a trochu se nudim, uklizeni me nebavi

Lefi tak to je mazec, noa spon ze ten jeden den, jiank bude nekdy sraz P6 nebo jak ?lefi píše:Buď v klidu ja od začatku února měl jen jeden den volna to byla neděle,jinak non-stop v háku vikendy nevíkendy..Berry píše:No tak to ma byt a jen blbci jako ja chodi do prace![]()
![]()
No vidis, ja si objednavam cire blinkry a uz se tesim, jak je budu dopasovavat na moje autoBerry píše:Pokud myslis ranni meeting pak zase nejak zranice tak to je pracovni moralka u nas naprosto v poradku![]()
![]()
Jo blinkry taky me cekaji ale kouroveAdieuD píše:No vidis, ja si objednavam cire blinkry a uz se tesim, jak je budu dopasovavat na moje autoBerry píše:Pokud myslis ranni meeting pak zase nejak zranice tak to je pracovni moralka u nas naprosto v poradku![]()
![]()
)) Sakra, vymejslim si blbosti
No, kourove byly za 120 a cire za 280kcBerry píše:Jo blinkry taky me cekaji ale kouroveAdieuD píše:No vidis, ja si objednavam cire blinkry a uz se tesim, jak je budu dopasovavat na moje autoBerry píše:Pokud myslis ranni meeting pak zase nejak zranice tak to je pracovni moralka u nas naprosto v poradku![]()
![]()
)) Sakra, vymejslim si blbosti
![]()
tak pak musi nahodit foto
No to je sila ono na aci maji bile na corsu za 70,- a kourove za 96,- ana autodoplnkach je maji za 220,- a za 290,- myslim to je nepomer, protoze tam to berou jako tuningovy dilkdezto an aci jako nahradni dil to je zlodejnaAdieuD píše:No, kourove byly za 120 a cire za 280kcBerry píše:Jo blinkry taky me cekaji ale kouroveAdieuD píše: No vidis, ja si objednavam cire blinkry a uz se tesim, jak je budu dopasovavat na moje auto)) Sakra, vymejslim si blbosti
![]()
tak pak musi nahodit foto
tak jsem si vybrala noo, jenze se obavam, ze budu muset hodne bastlit nooo
Poevropska smes to je dobry pojmenovani,a le pokud to bude delat slusny a hezyk celek klidne posvetovou smes, jinak kdy s tim vyjedesAdieuD píše:no alespon ti to pasuje na autoZa cainam delat evropskej mix (takovej muj vorech)
Uz je tam citroen XM, ZX, ted se ceka na dil od skody a dokonce i porsche tam budee:-)))) a taky xantie a peugeot, zacinam si myslet, ze to bude dobra poevropska smeska
jen co se mi vrati upravenej zadni naraznik, zacne se s autem jezdit (bez naraznizku ne-e), aby muj drahy mel hodne logu z ECU... interier mam doma, na latku cekam uz 2 tydny, abych mohla dodelat kufr (vytlumit, pocalounit) a taak... same hlouposti.. treba jako upilovani radici paky (vivat tuzing) a dobastleni tech cirych blinkru na bokuBerry píše:Poevropska smes to je dobry pojmenovani,a le pokud to bude delat slusny a hezyk celek klidne posvetovou smes, jinak kdy s tim vyjedes