co řešíš??pojd na icqDave0401 píše:kdo teda jede do te karvine?
kua ten tir byl super diky placi a hlavne cenam ... a ze jedna pitka to pokazi... no zalezi na vas, ale chce domluvit na nejakem stabilnim miste ne?

Moderátor: Dave0401
co řešíš??pojd na icqDave0401 píše:kdo teda jede do te karvine?
kua ten tir byl super diky placi a hlavne cenam ... a ze jedna pitka to pokazi... no zalezi na vas, ale chce domluvit na nejakem stabilnim miste ne?
kufa tebe dostat z té vesnice to je mazecDave0401 píše:jasne.. TIR to jisti...
Felda si to muze vyrikat ze sefikem TIRu ... a podat stiznost
kezby ji vyhodil....
jinak je TIR na srazy super, holt neni to nejaky extra prepych ani luxus... ale to prece nepotrebujem... ne???
sprinty na čtvrt míle (délka měřené trasy 402, 34 metrů) - tato změna se zachovává i pro následující plánované srazy (HighSpeed Meeting i Mimoňské války).Dolph píše:Víte někdo něco o tom DRAG CUPu? První závod se jede v Mimoni...
to je taky cilem Drag Cupu .... zvednout prodejnost TMDolph píše:No asi koupim ten časák a mrknu co tam píšou
konecne 1/4 mile a ne jen 400metru ... pak se ty vysledky nedaly srovnavat se zahranicim kde se uz davno jezdi 1/4 mileDolph píše:Tak se jím to asi povedlo. Jinak jestli bude v Drag Cupu kategorie do 2500,tak nevím co by mě mohlo porazit. Jedině nějaká nadupaná E30 325i
Mě taky bolí řepa jak czyp-to bude asi z toho-slivka, slivka, slivka, slivka, gin s tonikem, pivo, pivo, pivo, vodka, vodka + kurewsky hlasitá hudbafelda píše:bré rano kucívčera bylo super
kufa a bolí mě kokos jak cyp
Myslím, že by tě e30 325 nedalaDolph píše:Tak se jím to asi povedlo. Jinak jestli bude v Drag Cupu kategorie do 2500,tak nevím co by mě mohlo porazit. Jedině nějaká nadupaná E30 325i
Kurde všechno je daleko...Robik píše:Rudek - nač kupovat časák![]()
Chvíle googlení a máš to tu http://www.autolepky.cz/informace-drag-cup-2007.html
Speedster jezdí 14.6s, jen jedno BMW mě může ohrozit. Motor okolo 200 koní a všechno z lamina...,tak uvidímeRobik píše:No ber to tak jak pojedeš ty 2,5 litry tak pohár jistý a pokud to bude první místo, tak cena pro vítěze může překvapit![]()
A co Opel Speedster ten není do 2500?
Čajíček?Dolph píše:Speedster jezdí 14.6s, jen jedno BMW mě může ohrozit. Motor okolo 200 koní a všechno z lamina...,tak uvidímeRobik píše:No ber to tak jak pojedeš ty 2,5 litry tak pohár jistý a pokud to bude první místo, tak cena pro vítěze může překvapit![]()
A co Opel Speedster ten není do 2500?