Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Vôbec tu nejde o to kto ho má väčšieho...feličita píše:LM nejde ani tak o to porovnavanie.. doťahujete sa tu jak male deti kto ho ma vačšieho...
Myslel som LM a Ritchmu, nie Teba. Ale to je jedno..pufko píše:Vôbec tu nejde o to kto ho má väčšieho...feličita píše:LM nejde ani tak o to porovnavanie.. doťahujete sa tu jak male deti kto ho ma vačšieho...
Ja sa normálnee priznám že mám úplne seriové auto a som tu.
Ano mohol som si kúpiť pi<>vinu typu XY 1.6i 80kW a mohol som "nejak" upravovať aby som mal vyšší výkon a podobne, ale na čo ked sa výkonom ani zdaleka nepriblížim silnejšiemu autu? Z tých 80kW by sa človek dostal napríklad na 90kW a vyššie už by to bolo finančne nezmyselné
To hovoríš sám za seba? Zrovna ty čo tie schopnosti si niečo urobiť sám nemá. Vymeniť sedačku za škrupinu, vymeniť brzdy za iné ku ktorým ti niekto vyrobil adapter, nechať vyrobiť pancierové hadice...LiberaleMiguel píše:Jednoduché věci jsou pro lidi s levýma rukamaa nebo pro sraby. Vyber si. Já si chci jít svojí cestou. Každý problém má svoje řešení a mě baví ho hledat a vyřešit.