Praha 6
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 6
Lukash: Hmm,koukám,že pán se usídlil na parkovišti před mým barákem..to je drzost teda

to je jediný co zvládneš, nejdřív začít prudit a pak říct že to nemá smysl řešit, tak když to nemá cenu řešit tak proč se vůbec pouštíš do takovejch rozhovorů? a nechápu co do toho pleteš eden? to s tím přece absolutně nesouvisí nemyslíš?energit píše:já to řešit nebudu svámato nemá cenu řešit jezděte si na eden .
- benga
- Kontaktovat uživatele:
sle souvisý a moc dobře pač když někdo chce udělat sraz bud hornbach nebo svuj tak ty vždycky všechno zkrizuješ a neříkej že né nebo se ti nikdy nokoho nápad nelíbí na hraješ si na šefa p6 .místo toho aby ses vcítil do svý situace když nikdo na sraz nepřijel to ne prostě ty seš king a tím končím a není to tím že bych tě chtěl nasrat nebo obvinit ale změnil ses a moc už nejsi tak v pohodě jako dřív už to nejsy tyhomer01 píše:to je jediný co zvládneš, nejdřív začít prudit a pak říct že to nemá smysl řešit, tak když to nemá cenu řešit tak proč se vůbec pouštíš do takovejch rozhovorů? a nechápu co do toho pleteš eden? to s tím přece absolutně nesouvisí nemyslíš?energit píše:já to řešit nebudu svámato nemá cenu řešit jezděte si na eden .
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact 

ty si fakt tydýt. nevím proč zas píšeš pod jiným nickem, to je první. za druhý co se týče srazů, ano proti hornbachu mám kecky a to z toho důvodu že je to zaběhlý z lonska tak že se to pořádá určitej den a to že ste to chtěli přesunout na neděli nevadilo jen mě ale i jinejm lidem, to je za druhý, za třetí proti srazu u tesly sem nic neměl řikám ti to už po několikátý, jen sem se divil tomu re5pesct týmu tak už si to vtlač do tý tvý palice za čtvrtý, na žádnýho šéfa P6 si nehraju a nevím proč bych měl a nevím podle čeho to usuzuješ, na druhou stranu co ty si udělal pro P6??? já odpovím za tebe aby si to neměl tak těžký, "skoro nic" poslední dobou se o vše starám jen já tak mě přestan obvinovat. ale pořád si mi neodpověděl v čem konkrétně sem se změnil???? na to mi pořád nedokážeš odpovědět. To že nesouhlasím s pořádáním hornbachu v jinej den než to je zaběhnutý, to je snad normální, a takovejch lidí je víc a žádnej jinej sraz sem nekritizoval, tak kurva v čem sem se změnil???benga píše:sle souvisý a moc dobře pač když někdo chce udělat sraz bud hornbach nebo svuj tak ty vždycky všechno zkrizuješ a neříkej že né nebo se ti nikdy nokoho nápad nelíbí na hraješ si na šefa p6 .místo toho aby ses vcítil do svý situace když nikdo na sraz nepřijel to ne prostě ty seš king a tím končím a není to tím že bych tě chtěl nasrat nebo obvinit ale změnil ses a moc už nejsi tak v pohodě jako dřív už to nejsy tyhomer01 píše:to je jediný co zvládneš, nejdřív začít prudit a pak říct že to nemá smysl řešit, tak když to nemá cenu řešit tak proč se vůbec pouštíš do takovejch rozhovorů? a nechápu co do toho pleteš eden? to s tím přece absolutně nesouvisí nemyslíš?energit píše:já to řešit nebudu svámato nemá cenu řešit jezděte si na eden .
byl bych rád kdyby si v tý tvý hlaviče našel konkrétní případy abych to já takovej nechápající debil pochopil
- benga
- Kontaktovat uživatele:
v chování se k lidem už nejsy tak v pohodě jako dřív přídemi že už se stebou nedá mluvit jako dřív .....homer01 píše:ty si fakt tydýt. nevím proč zas píšeš pod jiným nickem, to je první. za druhý co se týče srazů, ano proti hornbachu mám kecky a to z toho důvodu že je to zaběhlý z lonska tak že se to pořádá určitej den a to že ste to chtěli přesunout na neděli nevadilo jen mě ale i jinejm lidem, to je za druhý, za třetí proti srazu u tesly sem nic neměl řikám ti to už po několikátý, jen sem se divil tomu re5pesct týmu tak už si to vtlač do tý tvý palice za čtvrtý, na žádnýho šéfa P6 si nehraju a nevím proč bych měl a nevím podle čeho to usuzuješ, na druhou stranu co ty si udělal pro P6??? já odpovím za tebe aby si to neměl tak těžký, "skoro nic" poslední dobou se o vše starám jen já tak mě přestan obvinovat. ale pořád si mi neodpověděl v čem konkrétně sem se změnil???? na to mi pořád nedokážeš odpovědět. To že nesouhlasím s pořádáním hornbachu v jinej den než to je zaběhnutý, to je snad normální, a takovejch lidí je víc a žádnej jinej sraz sem nekritizoval, tak kurva v čem sem se změnil???benga píše:sle souvisý a moc dobře pač když někdo chce udělat sraz bud hornbach nebo svuj tak ty vždycky všechno zkrizuješ a neříkej že né nebo se ti nikdy nokoho nápad nelíbí na hraješ si na šefa p6 .místo toho aby ses vcítil do svý situace když nikdo na sraz nepřijel to ne prostě ty seš king a tím končím a není to tím že bych tě chtěl nasrat nebo obvinit ale změnil ses a moc už nejsi tak v pohodě jako dřív už to nejsy tyhomer01 píše: to je jediný co zvládneš, nejdřív začít prudit a pak říct že to nemá smysl řešit, tak když to nemá cenu řešit tak proč se vůbec pouštíš do takovejch rozhovorů? a nechápu co do toho pleteš eden? to s tím přece absolutně nesouvisí nemyslíš?
byl bych rád kdyby si v tý tvý hlaviče našel konkrétní případy abych to já takovej nechápající debil pochopil
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact 

zajímavý je že nikdo se mnou problémy nemá nebo mi to aspon řek, budu rád jestli se mnou má někdo problémy at ozve. Já si myslím že sem pořád v pohodě a bavím se pořád stejně. to že sem už vzdal se tě pořád zastávat a snažil jsem se tě brát s rezervou protože sem myslel že dostaneš rozum a pochopil sem že je to nesmysl, tak to je prostě fakt a nikdo se za to ne mě zlobit nemůže. Jak se chovám k lidem? to mi řekni když se mnou nika mnechodíš a nevíš jak se bavím s lidma??? nebo mě stopuješ?benga píše:v chování se k lidem už nejsy tak v pohodě jako dřív přídemi že už se stebou nedá mluvit jako dřív .....
homer01:hele homer,prosim tě nech toho už ja chci abys byl jako dřív
fakt ses změnil...
musíš poslouchat hopec a černou muziku,to ti udává směr ti řikám..

musíš poslouchat hopec a černou muziku,to ti udává směr ti řikám..
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
ty vole co je to tady za spoušť?
benga,majk,energit...a já nevim co ještě:Homer se opravdu nezměnil,pokud vim tak s nim nikdo žádnej problém neměl,jestli to nebude spíš tim,že si zbytečně děláš nepřátelé...aspoň přestaň krmit
a jak říká lefi nejlepší je se držet cestou hiphopu kámo

benga,majk,energit...a já nevim co ještě:Homer se opravdu nezměnil,pokud vim tak s nim nikdo žádnej problém neměl,jestli to nebude spíš tim,že si zbytečně děláš nepřátelé...aspoň přestaň krmit

a jak říká lefi nejlepší je se držet cestou hiphopu kámo

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
No to je bordel

-
- Kontaktovat uživatele:
zase nejaky alterego? 
houmre, jsi nas vladce, vis o tom? Bez tebe ani prd, sefe
Nechapu, co resite.. ja doufam, ze az to bude hotovy, tak se zajedu podivat i do rep, takze jako hornbach bejt musi... a eden se presune nekam napovrch

houmre, jsi nas vladce, vis o tom? Bez tebe ani prd, sefe

Nechapu, co resite.. ja doufam, ze az to bude hotovy, tak se zajedu podivat i do rep, takze jako hornbach bejt musi... a eden se presune nekam napovrch

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Koukám že se tu řeší zase samí pYčoviny
Už to tu někdo promažte teďka teprv jsem přišelk ze školy a půl hodiny čtu jen kdo je větší BLB a že bengač nahání příspěvky pod novim nickem.
V pondělí (nebo kdy) tu byl ten deb..il co chtěl pro každýho lásku(hipiesák zkurvenej)a teď bengáč nahání příspěvky. Ještě někdo?
Věru Bílou a jiný deža to bude mazec s tim uděláš díru do světačernou muziku

Už to tu někdo promažte teďka teprv jsem přišelk ze školy a půl hodiny čtu jen kdo je větší BLB a že bengač nahání příspěvky pod novim nickem.
V pondělí (nebo kdy) tu byl ten deb..il co chtěl pro každýho lásku(hipiesák zkurvenej)a teď bengáč nahání příspěvky. Ještě někdo?
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
- Lukash
- Kontaktovat uživatele:
Lucky píše:No to je bordel![]()
to parkování

homer:ku*va to byl den

Demence díky technice
http://www.mtteam.cz
http://www.mtteam.cz
to je fuk,je to forum žadna inzerce takže si myslim že se tu dá řešit cokoliv.tady OT neexistuje
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Este bych poupravil: Dej vedet, az budes mit zase jinej nick.schade.fan píše:no tak už na to serem,poslední věc...benga pak dej vědět jakej byl srazík
-
- Kontaktovat uživatele:
V tim případě takto omluvu příjmámLukash píše:Lucky píše:No to je bordel![]()
to parkováníjelikož jsem včera jezdil po parkovišti asi 15 minut tak jsem se nasral a zneuctil jsem parkoviště šikmé plochy před vaším vchodem.tímto se vám omlouvám za vzniklé problémy s parkováním vašeho vozu který neznám.
![]()
homer:ku*va to byl den

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Home tak jsem byl v tom obi a maji ty kabely taky presne ty co u Conrada a koupim ty jak jsi rikal 2x1mm2 ty 2x0,75 by bylo na prd nebo mam vic radsi nez 2x1mm ten kabel 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
jaky kabely tu resite?