Takovéto cyklisty taky potkávám, na to mám připravenu extra směs v ostřikovačích. Když pumpičkáři překáží a neuhnou (ač by mohli), tak se za nimi sice nějakou tu chvíli táhnu, ale pak je předjedu a těsně před nimi zpomalím a začnu vydatně ostřikovat... Takto před nimi jedu třeba i minutuBeaver píše:No on to ani neumusí být senior. Jel jsem takhle domů po cestě mezi vesnicema a dojel jsem "sportovní cyklisty", jeli asi tak čtyři pohromadě, samozřejmě dva a dva vedle sebe. Takže jsem je dojel a čekal, že uhnou, což se samozřejmě nestalo, neb by to narušilo jejich pokec. Tudíž jsem je protroubil abych se připomenul, protože to bylo před zatáčkou a nehodlal jsem je předjíždět v protisměru, když mi tam mohlo cokoliv vjet, zároveň se ale táhli tak pomalu, že automat váhal jestli tam už pomalu nehodit jedničku. Pochopitelně zatroubení mělo pouze ten následek, že se cyklista dále od krajnice ohlídnul a zahrozil pěstí, načež poodjel ještě víc ke středu aby zablokoval pruh celej. kRAVka měla ovšem na předku masivní rám z 80 mm trubek, takže když jsem zadupnul plyn a motor zařval po kick-downu a následně jsem brzdil 10 cm za cyklistou, tento vyměknul a trochu uhnul, takže jsem ho aspoň jakž takž objel, přičemž on zuřivě manévroval s kolem, aby zvládal zároveň jízdu vpřed, pohled vzad a nadávky na mou adresu. Měl chlapec kliku, mohl jsem jsem na něj vyprdnout, naprat to do něj a spolujezdec by mi dosvědčil, že mi tam vjelKein píše:A otázka k zamyšlení: Senior spadl aniž by se ho někdo dotkl - má tento člověk na silnici byť na kole co dělat?Nicméně jak vidno, tak cyklisti absolutně nechápou jak funguje vyhláška o pozemních komunikacách jak ve smyslu jízdy po silnici, tak ve smyslu použití varovného signálu - blikat cyklistovy do zad je totiž na piču.