Off Topic
Moderátor: Dave0401
Re: Off Topic
tak dojížděj na oběd do Karviné...aspoň zabiješ tak 2 hoďky 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
no,.. a budu tu sedět do 18
joo barry když si tu na drátě, máš u mě v garáži tři kupy časopisů od sotomainora, jak to chceš tak si pro to přijeď, jinak to vytěpu, protože to tam mám jak ve skladišti, nemůžu nasadit přední kolo kvůli toho

joo barry když si tu na drátě, máš u mě v garáži tři kupy časopisů od sotomainora, jak to chceš tak si pro to přijeď, jinak to vytěpu, protože to tam mám jak ve skladišti, nemůžu nasadit přední kolo kvůli toho

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
tak to jo...stavím se...jestli kvůli mě máš z filety trojkolku tak to já přijdu 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

sezente mi nekdo nejake ty pneu 14"tkyyyyy at to muzu vyzkouset na kolech

- F.l.a.n.e.l.
remix: ale budeš 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- F.l.a.n.e.l.
asi se ti na vůz přijedu podívat do garáže
a udělám spy photos

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

hele já mám 185/55 je to mini profil ale je tam slušný vzorek a jsou to Conti sport contact...takže byse ti neoplatilo je kupovat...vyjdou tě levněji nějaké nové mrdky
KOŠULA a ty se ozvi jak budeš v Kurwiné
KOŠULA a ty se ozvi jak budeš v Kurwiné

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
dnes nerobim v garaziF.l.a.n.e.l. píše:asi se ti na vůz přijedu podívat do garážea udělám spy photos

- F.l.a.n.e.l.
jsem neřekl že dnes 

splasim nake pneu a vyfotim je na aute..ale jinak neni to nic zvlastniho, obyc kola
Chlapci nálepky už mám doma. V něděli na 90% nepřijedu.
Mám zápas a auto budu mít s nejvetší pravděpodobností na garáži a budu snižovat,vyvařovat a ještě musím vyměnit pár dílu na motoru.
Pošlete mi do SZ vaše adresy a já vám to rozešlu. (Popřípadě,pokud by jel Danek na sraz VW-Clubu,nebo někdo jiný,tak mu to můžu předat a on vám je rozdá večer u Alberta).
S Hanušem se setkám v Havířově.
Ten kdo mi neposlal ještě peníze,tak to prosím pošlete
A Norek s Joshem se domluvte "třeba" s Davem a dejte mu peníze, on by to mohl poslat za vás (přes net to nic nestojí).
Hm?
Mám zápas a auto budu mít s nejvetší pravděpodobností na garáži a budu snižovat,vyvařovat a ještě musím vyměnit pár dílu na motoru.
Pošlete mi do SZ vaše adresy a já vám to rozešlu. (Popřípadě,pokud by jel Danek na sraz VW-Clubu,nebo někdo jiný,tak mu to můžu předat a on vám je rozdá večer u Alberta).

Ten kdo mi neposlal ještě peníze,tak to prosím pošlete

A Norek s Joshem se domluvte "třeba" s Davem a dejte mu peníze, on by to mohl poslat za vás (přes net to nic nestojí).
Hm?

das Auto
Peníze zatím poslali
SLY
BIGI
DAVE
JOSH
(Jirkovi se omlouvám,peníze už mi poslal. Tak kdo s Norekem a Hanušem ještě nemá ten účet,že to nemůže poslat?)
SLY
BIGI
DAVE
JOSH
(Jirkovi se omlouvám,peníze už mi poslal. Tak kdo s Norekem a Hanušem ještě nemá ten účet,že to nemůže poslat?)
das Auto
Proc se mam domlouvat??Vsak jsem poslalV-Y-V-I píše:Chlapci nálepky už mám doma. V něděli na 90% nepřijedu.
Pošlete mi do SZ vaše adresy a já vám to rozešlu. (Popřípadě,pokud by jel Danek na sraz VW-Clubu,nebo někdo jiný,tak mu to můžu předat a on vám je rozdá večer u Alberta).S Hanušem se setkám v Havířově.
Ten kdo mi neposlal ještě peníze,tak to prosím pošlete![]()
Hm?

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
2Josh:

V-Y-V-I píše:Peníze zatím poslali
SLY
BIGI
DAVE
JOSH

das Auto
Tak neděle definitivně padla
Chlapi,pošlete mi do SZ vaše adresy,ať vám to můžu rozeslat.

das Auto
mas to na ICQV-Y-V-I píše:Tak neděle definitivně padla![]()

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Dobré ráno!Nevíte někdo od kolika je otevřený vrakáč v Karviné na Panelárně?Vezu tam auto na likvidaci
VW Passat B3
vyvi me nejede servis24 nevim proc, asi ti to dovezu primo domu, nebo se domluvim s norkem jestli za tebou jede nebo ne nebo co ..,.
zbytečné...doklady z vyřezaným VIN daruj či prodej a auto jebni kamkoliv...je to levnější !bigi píše:Dobré ráno!Nevíte někdo od kolika je otevřený vrakáč v Karviné na Panelárně?Vezu tam auto na likvidaci

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
když tak to zkus znova,sem tam to blbnenebo klidně přijeďteremix píše:vyvi me nejede servis24 nevim proc, asi ti to dovezu primo domu, nebo se domluvim s norkem jestli za tebou jede nebo ne nebo co ..,.

das Auto
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby to tak kazdy delalbarry píše:zbytečné...doklady z vyřezaným VIN daruj či prodej a auto jebni kamkoliv...je to levnější !bigi píše:Dobré ráno!Nevíte někdo od kolika je otevřený vrakáč v Karviné na Panelárně?Vezu tam auto na likvidaci

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Aha, to bylo na me.........jsem nevedel protoze tady mi jeste nikdy nikdo nerekl JirkoV-Y-V-I píše:2Josh:V-Y-V-I píše:Peníze zatím poslali
SLY
BIGI
DAVE
JOSH

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
ja ani nevedel ze jsi JuraJosh píše:Aha, to bylo na me.........jsem nevedel protoze tady mi jeste nikdy nikdo nerekl Jirko