Cau Mr. na kolik by vysel zadni naraznik na E36? Sme sousedi, jsem z krce a tak bych se treba nekdy stavilVoyager píše:Praha 4 -Libuš
Pro barvy jezdim do lakovny, myslim ze je to znacka PGP. Kvalitativně jsou výborný.
Lakovna Praha???
A v jakym stavu by to muselo byt? Predpokladam ze odstrojit auto a cely si to vybrousit+kyt?Voyager píše:Tak proc ne, muzem se sejit a skonzultovat to... Tak kdyztak se ozvi na SZ
http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 
A kolik by to stalo komplet, a jak dlouho by to trvalo?Voyager píše:2newman: Jako odstrojeni a pripravu muzu udelat taky, ale to uz je casove narocnejsi...Voyager píše: 1díl = cca 250-500 barva + 200 práce
2doemixxx: Jestlis z krce, tak zadnej problem... Pozdrav Mateje:)
Tak kdyztak napiste na SZ co presne potrebujete a ja vam reknu kdy by to slo...
Zalezi v jakym je to stavu... Jestli to neni obouchany jak brambora nebo moc zrezly a navic Corsa je maly auto, tak by se ta priprava mohla vejit do 5tis. Cenu lakování sem už psal. Takže do 15tis. komplet.
Od toho se odbviji i doba co by to trvalo, tak 1-2 tejdny. Ted je to docela problem, protoze muzu delat jen vikendy a uz je mam dost obsazeny, ale od pulky cervna budu moc delat denne tak kdybys s tim do ty doby vydrzel, tak pak by se to dalo zmaknout.
Od toho se odbviji i doba co by to trvalo, tak 1-2 tejdny. Ted je to docela problem, protoze muzu delat jen vikendy a uz je mam dost obsazeny, ale od pulky cervna budu moc delat denne tak kdybys s tim do ty doby vydrzel, tak pak by se to dalo zmaknout.
Zrezlý to není, abčas nějakej puchýřek, střecha je ok ta by se dělat nemusela jinak je to horší na jedný straně jsou prasklinky, protože ten co jí měl přede mnou tak jí koupil bouranou a lak zprasil protože na to moc spěchal tak je půl auta do matova, a občas se to loupe, chtělo by to vidět.Voyager píše:Zalezi v jakym je to stavu... Jestli to neni obouchany jak brambora nebo moc zrezly a navic Corsa je maly auto, tak by se ta priprava mohla vejit do 5tis. Cenu lakování sem už psal. Takže do 15tis. komplet.
Ale zatím to není tak moc aktuální, spíš se ptám jestli na to mám šetřit
Puchýřky jsou v poho, loupající se lak taky, ten se seškrábe. Horší by bylo kdyby tam byly popraskaný vrstvy kytu, to by se muselo celý znova.
Ten puvodni lak by se stejne celej brousil takze predchozi zpraseni neva.
No prostě, o prázdninách budu mít dost času takže když se do tý doby rozhodneš tak se můžeš ozvat...
No prostě, o prázdninách budu mít dost času takže když se do tý doby rozhodneš tak se můžeš ozvat...
No já si myslím že na jedný straně bude kyt špatněj, uvidím promyslím ušetřím a dám vědětVoyager píše:Puchýřky jsou v poho, loupající se lak taky, ten se seškrábe. Horší by bylo kdyby tam byly popraskaný vrstvy kytu, to by se muselo celý znova.
Re: Lakovna Praha???
hmm to vypadá zajímavě... ;o)
už se těším na výsledek těch nárazníků... dneska v 9 jsem u Tebe jak na koni ;o))
jen jsem přes víkend nestihl dobrousit pořádně ten přední a bude chtít asi důkladnější přípravu pod lak ;o(
už se těším na výsledek těch nárazníků... dneska v 9 jsem u Tebe jak na koni ;o))
jen jsem přes víkend nestihl dobrousit pořádně ten přední a bude chtít asi důkladnější přípravu pod lak ;o(
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion tak když to vemu postupně...
toto auto sem stříkal akrylem za 2, metalíza by byla asi za 4. Na větší auto by to bylo trochu víc. Za samotný lakování bych si vzal 3.
Příprava už je komplikovanější, hodně záleží na stavu auta tzn. rez, promáčkliny, škrábance. Tam to může bejt do 5ti ale taky třeba 10 (u ňáký shnilý hrůzy), i s materiálem.
Takže nejspis nekde mezi 10 a 15 tisici.
A jestli jde o tu hondu co mas na Hondawebu, tak tam by byla priprava minimalni, v podstate je prebrouseni puvodniho laku.
toto auto sem stříkal akrylem za 2, metalíza by byla asi za 4. Na větší auto by to bylo trochu víc. Za samotný lakování bych si vzal 3.
Příprava už je komplikovanější, hodně záleží na stavu auta tzn. rez, promáčkliny, škrábance. Tam to může bejt do 5ti ale taky třeba 10 (u ňáký shnilý hrůzy), i s materiálem.
A jestli jde o tu hondu co mas na Hondawebu, tak tam by byla priprava minimalni, v podstate je prebrouseni puvodniho laku.
Naposledy upravil(a) Voyager dne 23 dub 2007 21:55, celkem upraveno 1 x.
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no řeknu ti to takhle, auto by k tobe šlo po klempířině, jelikož mám vorezlý lemy a spodky dveří. ale mám tam nějaký ďulky na dveřích atd. Chtěl bych metlu, asi barvu co mám teď. Teď to neni aktuelní,al někdy na podzim snad bude. Takže zatim díky.Voyager píše:tak když to vemu postupně...
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
-
AdieuD
- Kontaktovat uživatele:
chci pristi mesic dat auto do laku, kdo se hlasi? 
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
boooomba...už se na ně dneska večer těším.. ani jsem nedoufal, že budou tak úúúžasný ;o))
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion zatim jenom sonduju ale díky jenom co dodělám saxo tak se ozvuVoyager píše:Jo, moh bych to udělat, je to práce na půl víkendu, zvládl bych to do 2000,- i s barvou, podle toho, jaký bude sraní s tou výměnou a podle toho, kolik barvy vemu. Klidně by to šlo tento víkend, teda jen jesli nejedeš do Mimoně...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
ukažVelbloud píše:boooomba...už se na ně dneska večer těším.. ani jsem nedoufal, že budou tak úúúžasný ;o))
Jsou na straně 3....Pinky píše:ukažVelbloud píše:boooomba...už se na ně dneska večer těším.. ani jsem nedoufal, že budou tak úúúžasný ;o))
Prodávám Felicii 1.3.MPi
Gravírování, vyřezávání - plast,dřevo,plech,samolepky.... za smluvní ceny
Kupuju něco novýho
Kupuju něco novýho
Zítra budu pasovat na auto.. tak vyfotím a dám vědět ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Re: Lakovna Praha???
na autedjbobr píše:Jsou na straně 3....Pinky píše:ukažVelbloud píše:boooomba...už se na ně dneska večer těším.. ani jsem nedoufal, že budou tak úúúžasný ;o))
sakra...Pinky píše:na autedjbobr píše:Jsou na straně 3....Pinky píše: ukaž![]()
Prodávám Felicii 1.3.MPi
Kupuju něco novýho
Kupuju něco novýho
ještě jsou u Voyagera.... jedu si pro ně až večír.. a pasuju je na auto až zítra, takže fotky budou až zítra večer nebo pozítří ;o)Pinky píše:na autedjbobr píše:Jsou na straně 3....Pinky píše: ukaž![]()
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion