Camel's ride - phase ll
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
sry chlape, ale mne se to moc nelibi predtim si to mel hezci tohle uz je docela moc... ale jakoze udelany je to moc pekne... a nazivo si treba budu chrochtat az to uvidim
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Pinky... díky moc ;o) mno 6cm je mááálo.. nárazník mám 5 cm... ale uvidím.. ty prahy udělám asi výš ;o) nebo budou v prostředku (alespoň trochu nižší) ;o)
Kurlis... mno nevím ;o)) fotky vypadaj vždy líp než realita... aby se Ti spíše nezvedl kýbl ;o))
V-Y-V-I ... díky moc ;o)
Kurlis... mno nevím ;o)) fotky vypadaj vždy líp než realita... aby se Ti spíše nezvedl kýbl ;o))
V-Y-V-I ... díky moc ;o)

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Camel
tak sem v mensine, ale me uz se to nelibi
prijde mi to strasne uzky kratky a vysoky
a ty narazniky moc brutalni 

No moc pekny ale stejne to rozsekas
a tedka tam jeste hodit nejaky 9x14 

OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Amog .. díky ;o) mno air ride nebude... uvídím jestli se s tím bude dát jezdit, když ne tak na příští sezonu přijde jinej ;o)
Provo.. uvidíš naživo.. ty fotky trochu zkreslujou.. dyť na nich i Eiffel vypadá štíhle ;o))) jak je to na zemi, tak to vypadá spíš naopak rozšířeně.. oproti tomu minulému nárazníku je tenhle o 2 cm na každou stranu rozšířen.. mno a krátký to je.. a vysoký nevím.. podle mého už to nižší být nemůže ;o)))))) ale každýmu se líbí něco jinýho ;o)
Ala.. mno to doufám, že ne
alespoň tuhle sezonu by to mělo vydržet ;o)) kor když to není ještě úplně hotový.. jinak ty 14" tam rozhodně nebudou.. 15" zůstanou.... to bych šel ještě tak o 1,5 cm níž.. a to už fakt nevím jak bych s 3,5cm výškou jezdil ;o))
Provo.. uvidíš naživo.. ty fotky trochu zkreslujou.. dyť na nich i Eiffel vypadá štíhle ;o))) jak je to na zemi, tak to vypadá spíš naopak rozšířeně.. oproti tomu minulému nárazníku je tenhle o 2 cm na každou stranu rozšířen.. mno a krátký to je.. a vysoký nevím.. podle mého už to nižší být nemůže ;o)))))) ale každýmu se líbí něco jinýho ;o)
Ala.. mno to doufám, že ne

mno podvozek je tvrdej dost .. je to taková malá motokára..... mezi kolem a podběhem mam 0,5 - 1 cm.. a lemu se mi to nedotkne... (vepředu).. ;o)) ale strach mám stejně

Tak jsem si o víkendu zase trochu hrál....
Jelikož jsem při jízdě do Mimoně zjistil, že když jsem zadek snížil o podložky pod pružinama..kola se mi nechtějí moc do podběhů vejít... musela zapracovat vytahovačka...

také při přendavání nárazníků jsem vyndal starý přívod vzduchu k filtru, tak přišel nový...

mno a přidal jsem i pár drobností od Infernitse....

a pak jsem si udělal fotečku interiéru, jelikož po seskládání jsem to jěště nestlihl

Jelikož jsem při jízdě do Mimoně zjistil, že když jsem zadek snížil o podložky pod pružinama..kola se mi nechtějí moc do podběhů vejít... musela zapracovat vytahovačka...

také při přendavání nárazníků jsem vyndal starý přívod vzduchu k filtru, tak přišel nový...

mno a přidal jsem i pár drobností od Infernitse....

a pak jsem si udělal fotečku interiéru, jelikož po seskládání jsem to jěště nestlihl

remix.... díky ;o)
amogh... mno Karle já vím, že už jí předemnou měla jedna kokta.... ale kdybychom měli posuzovat naprosto všechno podobně tak bych si nesměl pořídit naprosto nic, protože to jedno auto předmnou mělo...
amogh... mno Karle já vím, že už jí předemnou měla jedna kokta.... ale kdybychom měli posuzovat naprosto všechno podobně tak bych si nesměl pořídit naprosto nic, protože to jedno auto předmnou mělo...

ale já nekopíruju tu koktu.... prostě mi to přišlo docela sedící vzhledem k autu.... a to že to nemám snížený jen plastama bys mohl vědět ;o( by mě samotnýho zajímalo, kdybych stál vedle tý kokty kdo by byl níž ;o(

Já myslím že budeš níž Bloude, když sis z toho udělal pluh
ps: kde si vzal tu samolepku corsa ... ??

ps: kde si vzal tu samolepku corsa ... ??

http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 

to ja preci vim ze to nemas snizeny jenom plastamaVelbloud píše:ale já nekopíruju tu koktu.... prostě mi to přišlo docela sedící vzhledem k autu.... a to že to nemám snížený jen plastama bys mohl vědět ;o( by mě samotnýho zajímalo, kdybych stál vedle tý kokty kdo by byl níž ;o(
neres to, je to tvoje auti OK

Touran BMM
Máš to slušný 

CARTECH Tuning CENTRUM
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
Alfa Romeo 155 Q4

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
-
- Kontaktovat uživatele:
bloude mas to pekny... jen ta cihlova barva intose mi nejak k te cerne nejde, ale to je mozna fotkama. tam kada latka vypada jinak... +10 boduuuu 

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
AdieuD... díky ;o) mno ona je tahle látka opravdu těžce definovatelná... protože skoro na každý fotce vypadá jina... ale mě se na ní líbí, že není tak řvavá jako byla oranžová co jsem chtěl přetím... ani tak usedlá jako krémová po které jsem se pokukoval také... je prostě něco mezi tím... elegantní a zároveň dravá.. a navíc ji skoro nikdo nemá ;o)