notebook

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
mira300

notebook

Příspěvek od mira300 »

Potřeboval bych poradit poslední dobou musím být více mobilní tak bych si chtěl zakoupit notebook ale vubec se v HW nevyznám

chtěl bych něco kolem 20000 kč
spíše soft a internet pro hry to asi moc nebude ale nebráním se jím

co za ty peníze bude ?

poradíte mi určitej model nebo jen značku a co má notebook obsahovat ?

díky

mira300

Příspěvek od mira300 »

pak bych ještě k tomu chtěl koupit nějakej adapter nebo nějaké zařízení na GPRS + nějakej soft aby to fungovalo jako navigační systém

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Re: notebook

Příspěvek od sotomaior »

z vlastni zkusenosti bych doporucil znacky HP a Lenovo(IBM) z procesoru se vyhnout celeronum,min 512MB operacni pameti,60GB a vice pevny disk,a samostatnou grafiku...jinak ten gps na navigaci vyjde zarizeni na cca kolem 2Tkč a mapy sezenes skoro kdekoli...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

mira300

Příspěvek od mira300 »

právě že já k HP nemám moc duvěru koupil jsem si před 3 rokama foták a hned po týdnu šel do servisu pak jsem ho dostal a zase šel na reklamaci třeba to je ted jinak

a IBM je drahý ne ?

doporučil by jsi mi nějakej určitej model notebooku + tu navigaci ?
a soft musim mít original takže taky někde koupit

díky

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Re: notebook

Příspěvek od sotomaior »

ja mam HP a sem absolupte spokojeny,ale zase fotak bych od nich nevzal..

http://www.alza.cz/notebook-lenovo-3000-c200-d68967.htm
http://www.alza.cz/notebook-hp-compaq-nx7400-d65452.htm
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

vagi

Příspěvek od vagi »

zkus trochu hledat, resi se to tu kazdou chvili.. s ntb sony, HP, IBM - Lenovo, fujitsu siemens mam jen dobry zkusenosti.. ja bych si klidne koupil i ASUSe, taky jsem nenarazil na spatnej kus, ale nekdo nadava.. vyhnout se noname znackam a acerum (rudi a jardo budte radi ze vam jeste jdou :D )

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

vagi píše:zkus trochu hledat, resi se to tu kazdou chvili.. s ntb sony, HP, IBM - Lenovo, fujitsu siemens mam jen dobry zkusenosti.. ja bych si klidne koupil i ASUSe, taky jsem nenarazil na spatnej kus, ale nekdo nadava.. vyhnout se noname znackam a acerum (rudi a jardo budte radi ze vam jeste jdou :D )
tak na tyhle názory bych si dával pozor... Mezi mými známými je cca 15NTB, z toho má kolega 10NTB na firmě. 5 jich je určitě Asus, 8 Acer. Těch 5 Asusů bylo už minimálně jednou na reklamaci. Acer byl na reklamaci jen jeden a to ještě kvůli slabé baterce (vydržela od začátku asi 15 min.) To byla celá závada za cca 3 roky používání. Kromě 2 kusů (Acer Ferrari) jsou to PC v rozmezí 18 - 30 000,-.
Záleží to hodně asi kus od kusu, někdo chválí, jiný haní. Já patřím mezi ty, co by si už nekoupili ani asus disketu :lol: Měl jsem v rukách i desky a taky žádná sláva, ale pokud někdo chce a chválí, proč ne, neříkám, že se Acer zkazit nemůže, jenom uvádím příklady z mého okolí... :?:
Audi A3 8L, 1.9TDI

HUMMER - Like nothing else

Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...

mira300

Příspěvek od mira300 »

táta má acer a nemá s tim žádnej problem nevím tady a nejen tady na acera nadávaji

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Hans píše:
vagi píše:zkus trochu hledat, resi se to tu kazdou chvili.. s ntb sony, HP, IBM - Lenovo, fujitsu siemens mam jen dobry zkusenosti.. ja bych si klidne koupil i ASUSe, taky jsem nenarazil na spatnej kus, ale nekdo nadava.. vyhnout se noname znackam a acerum (rudi a jardo budte radi ze vam jeste jdou :D )
tak na tyhle názory bych si dával pozor... Mezi mými známými je cca 15NTB, z toho má kolega 10NTB na firmě. 5 jich je určitě Asus, 8 Acer. Těch 5 Asusů bylo už minimálně jednou na reklamaci. Acer byl na reklamaci jen jeden a to ještě kvůli slabé baterce (vydržela od začátku asi 15 min.) To byla celá závada za cca 3 roky používání. Kromě 2 kusů (Acer Ferrari) jsou to PC v rozmezí 18 - 30 000,-.
Záleží to hodně asi kus od kusu, někdo chválí, jiný haní. Já patřím mezi ty, co by si už nekoupili ani asus disketu :lol: Měl jsem v rukách i desky a taky žádná sláva, ale pokud někdo chce a chválí, proč ne, neříkám, že se Acer zkazit nemůže, jenom uvádím příklady z mého okolí... :?:
s nima doufám nic nebylo? :wink:

to vagi: mě ten Acer Aspire 17" sloužil dobře, je pravda, že jsem ho měsíc-dva po záruce prodal bo se naskytla lepší nabídka, jinak bych si ho nechal, ale pořád s ním nic nebylo 8) a ta babča co ho ode mě brala nevolala, že by se jí vysypal 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“