Organizace parkování u UH
- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se včera poprvé jeli taky podívat na ten váš Brněnskej sraz, protože jsme potřebovali něco prodebatovat s Bradmanem a I.C a musím uznot, že mě i Leona příjemě překvapil počet aut i celková organizace - jen tak dál kucííí!!!!Ivan píše:Včera jich bylo tak, jak minule. Tj. kolem 250 aut.

Asi budeme jezdit častějc a třeba se na příště domluvíme se Zorrem a jeho 200SX, ať si může Bradman konečně poslechnout náš BOV MkIV za chodu - stojí to za to....
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Už se těším pánovéBidrin píše:Tak jsem se včera poprvé jeli taky podívat na ten váš Brněnskej sraz, protože jsme potřebovali něco prodebatovat s Bradmanem a I.C a musím uznot, že mě i Leona příjemě překvapil počet aut i celková organizace - jen tak dál kucííí!!!!Ivan píše:Včera jich bylo tak, jak minule. Tj. kolem 250 aut.![]()
![]()
Asi budeme jezdit častějc a třeba se na příště domluvíme se Zorrem a jeho 200SX, ať si může Bradman konečně poslechnout náš BOV MkIV za chodu - stojí to za to....

Super, prijed...Bidrin píše:Tak jsem se včera poprvé jeli taky podívat na ten váš Brněnskej sraz, protože jsme potřebovali něco prodebatovat s Bradmanem a I.C a musím uznot, že mě i Leona příjemě překvapil počet aut i celková organizace - jen tak dál kucííí!!!!Ivan píše:Včera jich bylo tak, jak minule. Tj. kolem 250 aut.![]()
![]()

Jinak brachy je me lito

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Co se stalo s bráchou?Goldies píše:Super, prijed...Bidrin píše:Tak jsem se včera poprvé jeli taky podívat na ten váš Brněnskej sraz, protože jsme potřebovali něco prodebatovat s Bradmanem a I.C a musím uznot, že mě i Leona příjemě překvapil počet aut i celková organizace - jen tak dál kucííí!!!!Ivan píše:Včera jich bylo tak, jak minule. Tj. kolem 250 aut.![]()
![]()
Asi budeme jezdit častějc a třeba se na příště domluvíme se Zorrem a jeho 200SX, ať si může Bradman konečně poslechnout náš BOV MkIV za chodu - stojí to za to....![]()
Jinak brachy je me lito
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop