Felda´s smoking PAŠIK
Moderátor: Dave0401
Ty jsi ocas nezasírej mi tu pls téma,myslím že jsem ti to včera vysvětlil.....Luke_TDI píše:Ja od tebe neustale slysim ochcavka to ochcavka tam to a jednou neco napisu a ty si nasrany jak male decko a ja se mam uklidnit

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Re: Felda´s smoking PAŠIK
super roman jeste mam co dohanet
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
romane... bude to massakr 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
hlavne zbrus ten znak auti at nejezdis jak ocas 

ocas jsi tywesly.TDI píše:hlavne zbrus ten znak auti at nejezdis jak ocas

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
na WVfelda píše:ocas jsi tywesly.TDI píše:hlavne zbrus ten znak auti at nejezdis jak ocaskola z audi-znak audi

no a co mas ty v avataru woe... skoda a na tom kola audi
a poucujes tu ...

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jo ale ja to mam jen v mini avataru a nejezdim s tim po cestach 
ty mas taky v avataru kozy a dlouhe vlasy

ty mas taky v avataru kozy a dlouhe vlasy

Naposledy upravil(a) wesly.TDI dne 30 kvě 2007 20:03, celkem upraveno 1 x.
on tomu nerozumí nech hoDave0401 píše:no a co mas ty v avataru woe... skoda a na tom kola audia poucujes tu ...

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

ok.. 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ja mám od Daňka,ale tady třeba bral Favo http://www.aukro.cz/item194594109_kotou ... niku_.htmlPemaR píše:Nechtel bys mi nahodou prozradit kde jsi na to lesteni sehnal nacini? Sem jak pako obchazel vsechny obchodaky v okoli dokonce i hornbach v ove a nikde ty kotouce ani pasty nemajiVidel jsem na fotce u carcoolky jak se lestila koncovka vyfuku ten filcak ale kde ho sehnat...
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Jo tak ty to lestis normalni "flanelakem" jo? ja myslel ze mas ten filcak se kterym lestili tu koncovku... Ty flanelaky prodavaji v Ove v nejake obchudku ale jaksik se tam nemam jak dostat.. tak kdyby se tam nekdo chystal na nakup at se mi ozve plsfelda píše:ja mám od Daňka,ale tady třeba bral Favo http://www.aukro.cz/item194594109_kotou ... niku_.htmlPemaR píše:Nechtel bys mi nahodou prozradit kde jsi na to lesteni sehnal nacini? Sem jak pako obchazel vsechny obchodaky v okoli dokonce i hornbach v ove a nikde ty kotouce ani pasty nemajiVidel jsem na fotce u carcoolky jak se lestila koncovka vyfuku ten filcak ale kde ho sehnat...

ja používam více typu kotoučů,filcak,flanelak,a pak ještě specialní leštičku co jsem si dnes pujčilPemaR píše:Jo tak ty to lestis normalni "flanelakem" jo? ja myslel ze mas ten filcak se kterym lestili tu koncovku... Ty flanelaky prodavaji v Ove v nejake obchudku ale jaksik se tam nemam jak dostat.. tak kdyby se tam nekdo chystal na nakup at se mi ozve plsfelda píše:ja mám od Daňka,ale tady třeba bral Favo http://www.aukro.cz/item194594109_kotou ... niku_.htmlPemaR píše:Nechtel bys mi nahodou prozradit kde jsi na to lesteni sehnal nacini? Sem jak pako obchazel vsechny obchodaky v okoli dokonce i hornbach v ove a nikde ty kotouce ani pasty nemajiVidel jsem na fotce u carcoolky jak se lestila koncovka vyfuku ten filcak ale kde ho sehnat...

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
něco proti?felda píše:ja používam více typu kotoučů,filcak,flanelak,a pak ještě specialní leštičku co jsem si dnes pujčilPemaR píše:Jo tak ty to lestis normalni "flanelakem" jo? ja myslel ze mas ten filcak se kterym lestili tu koncovku... Ty flanelaky prodavaji v Ove v nejake obchudku ale jaksik se tam nemam jak dostat.. tak kdyby se tam nekdo chystal na nakup at se mi ozve plsfelda píše: ja mám od Daňka,ale tady třeba bral Favo http://www.aukro.cz/item194594109_kotou ... niku_.html

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Vypadá to hodně dobře
Míň foť a více rob, ať už je to hotové 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
felda píše:ja používam více typu kotoučů,filcak,flanelak,a pak ještě specialní leštičku co jsem si dnes pujčilPemaR píše:Jo tak ty to lestis normalni "flanelakem" jo? ja myslel ze mas ten filcak se kterym lestili tu koncovku... Ty flanelaky prodavaji v Ove v nejake obchudku ale jaksik se tam nemam jak dostat.. tak kdyby se tam nekdo chystal na nakup at se mi ozve plsfelda píše: ja mám od Daňka,ale tady třeba bral Favo http://www.aukro.cz/item194594109_kotou ... niku_.html
ja pouzivam dva ficove ktouce na hlinik a dv spesl brusne pasty a jde to paradne.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Moc pekne romane !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
ty woe... luke se nejak zmenil.. zacina i ostatni chvalitLuke_TDI píše:Moc pekne romane !

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
bo sem ho zjebal jak cypDave0401 píše:ty woe... luke se nejak zmenil.. zacina i ostatni chvalitLuke_TDI píše:Moc pekne romane !

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak jsem romanovi rekl ze uz budu na vsechny jenom hodny !
Takze verejne priznavam ze jsem se zmenil a jsem hodny jak cyp
Takze verejne priznavam ze jsem se zmenil a jsem hodny jak cyp

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
stejně si pořád OCAS ! 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Sam si a na me to svadis 

nne ty jsi ocas...normální ocas 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
co si o sobě myslíš do pičííí 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%