takže všechno online šlape jak má ? žádný problémy?Ritchma píše:Já sem použil torrent z mininova.org a pohoda. Jinak sem našel lexus i když do něj zatim nemůžu a už sem objevil čtvrtej obchod na úpravy forza tuner nebo tak něcoUž se těšim až si upravim GTO za 120tis, zatim mam 90
Online nešlape samozřejmě nicqwer píše:takže všechno online šlape jak má ? žádný problémy?Ritchma píše:Já sem použil torrent z mininova.org a pohoda. Jinak sem našel lexus i když do něj zatim nemůžu a už sem objevil čtvrtej obchod na úpravy forza tuner nebo tak něcoUž se těšim až si upravim GTO za 120tis, zatim mam 90
Ale po LANce to šlape v pohoděRitchma píše:Online nešlape samozřejmě nicqwer píše:takže všechno online šlape jak má ? žádný problémy?Ritchma píše:Já sem použil torrent z mininova.org a pohoda. Jinak sem našel lexus i když do něj zatim nemůžu a už sem objevil čtvrtej obchod na úpravy forza tuner nebo tak něcoUž se těšim až si upravim GTO za 120tis, zatim mam 90
vleyes do nastaveni---controls----- a stahni si co nejvic force feedbackqwer píše:tak konecne hraju a mam volant Logitech momo.. moch by mi někdo poradit kde nastavit aby to nešlo tak stuha?
to mi povidejD4rkR34p3r píše:Mozna trochuTahle hra me hodne chytla, odemknul se mi ten specialni paint shop a dostal jsem nejluxusnejsi barak na ostrove.