Potřeboval bych poradit poslední dobou musím být více mobilní tak bych si chtěl zakoupit notebook ale vubec se v HW nevyznám
chtěl bych něco kolem 20000 kč
spíše soft a internet pro hry to asi moc nebude ale nebráním se jím
co za ty peníze bude ?
poradíte mi určitej model nebo jen značku a co má notebook obsahovat ?
díky
notebook
Moderátor: Rudi
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
Re: notebook
z vlastni zkusenosti bych doporucil znacky HP a Lenovo(IBM) z procesoru se vyhnout celeronum,min 512MB operacni pameti,60GB a vice pevny disk,a samostatnou grafiku...jinak ten gps na navigaci vyjde zarizeni na cca kolem 2Tkč a mapy sezenes skoro kdekoli...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
právě že já k HP nemám moc duvěru koupil jsem si před 3 rokama foták a hned po týdnu šel do servisu pak jsem ho dostal a zase šel na reklamaci třeba to je ted jinak
a IBM je drahý ne ?
doporučil by jsi mi nějakej určitej model notebooku + tu navigaci ?
a soft musim mít original takže taky někde koupit
díky
a IBM je drahý ne ?
doporučil by jsi mi nějakej určitej model notebooku + tu navigaci ?
a soft musim mít original takže taky někde koupit
díky
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
Re: notebook
ja mam HP a sem absolupte spokojeny,ale zase fotak bych od nich nevzal..
http://www.alza.cz/notebook-lenovo-3000-c200-d68967.htm
http://www.alza.cz/notebook-hp-compaq-nx7400-d65452.htm
http://www.alza.cz/notebook-lenovo-3000-c200-d68967.htm
http://www.alza.cz/notebook-hp-compaq-nx7400-d65452.htm
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
tak na tyhle názory bych si dával pozor... Mezi mými známými je cca 15NTB, z toho má kolega 10NTB na firmě. 5 jich je určitě Asus, 8 Acer. Těch 5 Asusů bylo už minimálně jednou na reklamaci. Acer byl na reklamaci jen jeden a to ještě kvůli slabé baterce (vydržela od začátku asi 15 min.) To byla celá závada za cca 3 roky používání. Kromě 2 kusů (Acer Ferrari) jsou to PC v rozmezí 18 - 30 000,-.vagi píše:zkus trochu hledat, resi se to tu kazdou chvili.. s ntb sony, HP, IBM - Lenovo, fujitsu siemens mam jen dobry zkusenosti.. ja bych si klidne koupil i ASUSe, taky jsem nenarazil na spatnej kus, ale nekdo nadava.. vyhnout se noname znackam a acerum (rudi a jardo budte radi ze vam jeste jdou)
Záleží to hodně asi kus od kusu, někdo chválí, jiný haní. Já patřím mezi ty, co by si už nekoupili ani asus disketu

Audi A3 8L, 1.9TDI
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
s nima doufám nic nebylo?Hans píše:tak na tyhle názory bych si dával pozor... Mezi mými známými je cca 15NTB, z toho má kolega 10NTB na firmě. 5 jich je určitě Asus, 8 Acer. Těch 5 Asusů bylo už minimálně jednou na reklamaci. Acer byl na reklamaci jen jeden a to ještě kvůli slabé baterce (vydržela od začátku asi 15 min.) To byla celá závada za cca 3 roky používání. Kromě 2 kusů (Acer Ferrari) jsou to PC v rozmezí 18 - 30 000,-.vagi píše:zkus trochu hledat, resi se to tu kazdou chvili.. s ntb sony, HP, IBM - Lenovo, fujitsu siemens mam jen dobry zkusenosti.. ja bych si klidne koupil i ASUSe, taky jsem nenarazil na spatnej kus, ale nekdo nadava.. vyhnout se noname znackam a acerum (rudi a jardo budte radi ze vam jeste jdou)
Záleží to hodně asi kus od kusu, někdo chválí, jiný haní. Já patřím mezi ty, co by si už nekoupili ani asus disketuMěl jsem v rukách i desky a taky žádná sláva, ale pokud někdo chce a chválí, proč ne, neříkám, že se Acer zkazit nemůže, jenom uvádím příklady z mého okolí...

to vagi: mě ten Acer Aspire 17" sloužil dobře, je pravda, že jsem ho měsíc-dva po záruce prodal bo se naskytla lepší nabídka, jinak bych si ho nechal, ale pořád s ním nic nebylo

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK