muj takycrazyape píše:Georgeos:muj clovek
![]()
waxxman a jeho calibra
Moderátor: extreme
a neni tuning o uprave auta?...u toho co pisete jsem nejak nezaznamenal upravu motoru,ale jen velky kola a max snizit....velky kola ti daj za priplatek uz v autosalonu pri prodeji a pruziny si koupis uz skoro i v globusu.....tak kam se podely nejake upravy???
waxi,jestli se ti libi plasty,tak si je tam dej, na tyhle pisalky kasli....ano ,jsou auta ,na ktere se nejake tuningove narazniky nehodi...viz ta setka bmw ,ale to neznamena,ze jinemu by nejaky ten spojler neslusel.....vyprdni se tady na nejaky reci z fora,koukni se na zahranicni stranky....treba tuningfever.com .....a udelej si sam obrazek nad tim,co od svyho auta ocekavas......a pamatuj si: vzdycky se najde nekdo,kdo ti to bude hanit,ale to je zavist,tak si z toho nic nedelej....
waxi,jestli se ti libi plasty,tak si je tam dej, na tyhle pisalky kasli....ano ,jsou auta ,na ktere se nejake tuningove narazniky nehodi...viz ta setka bmw ,ale to neznamena,ze jinemu by nejaky ten spojler neslusel.....vyprdni se tady na nejaky reci z fora,koukni se na zahranicni stranky....treba tuningfever.com .....a udelej si sam obrazek nad tim,co od svyho auta ocekavas......a pamatuj si: vzdycky se najde nekdo,kdo ti to bude hanit,ale to je zavist,tak si z toho nic nedelej....
sannycars-dovoz automobilu z EU
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
- ***Apollo***
- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze to nebude ani tak o zavistiEso píše:a pamatuj si: vzdycky se najde nekdo,kdo ti to bude hanit,ale to je zavist,tak si z toho nic nedelej....
BMW 4ever
Na pracovišti jsem Bohem. Každý ví, že existuju, ale ještě nikdo mě neviděl.
Co z toho, že zítra bude líp, když vždy, když se ráno vzbudím, je dnes.
Re: waxxman a jeho calibra
nedavno jsem potkal calibru a bylo to asi nejhnusnejsi auto co jsem kdy videl. Modra, se silenyma spojlerama a prahama a kridlem, lak ze bych se zblil, povrch mel asi jako kůra borovice a sedel v tom namelírovanej borecek.
jeste sem zapomel na dva obri vejfuky trcici smerek nebi.
znáte jí, je z fora?
znáte jí, je z fora?
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
jestli měla ta co jsi viděl bonboniérový světla tak jsem ji viděl taky..... no neni to můj vkus...bleach píše:nedavno jsem potkal calibru a bylo to asi nejhnusnejsi auto co jsem kdy videl. Modra, se silenyma spojlerama a prahama a kridlem, lak ze bych se zblil, povrch mel asi jako kůra borovice a sedel v tom namelírovanej borecek.
znáte jí, je z fora?
- Machy
- Kontaktovat uživatele:
waxxmana znam od vydění ze školy..ale zajímalo by mě proč to auto často tlačí..???
protože to je opel
....musel sem si rejpnout míro dyt´ mě znáš 
nastalo období kdy se mu to všechno sere a součástky chcou vyměnit....už je z toho taky nervní a uvažuje že jí prodá...
nastalo období kdy se mu to všechno sere a součástky chcou vyměnit....už je z toho taky nervní a uvažuje že jí prodá...
- Machy
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hezký..Koukám,že si ze Šindlu.Tam máme zahradu za diagnosťákem..ricci píše:protože to je opel....musel sem si rejpnout míro dyt´ mě znáš
však ja tě myslim znam sem chodil na zakladku na Vltavu...ale to sem do tematu nepatri
-
waxxman
- Kontaktovat uživatele:
a ty si kdo????chodíš k nám na školu????jakej ročník???co máš za auto????Machy píše:waxxmana znam od vydění ze školy..ale zajímalo by mě proč to auto často tlačí..???
Audi A6 2.5TDi
Toyota Celica 2.0 GT r.v 95 175ps
Husqvarna SM 570R
Honda CB 600F Hornet (1) - Honda CB 600F Hornet (2)
Suzuki LTR 450 - Access 300Limited - Suzuki LTZ 400
Nissan 200sx s13 124kw
Opel calibra 2.0 16V 100KW
Mazda 323F BG 16.16V 66KW
Toyota Celica 2.0 GT r.v 95 175ps
Husqvarna SM 570R
Honda CB 600F Hornet (1) - Honda CB 600F Hornet (2)
Suzuki LTR 450 - Access 300Limited - Suzuki LTZ 400
Nissan 200sx s13 124kw
Opel calibra 2.0 16V 100KW
Mazda 323F BG 16.16V 66KW
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, že se Vám sem se*u
ale pokud oplastovat calibru, tak nějak v tomle stylu. Když se mi dřív calibra líbila, tenhle přední nárazník byl jedinej, kterej sem mohl
http://www.quality-autoimport.no/catalo ... mattig.jpg
http://www.quality-autoimport.no/catalo ... mattig.jpg
330i E90