Spojka 1,8T
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Spojka 1,8T
Ahojky, mám Passat 1,8T(chip na 140KW) a chtěl bych si na něj koupit sportovní(tuningovou) spojku, vlastně celý komplet i s přítlačákem. Jenže vůbec nevím, kde se obrátit
. Kontaktoval jsem pana Šenkýře, ten mi nabídl SACHS se slitinovým povrchem(do 495Nm)a kamaradi mi zase říkají ať si zrovna koupím keramickou, tak jsem z toho huhňavej a čím víc brouzdám po netu, tím z toho mám větší guláš

Re: Spojka 1,8T
Originál se mi tam nechce kupovat, protože si občas na nějaký ten sprint zajedu a asi by tam dlouho nevydržel
Jen jsem se chtěl zeptat jestli je jiná alternativa. Budu ji muset vymontovat, poslat a tři tydny čekat:( až mi ji pošlou novou keramickou:)
Zajdi do nejakyho servisu, kde delaji casto VW, oni ti radi nejakou ojetou lamelu daji. Tu pak muzes poslat na upgrade a zatim v klidu jezdit.RICHMANN píše:Jen jsem se chtěl zeptat jestli je jiná alternativa. Budu ji muset vymontovat, poslat a tři tydny čekat:( až mi ji pošlou novou keramickou:)
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
a na kolik to tak vyjde, taky něco podobnýho řeším...díkRICHMANN píše:Jen jsem se chtěl zeptat jestli je jiná alternativa. Budu ji muset vymontovat, poslat a tři tydny čekat:( až mi ji pošlou novou keramickou:)
sezen si setrvak jednohm. 228mm a k tomu i lamelu s pritlacakem, mnohem mene to prokluzuje nez dvouhm.
Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
Udajne 3-4 tisice bez DPH podle narocnosti. To uz se mozna vyplati kouknout do ceniku OMP...Black Racer píše:a na kolik to tak vyjde, taky něco podobnýho řeším...dík
S2 ABY Coupe in ressurection
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
ex Yellow Punto GT 2.0 16VT & 20VT
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
ex Yellow Punto GT 2.0 16VT & 20VT