A chtěl bych po vás porovnání těchto 2 subů : RF P212S4 vs. Magnat XTC 300
Poslouchám Dance, techno, trance...
A mám rád pořádné basy

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
jj máš naprostou pravdu ale nemění to nic na tom že magnat a RF se mezi sebou nedaj porovnávatL.A.M.A. píše:homer01 taky nelze porovnávat bassreflex a uzavrenou bednu. Uzavrena ma rychlejsi a presny bassy. A bassreflex dunivejsi a tahly bassy. Nebo se milim?
RF sem slysel par, a libilo. Magnatu znam dost, sam mam Magnat a pujdu jinam.
jj Oktávku kombi. Jak vidím dobře jsem udělal, když jsem si koupil RF.Lewis píše:RF!!!
koukám potuníš kombíčka jo?
thomaswilliams píše:lewis co kecáš....ty to máš nastudovaný....každej milimetr výkyvu máš nastudovanej a jak tě znám komplet zpracovanej elaborát funkčnosti...tvých P2
...a tuto informaci máš odkud?Road Punisher píše:Kluci měl bych dotaz. Mám v plánu kupovat taky RF P ale ten co má 2x 2 ohmy, protože bych chtěl tu sérii 2007 a ta se 1x 4 ohmy nedělá. V čem to bude lepší, v uzavřené, nebo v basreflexu, bude to v kabru za předníma sedačkama.
Mám na mysi ale P2. Jestli se mi to tam neobevilo tak to sorry. Ta je P2D212fancarhifi píše:...a tuto informaci máš odkud?Road Punisher píše:Kluci měl bych dotaz. Mám v plánu kupovat taky RF P ale ten co má 2x 2 ohmy, protože bych chtěl tu sérii 2007 a ta se 1x 4 ohmy nedělá. V čem to bude lepší, v uzavřené, nebo v basreflexu, bude to v kabru za předníma sedačkama.
P1S412 je 4ohm