Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Připrav si nějakých 200tis a jdi do toho.peugeot 405 píše:chcel by som do 406 1.8i 16V 85kW r.v. 2001 nahodit TURBO a neviem ci je to vobec mozne? Neviete z coho by tam pasovalo turbo a hlavne vyfukove zvody na pripojenie TURBA? Vydrzal by to motor ake upravy by som este musel urobit??? za odpovede dakujem,?![]()
![]()
![]()
presne tak, motor pred turbem bude chtit urco GO, preprogramovat jednotku a to je jenom zacatek, nejlepsi reseni je sehnat si motor co ma turbo uz ze serie a udelat swapAnděl píše:Připrav si nějakých 200tis a jdi do toho.peugeot 405 píše:chcel by som do 406 1.8i 16V 85kW r.v. 2001 nahodit TURBO a neviem ci je to vobec mozne? Neviete z coho by tam pasovalo turbo a hlavne vyfukove zvody na pripojenie TURBA? Vydrzal by to motor ake upravy by som este musel urobit??? za odpovede dakujem,?![]()
![]()
![]()
A proč začínáš právě od svodů a turba.peugeot 405 píše:a neviete ci by mi pasovali zvody a turbo z 406 2.0 16V ale r.v. pod 2000
Ver mi, ze namontovat/sehnat/vyrobit svody je ta jednodussi cast. Nejspis ti nebude stacit benzinova pumpa, vstrikovace, pocitac bude davat spatnou smes a motr bude mit moc vysokej kompresni pomer.peugeot 405 píše:chcel by som do 406 1.8i 16V 85kW r.v. 2001 nahodit TURBO a neviem ci je to vobec mozne? Neviete z coho by tam pasovalo turbo a hlavne vyfukove zvody na pripojenie TURBA? Vydrzal by to motor ake upravy by som este musel urobit??? za odpovede dakujem,?![]()
![]()
![]()