Jedina vec ktera me osobne nesedi,jsou ty zrcatka,dal bych tam origo.Jinak kola bezkonkurencni a vidim nove folie

Moderátor: T-O-M
zrcátka se mi taky nelíbily ale tet už jo. chtěl jsem facelifty,ale nakonec to nevyšlo. mněl jsem je mít oba za 1500kč u nás stojí 1500kč jednoSkejT píše:ty fotky moc pekny,hlavne u toho baraku jak psal Biker
Jedina vec ktera me osobne nesedi,jsou ty zrcatka,dal bych tam origo.Jinak kola bezkonkurencni a vidim nove folie
Ilegaltuner píše:zrcátka se mi taky nelíbily ale tet už jo. chtěl jsem facelifty,ale nakonec to nevyšlo. mněl jsem je mít oba za 1500kč u nás stojí 1500kč jednoSkejT píše:ty fotky moc pekny,hlavne u toho baraku jak psal Biker
Jedina vec ktera me osobne nesedi,jsou ty zrcatka,dal bych tam origo.Jinak kola bezkonkurencni a vidim nove foliestarší.
folie jeeště nejsou hotové o víkenfu mi je snad nalepí flanel,já na to už nemám nervy![]()
Kua a snížení nepochválil nikdo
jj folie tam budou v neděli. tet je jen na jednom okněpaveld píše:ta petka se mi fakt libi, i snizeni akorat. budes davat folie i dopredu? ted je to takovy poloakvarko. jeste bych dal dopredu nejaky tmavsi (idealne taky cerny) svetla a blinkry a bude uplne supr!!!
ne nechcuD4rkR34p3r píše:Ty se ho chces uz zbavit ? Viz aukro
máš fotku corra?máca píše:dela to xenonman na autohifi, z normalnich skel to nejak odbrousi ty vroubkyale treba atest a napis hella ti tam necha, jinak cena nevim, ale visdel sem je i delany z klasickyho makrolonu, neco jako plexi co se dava na seriovy skla, treba focus, passat a pod., a pak to nalepili do toho kovovyho ramecku co mas na svetlech a pak ten ramecek nalepili na parabolu, tusim, ze u helly se musi posunout parabola kousek dovnitr, pac ta cocka je jakoby moc vypoukla ven a to plexi by se ti o to opiralo, pac origo sklo je vypokly, ale bosch by mel byt v pohode, taky sem s tim laoroval na corru, mel sem ciry skkla, mel sem udelany normalni sklo, ale lepeny, jako se dela na celni skla aut a bylo to v pohode, za dva roky jezdeni sem dostal jen jednu tupku od sutru
a aby corro svitilo, tak sem do parabol narval cocky z bmw i s tou odrazovou plochou a vsechno okolo nastrikal nacerno
byl to mazec, ale dneska uzbych to resil trosku jinak