já bych řekl, že spíš z provozních nákladů ne, si vem, že i pětky mívaj objemy kolem 2,5L, 7čky mívaj to samý, ale většinou víc nahoru...Eiffel píše:když koukám na sedmičky 740, tak maj stejný ceny jako "obyč pětky". To je dle mýho strach z velkýho obsahu, ne?Rudi píše:myslíš kvůli povinnýmu? to je blbost ne, vždyť máš na všechny stejný, spíš je pak na to drahej servis - provoz...všechno se mění atd...a navíc je jich hodně...Eiffel píše:a tak to je zajímací, a teď jsem na ně koukal a celkem jsem překvapený jak jsou ty 4.2 levný, asi to nikdo nechce kvůli ručení, co?
BMW 740i, AUDI A8 4.2 - pro vs. proti
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: BMW 740i, Volvo S80 2.9 a Chrysler 300M - pro vs. proti
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
4.2 se delaly ve 4kolceEiffel píše:a ta A8, to je náhon na předek? To musí hrabat i na trojku
jestli uvazujes nad plynem, tak etch 250kkc je bez nebo vcetne?

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na plyn počítám dalších 70 navícDanecek píše:4.2 se delaly ve 4kolceEiffel píše:a ta A8, to je náhon na předek? To musí hrabat i na trojku
jestli uvazujes nad plynem, tak etch 250kkc je bez nebo vcetne?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě toroida místo rezervy
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Na sedmičky se zeptej na BMW klubu, tady nebude moc lidí který by tomu rozuměliEiffel píše:když koukám na sedmičky 740, tak maj stejný ceny jako "obyč pětky". To je dle mýho strach z velkýho obsahu, ne?Rudi píše:myslíš kvůli povinnýmu? to je blbost ne, vždyť máš na všechny stejný, spíš je pak na to drahej servis - provoz...všechno se mění atd...a navíc je jich hodně...Eiffel píše:a tak to je zajímací, a teď jsem na ně koukal a celkem jsem překvapený jak jsou ty 4.2 levný, asi to nikdo nechce kvůli ručení, co?
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
-
- Kontaktovat uživatele:
na toroida ser, to je na prd, a v 3.0l+ budes furt jen hledat LPG pumpy.
chce to alespon 80l nadrz...
A plyn zacina na mensi cenovce nez 70tis...
kdyz vy nechcete C5:lol:
Ja bych byla pro volvo, volva se mi libi, jsou elegantni...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechces eM trojku? Je lip ovladatelna, nepostrada davku luxusu a da se s ni jezdit relativne za malo... 

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mi nevadí že budu tankovat co 3 dny, stejně tam nějaký benzín vždycky bude. A plyn bude minimálně 50, protože chci vstřikování plynu a ne jenom ten sporák jako je ve favoritech. Není tam úbytek výkonu a hlavně nižší spotřeba a taky spolehlivostAdieuD píše:na toroida ser, to je na prd, a v 3.0l+ budes furt jen hledat LPG pumpy.

C5 se mi líbí ta nová, ale na tu zatím nemám

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale relativně je relativní. A jak bych do toho dal plyn, tak mě čeká na prvním srazu kastrace za zneuctění modly BMW komunityDanecek píše:Nechces eM trojku? Je lip ovladatelna, nepostrada davku luxusu a da se s ni jezdit relativne za malo...

A trojka je ještě celkem malá, když už si dovolím novější auto, nechci tam být jako sardinka
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to ne, jen nova petka ma poloautomat...Eiffel píše:ale eMkový BMW stejně neměly snad automaty, ne?Danecek píše:Nechces eM trojku? Je lip ovladatelna, nepostrada davku luxusu a da se s ni jezdit relativne za malo...
Nějakej úbytek výkonu tam taky je, akorát ne tak velkejEiffel píše: chci vstřikování plynu a ne jenom ten sporák jako je ve favoritech. Není tam úbytek výkonu a hlavně nižší spotřeba a taky spolehlivost

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ne? v 540iM je to subjektivnich 50psTrhyy píše:Nějakej úbytek výkonu tam taky je, akorát ne tak velkejEiffel píše: chci vstřikování plynu a ne jenom ten sporák jako je ve favoritech. Není tam úbytek výkonu a hlavně nižší spotřeba a taky spolehlivost![]()

No přesně na todle auto sem naráželDanecek píše:ne? v 540iM je to subjektivnich 50psTrhyy píše:Nějakej úbytek výkonu tam taky je, akorát ne tak velkejEiffel píše: chci vstřikování plynu a ne jenom ten sporák jako je ve favoritech. Není tam úbytek výkonu a hlavně nižší spotřeba a taky spolehlivost![]()
a s plynem to nejde utrhnout to boku

-
- Kontaktovat uživatele:
no, kamaradma v 3.0 V6 plyn za 40tis, sestibod, a neni to skoro poznat, kdyz to prepne z bena na lpg. Vim, o cem mluvim, kdyz vidim tu prumernou spotrebu v praze okolo 22l, tak to se mnou svihaEiffel píše: mi nevadí že budu tankovat co 3 dny, stejně tam nějaký benzín vždycky bude. A plyn bude minimálně 50, protože chci vstřikování plynu a ne jenom ten sporák jako je ve favoritech. Není tam úbytek výkonu a hlavně nižší spotřeba a taky spolehlivost
C5 se mi líbí ta nová, ale na tu zatím nemám

fazoliti lpg nemuzete vubec srovnavat s necim, co pujde do noveho auta.
a to tankovani co tri dny vam poleze na nervy. Kdyz jsme menili nadrz z 80tky na 50tku, tak ta 1/3 je poznat

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Já bych byl pro BMW ajflo, zdá se mi z nich asi nejlepší. Nicméně - už si ve všech seděl? Vim že si měl s pomalu všema autama problémy aby ses do nich vešel 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
teď si trochu odporuješ ne? jednou napíšeš, že není tak velkej a pak napíšeš, že je i tak značnej...Trhyy píše:No přesně na todle auto sem naráželDanecek píše:ne? v 540iM je to subjektivnich 50psTrhyy píše: Nějakej úbytek výkonu tam taky je, akorát ne tak velkeja s plynem to nejde utrhnout to boku
Já myslel že jako neni tak velkej jako u toho obyč plynu, jinak i tak je samozřejmě značnej

VW - Very Wonderful
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
u vstikovani plynu neni pokles tak znacnej jako u obyc plynu, ale i presto je oproti benzinu ten pokles vykonu znacny... co je na tom k nepochopeni olejoudovej krali?Rudi píše:teď si trochu odporuješ ne? jednou napíšeš, že není tak velkej a pak napíšeš, že je i tak značnej...Trhyy píše:No přesně na todle auto sem naráželDanecek píše: ne? v 540iM je to subjektivnich 50psa s plynem to nejde utrhnout to boku
Já myslel že jako neni tak velkej jako u toho obyč plynu, jinak i tak je samozřejmě značnej
No neni velkej a je značnej to je skoro to samý, nebo aspoň mi to tak přijdeRudi píše:teď si trochu odporuješ ne? jednou napíšeš, že není tak velkej a pak napíšeš, že je i tak značnej...Trhyy píše:No přesně na todle auto sem naráželDanecek píše: ne? v 540iM je to subjektivnich 50psa s plynem to nejde utrhnout to boku

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud myslime tu stejnou, tak mela mit jen 300 a veskutecnosti ma 286 (kvuli manualovy RJ) a s plynem, tak 220Trhyy píše:No neni velkej a je značnej to je skoro to samý, nebo aspoň mi to tak přijdeRudi píše:teď si trochu odporuješ ne? jednou napíšeš, že není tak velkej a pak napíšeš, že je i tak značnej...Trhyy píše: No přesně na todle auto sem naráželJá myslel že jako neni tak velkej jako u toho obyč plynu, jinak i tak je samozřejmě značnej
třeba u tý 540i s manuálem je to z původních cca 320koní ztráta 50koní a to máš nějakejch 15%, ale stejně tam zbyde cca 270koní
Tu jak má krásně spravenej zadní nárazníkDanecek píše:pokud myslime tu stejnou, tak mela mit jen 300 a veskutecnosti ma 286 (kvuli manualovy RJ) a s plynem, tak 220Trhyy píše:No neni velkej a je značnej to je skoro to samý, nebo aspoň mi to tak přijdeRudi píše: teď si trochu odporuješ ne? jednou napíšeš, že není tak velkej a pak napíšeš, že je i tak značnej...třeba u tý 540i s manuálem je to z původních cca 320koní ztráta 50koní a to máš nějakejch 15%, ale stejně tam zbyde cca 270koní

no však si to přečti ještě jednou, co napsalDanecek píše:u vstikovani plynu neni pokles tak znacnej jako u obyc plynu, ale i presto je oproti benzinu ten pokles vykonu znacny... co je na tom k nepochopeni olejoudovej krali?Rudi píše:teď si trochu odporuješ ne? jednou napíšeš, že není tak velkej a pak napíšeš, že je i tak značnej...Trhyy píše: No přesně na todle auto sem naráželJá myslel že jako neni tak velkej jako u toho obyč plynu, jinak i tak je samozřejmě značnej

VW - Very Wonderful
Volvo bych škrtnul rovnou,kvůli tý převodovce.BMW hned potom,protože Tobě bych řekl bude malý,pokud neřešíš náklady na provoz pak nic dalšího proti němu nemám(automat 5q a skvělej),ten Chrysler bude takovej kompromis,myslím že bude nejlevnější na provoz,líbí se mi ale nejel jsem s ním.Ale pokud chceš nadauto
Pak MB w140 (mamut),za 300 by si mohl pořídit velmi slušnou S500,nebo 320,popř. 300TD.
Toroid se dá myslím sehnat už kolem 70ti litrů(objem) a pumpy jsou dnes na každým rohu,ale myslím že Tě to postupně začne štvát,zvlášť pokud budeš jezdit,u kombíka bych válec taky nechtěl ale u sedanu je to skoro jedno.K tý Audině,myslím že se dělali i 4,2 předokolky i manuál,ale většina jich je quattro automat,to je fakt.

Toroid se dá myslím sehnat už kolem 70ti litrů(objem) a pumpy jsou dnes na každým rohu,ale myslím že Tě to postupně začne štvát,zvlášť pokud budeš jezdit,u kombíka bych válec taky nechtěl ale u sedanu je to skoro jedno.K tý Audině,myslím že se dělali i 4,2 předokolky i manuál,ale většina jich je quattro automat,to je fakt.