mno, chtěl sem něco říct, ale že seš to ty, tak budu děfně potichuRadistr píše:To Ivan Kolecko se polamalo a proto muj clensky prispevek jeste musi poseckat ale bude co nevidet

Zave_M50 píše:To sem doufam nebyl ja ten idiot s tim cernym BMW... Ja sem nikomu nenadaval... Stoupl sem si tam jak mi bylo ukazano... Doufam ze to kazdej pochopi a bude vyhraze misto pouze pro baworacky
Jo presne tak... Zachvili budou urcite srazovy nalepky...robinek píše:Čím překvapíte zítra? Minule to byly čísla na autách, týden předtím byla zahájena organizace. Člověk se pak těší o to víc.
neměl bych ti to říkat, ale překvápko pro tebe je spec. - přemluvíme tvou mladou, ať tě pustírobinek píše:Tak na nálepky už se těším. Já bych bral jak srazovou, tak klubovou. Ale podle té odpovědi čekám ještě větší překvápko.
Mladá mě zítra nechce pustit, tak nevím na co se vymluvím, proto sem se ptal na překvápko.
tak to jsme na tom ouplně stejně s tím bejkem... eee teda mladourobinek píše:To číslování bylo pro interní potřeby nebo to bude pokaždé?
Mladou nepřemluvíte, tak je ve znamení bejka a jak se zatesne, tak se nedá. To se musí jemně a pomaloučku, budu na tom pracovat celej den. Když ale nebude žádný překvápko
Vyrobit srazovou samolepku by nebyl problem,naklady na ni v klasicke velikosti jsou cca v desitkach korun,ale spis nakou univerzalni neco jako "UH member-brno"robinek píše:Tak na nálepky už se těším. Já bych bral jak srazovou, tak klubovou. Ale podle té odpovědi čekám ještě větší překvápko.
Mladá mě zítra nechce pustit, tak nevím na co se vymluvím, proto sem se ptal na překvápko.
Co takhle to nějak s těma místama vyzkoušet. Ta Mazda skupinka by mě zajímala anebo TCB, ale tak nějak nikoho moc neznám, aby mi tam třeba držel místo.Z_P píše:
Co se tyce vyhrazenych mist tak to asi neni spatnej napad,ale chce to presne informace...TCB nejak vi kolik potrebuji mista,Baworacky to asi taky budou wedet,to stejny mazdy(to jsou skupinky s nejvetsi tradici)...ale kazdej si musi rict ..Myslim ze ta nejdelsi strana od podchodu k dalnici by mela stacit,pro zacatek..