS6ItPA_yv4" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Normálka, kokot. Smutné je jak tam uvádí různě "prohřešky" ostatních řidičů a je si jistej, že má pravdu, přitom mele kraviny. Nechápu proč neustále podobné idioty překvapuje, že ve městě si můžu jet v pruhu který uznám za vhodný a který se mi hodí s ohledem na zamýšlené odbočování (tj. pokud neplánuju odbočit doprava příští 3km, tak jebu na to abych jel v pravým). Dva a více pruhů ve městě nejsou proto, aby byl levý volný pro idioty co hodlají jet kilo městem.

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »

no to že je to intergalaktickej čůr*k neni sporu 8)
johnyperez#KEHOrennsport

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Nejlepší je, jak komentuje ty, co jedou slušně těch 50 a jakmile zahlídne policii, tak brzdí, div mu nevyskočí srdce. Obdobně s těma kamerama, taky komentuje rychlost a strach, že budou platit, ale že on se vyhne kamerám...

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

nevíte jak dopadlo to ML toho kokota? po brně jezdí bílý s černou kapotou, vypadá stejně, jestli to koupil nějakej podobnej vořech nebo ho jen napodobuje?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

dubi

Příspěvek od dubi »

Rudi píše: a todle raso oktávky tu možná taky bylo
http://www.youtube.com/watch?v=pS6ItPA_yv4" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, dobře jí nakládá, nechtěl bych to auto po něm koupit...
Jinak tu pískovnu moc dobře znám. Minulý rok tam borec převrátil na boudu nějakýho meďoura :mrgreen:
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM

milonovo

Příspěvek od milonovo »

6U61211 černý ML,nevíte co je to za kokota? ZN: Adresa potěší :D

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

http://www.youtube.com/watch?v=_nWbvYDVJkU" onclick="window.open(this.href);return false;

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

a to jak si jí pak vyfakoval a následně vytlačil na Vinohradskou neukážeš? :lol:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

http://www.youtube.com/watch?v=Jn26mJJdrUg" onclick="window.open(this.href);return false;
pan butcher?
VW - Very Wonderful

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Patrně ano, video je z Prostějova.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“