nakopneš hondici a pojede seDanecek píše:tak to bych jel asi takyScully píše:Já jedu, ale jen abych vás mohl prudit:D:D

nakopneš hondici a pojede seDanecek píše:tak to bych jel asi takyScully píše:Já jedu, ale jen abych vás mohl prudit:D:D
ale ty nemáš 40kWL.A.M.A. píše:Bali na okresce ti zase budou 15tky k nicemu...ja jedu na 195/45/R15 a podvozek -80/-60 mm a taky si nestezuju
Já zpím ze Skejtem a z LenkouFiesta píše:kdo chce ještě chatky???...v pátek tam jdu
nebylo bi to špatný ale není.petrusxxx píše:aneni to sraz jen skodovek?neco jsem o tom slysel...
špatný bi to bylo, jelikož tohle je sraz kamarádů a ne sraz značky.Butcho píše:nebylo bi to špatný ale není.petrusxxx píše:aneni to sraz jen skodovek?neco jsem o tom slysel...
Mě je to jasný.Eiffel píše:špatný bi to bylo, jelikož tohle je sraz kamarádů a ne sraz značky.Butcho píše:nebylo bi to špatný ale není.petrusxxx píše:aneni to sraz jen skodovek?neco jsem o tom slysel...
Tady ani nepůjde o pohárky, ale o to se sejít a pokecat si v klidu v kempu
poháry budou za šikovnost a ne za to, čím člověk přijel a nebo jak daleko bydlíL.A.M.A. píše:Jen doufam, ze bude pohar o nejvzdalenejsiho ucastnika. Ja bych zase rad neco vyhral
Ani ne, vidím to buď na širák, auto nebo stan, ale dík.Fiesta píše:iwi, chceš chatku? už jsou jen 2