Před a po

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
vtuni

Re: Před a po

Příspěvek od vtuni »

vt.tuner píše:to musi byt zazitek potom menit čepy nebo tak :D
jinak samo to vypada uzasne,kupa odvedene prace!! :wink: 8)
právě naopak.. všechno bylo povolený a zase složený...takže se ti nestane, že máš zarezlej šroub..kterej ti nejde povolit...máčíš to různejma svinstvama... pak ho stejně ukroutíš..atd... :lol:
navíc je to postavený všechno z novejch dílů..takže se do toho třeba 5-7 let nebude muset šáhnout... pokud mě nechytne rapl a nerozhodnu se to "předělat" nebo to jen tak z nudy rozebrat, abych to pořádně umyl... :lol: :kladivo:
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682

kony5

Příspěvek od kony5 »

NEVIM: a jak jsi v te dílně třeba brousil a svařoval když je to ze dřeva nechytlo to ?? ..... mám taky ze dřeva udělaný "kancelař" v hale.....takže taky daniel to je třeba... :lol: :D ale máš to hezky " !

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

kony5 píše:NEVIM: a jak jsi v te dílně třeba brousil a svařoval když je to ze dřeva nechytlo to ?? ..... mám taky ze dřeva udělaný "kancelař" v hale.....takže taky daniel to je třeba... :lol: :D ale máš to hezky " !
no uprostřed na zemi, melo to 10x10 metru, tak se to celkem dalo :) hlavne ja jsem zvyklej mit kolem sebe docela bordel, kdyz neco delam většinou až když je to neúnosný tak na to vlítnu a udělám generální úklid (ta fotka je fakt z rannýho stadia budování a ještě bez bordelu :lol: ), takze tak jako tak vzdycky čumim kam to lítá a v občasnejch záchvatech zodpovědnosti mám po ruce vodu třeba :mrgreen:
Hlavne to OSBčko hned tak nechytne, my jsme to i testovali proudem "jisker" z flexy zblízka a nezapálili jsme, maximálně se z toho v extremu zakouřilo a ty železny piliny tam vypalily melkou povrchovou diru, no ale to spis vysekaly, nez vypalily, ale plamen se nam nepoved ani omylem :)
Jinak dík za pochvalu, škoda že už je to minulost, mě se to tam taky líbilo :wink:
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

To by me mrdlo tohle stavet a pak o to jen tak prijit... :(
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

maRkus píše:To by me mrdlo tohle stavet a pak o to jen tak prijit... :(
už jsem v životě přšel o víc, navíc jsem s tim i celkem počítal, ale díky svojí chybě jsem tu halu pak prostě nemohl převzít já, když na to přišlo, takže jsem byl nasranej na sebe hlavně.. No to byla první dílna co jsem si dělal, ta příští bude ještě lepší a už se chystá, navíc na mnohem pevnějších základech a s jedinym člověkem, kterýmu fakt můžu věřit a ještě v menšim hangáru za zlomek ceny tý tisícimetrový haly, takže jsem už v klidu z toho :wink:

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

NeviM píše:
už jsem v životě přšel o víc, navíc jsem s tim i celkem počítal, ale díky svojí chybě jsem tu halu pak prostě nemohl převzít já, když na to přišlo, takže jsem byl nasranej na sebe hlavně.. No to byla první dílna co jsem si dělal, ta příští bude ještě lepší a už se chystá, navíc na mnohem pevnějších základech a s jedinym člověkem, kterýmu fakt můžu věřit a ještě v menšim hangáru za zlomek ceny tý tisícimetrový haly, takže jsem už v klidu z toho :wink:
cece...nechci ti predem kazit vizi,ale nejlepsi spolecnik je ZADNY spolecnik! (vlastni zkusenost) ani s vlastnim brachou ne!
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Dejv píše:
NeviM píše:
cece...nechci ti predem kazit vizi,ale nejlepsi spolecnik je ZADNY spolecnik! (vlastni zkusenost) ani s vlastnim brachou ne!
no to mi nezkazis neboj :wink: ja vim, mam dva brachy a s tim jednim to nejde ani omylem, to uz mam vyzkouseny prave a s druhym jo, fakt mame hodne spolecny videni techle veci, na rozdil od toho druhyho a on je jeste zodpovednejsi nez ja asi, takze toho se nijak nebojim, fakt jsem o tom dost napremejslel a svy brachy fakt dost znam, plus jsou u toho hangaru dalsi okolnosti zarucujici bezproblemovej beh do budoucna ;)
Ale jako uplne finalni variantu budu mit stejne jen a svoji dilnu, az si nekdy postavim barak, tak u nej, ale to je jeste asi docela daleka budoucnost 8)

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Dejv píše:
NeviM píše:
naprostý souhlas :-)
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

heeej neserte :lol:
jako naprostej souhlas, co se prace tyče, tam uz nikdy v zivote jinak nez na vlastni brko a nikdy zadnej spolecnik, jen a pouze zamestanci. Jako bejt sam zamestnanec jsem vzdal uz davno, to fakt nedavam vubec, aby mi nekdo rikal jak blbe mam co delat a ja nemohl rict ze to je na hovno a da se to delat mnohem efektivneji, kvalitneji atd. a neco napul a tak podobne taky, taky uz jsem si dost uzil makani 20 hodin denne 30 dni v mesici za zlomek toho, co bych měl dostat, dělal na 150% aby vsechno klapalo a stejne mi to bylo hovno platný, když to někdo sral atd. nebojte 8)
Ale s tou dílnou je můj bracha bóďa fakt jedinej člověk na světě, s kterym vim, že nebudeme mít jedinej problem a vždycky se na všem dohodnem, věřte mi kua :lol:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Nikdy neměj nic na půl, vždycky to skončí blbě, ale to valný většině dojde až potom :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

mít něco napul v rodině taky neni vyhra 8)
Sestra přitelkyně měla se svym strýcem maliřský potřeby a už po prvním měsíci se začali hádat že jeden děla víc než druhej a naopak. Už když chceš rozjet rodinej podnik tak ze sebe udělej radši šéfa a rodinu zaměstnej
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

No tak rodinnej podnik bych nerozjizdel ani omylem, ono ani zamesnavat clena rodiny neni vyhra a konciva to taky spatne vetsinou, asi jedina vyhoda oproti nejakymu rovnocennymu vztahu je ze se pak neresej jeste sracky s vyplacenim atd..
Ta dilna bude jen na nase auta jako konicek, nejde o zadnej byznys. Navic ten hangar je jako brachy a dela si tam hlavne dilnu na kuzi, na svuj byznys, ja tam budu jen přifařenej v dilne na auta a na tom fakt nema co nefungovat, stejne jako nemelo co nefungovat na tom, kdyz byl bracha přifařenej v mý dílně na auta...

Ono je to vzdycky totiz vsechno o lidsky soudnosti a toleranci k nedokonalostem toho druhyho a to nam rozhodne nechybi, takze podle me ani nejaka spoluprace na vydelecny cinnosti by mezi nama dvouma problem nebyla, ale z principu ne, maximálně nějaký konkrétní vzájemný pomoci na jednotlivejch akcích, kde i kdyby se neco mezi nama posralo, tak to bude vzdy jen prkotina, kterou vyresime hned.

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

A az bude bracha potrebovat vic mista na svuj byznys tak ty skoncis s autem na ulici :D 8)
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

bože, co se to tu řeší za hovna :D to jsem se zase dozvěděl věcí...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

bóďa píše:bože, co se to tu řeší za hovna :D to jsem se zase dozvěděl věcí...
to patri k tematu,nyni je ve fazi pred. za par let bude pokracovat faze po :lol:
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

kony5

Příspěvek od kony5 »

Brachovi bych ještě věřil jak to neni baba tak to tak hrozný nebude.... hold baby jsou největší zlo.... :kladivo: :kladivo: :kladivo:

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tragicomix »

dip predniho a zadniho narazniku ..
Přílohy
2.jpg
2.jpg (28.81 KiB) Zobrazeno 2514 x
1.jpg
1.jpg (27.95 KiB) Zobrazeno 2514 x
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt

TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

v barvě to vypadalo líp.... ;)

u nas na zapadě se už taky dipuje :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

hmm,já sem nadipoval plastidipem kola a když jsem to oloupal,tak jsem našel zkuurvenej lak na celým kole :lol: :lol: :lol: normálně mi ho to naleptalo a nakrabatil se , ale úplně všude :lol: :lol:
QUATTRO 309 kW

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

luke: nebylo těch audi discích co mám od tebe? btw. já se s ním chystám na ty cupra kola...tak si mě teď docela vystrašil :shock: georgerob a vršák s tím mají taky celkem plány :cry:
" www.autowerks.cz "

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

vypadaj snad ty tvoje disky co máš odemě že mají nakrabacenej lak ? ?
QUATTRO 309 kW

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tragicomix »

hele kola si podipuje jen blazen, jak cenove tak kvalitou je to mimo, rikat bych to nemel pac to nabizim, ale je to tak

vzhledem k tomu ze mame cenovku na dip 1790,- za sadu a za komplet renovaci 3000,- (dovareni, zabrouseni, pisek, komax, lak) tak je jasny co bych vice doporucil :)

jinak v laku je to fakt peknejsi ale auto se pripravovalo na prodej a s dojebanejma naraznikama se spatne prodava, navic kdyz si sectu ze lak by stal min. 3000,- naraznik kus a tohle byla polovicni cena za kus plus zrcatka gratis tak je asi jasno :D

edit: jeste bych rozlisoval dip a "DIP" .. taky jsem udelal kola slovenskym dipem a zkurvil jsem je, ted bereme primo z USA a vse v pohode
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt

TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

před
Obrázek

po
Obrázek

Obrázek

PS: nejsu teplej :lol: :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

kony5

Příspěvek od kony5 »

Před: Byl sem student
Po: Nastěhovala se přítelkyně a svý koule sem odevzdal do kabelky ...

:lol: :lol: :lol: ne sranda máš to pěkný... 8)

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

Jarda : hezký , co máš za světlo že to dělá takový šmohy do okolí ? můžeš vyfotit ?
QUATTRO 309 kW

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

kony: tak nějak :lol:

luke.bean: fotku nemám ale je to tady tenhle styl, já mám teda jen se třema baňkama

http://www.kika.com/cz/katalog/m/dekora ... ni-193609/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

kony5 píše:Před: Byl sem student
Po: Nastěhovala se přítelkyně a svý koule sem odevzdal do kabelky ...

:lol: :lol: :lol: ne sranda máš to pěkný... 8)
po: návratu z basy :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

kony5

Příspěvek od kony5 »

hele ale je vtipný ..měl sem jasnou představu jak zařídím pokoje a ták... chtěl sem byt SINGL...pak sem nějyak podlehl a byl s jednou slečnou...a když sem se sní bavil o zařízení bytu jak to chci a ták tak mi řekla: "Nooo tak jeden pokoj si uděláš podle sebe jak si to chtěl" :-D ..... Takže nekompromisně nepřipadá v uvahu jak to chceš ty vtom jsou všechny stejné :lol: :lol: :D ..už sem zase sam a byt zařídím podle sebe ! amen :lol: :lol: 8)

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

zase aby to nevypadalo že sem nějak moc pod pantoflem....začlo to postelí páč byla v akci za gut prajs :lol: :lol: a jelikož se v tý bílý místnosti trošku ztrácela tak se vymejšlelo co k tomu no a co sem kde viděl tak k ní nejvíc seděla (kontrastovala) fialová, a pak už se to nějak vezlo aby to ladilo....
borci se mně smějou že to mám jak v bordelu, ženskejm se to všem líbí :D

vtuni

Příspěvek od vtuni »

:mrgreen:
nesmíš být měkouš... :lol:

tohle mi připomíná story jednoho kamadáda...kterej si nastehoval přitulku a začli rekonstruovat byt... :)
došlo na obývák... vymalovali..nalakovali parkety, a ona si už představovala to 3D... "tady bude sedačka"... "tady obývací stěna" .."tady televize" ...

druhej den přijela z práce na kole domů...a před barákem zaparkovaná multikára.....

vyběhla schody...z bytu nějaké hlasy..
odemlka dveře...
vtrhla do obýváku ...

a tam parta 4 borců vodováhou vyvažovala kulečníkovej stůl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682

Odpovědět

Zpět na „Pokec“