lakovna brno

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Jardafox
Moderátor

lakovna brno

Příspěvek od Jardafox »

nějaká kvalitní a levná, teda pokud si to neodporuje
a nebo raději přiměřeně drahá :lol:
prahy a nárazník bych potřeboval
nevíte o někom?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

hodne stestii :lol:

nedoporucuji Saphir ..
a jinak jsem se kdysi byla ptat na Videnske....takova schovana lakovna.mozna na netu v mapach to najdes;)
naraznik (a dil vubec) od 2t.
moje šPunto, muj život

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: lakovna brno

Příspěvek od Ivan »

Doporučuji lakovnu Saphir kousek od Makra, na místní drby těch, kteří nezaplatí a pak nadávají, nedej.

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

Ivan píše:Doporučuji lakovnu Saphir kousek od Makra, na místní drby těch, kteří nezaplatí a pak nadávají, nedej.
a bacha taky Jardo aby ti neodreli auto treba .. .. nebo abys necekal pul roku a dele nez to budes mit hotovy nebo nez se na to vubec sahne... 8)
btw: ivane, moje auto tam nebylo ale byla jsem u toho a divam se na to ocima zakaznika,kdyby to bylo moje auto... jak se chovaj a jak odvadi praci atd.. penize jsou vec druha, to at si plati nebo neplati kazdej jak uzna sam :?:
ono seriovku je mnohem lehci nalakovat nebo tam nekde pretrit nejakej srabanec atd.... tuningova kara musi byt the BEST odvedena prace coz z toho co slychvama mi pripadne ze asi moc lakyru neumi. :(
ale Panda tady resi stejne jen naraznik a prah... takze to nakonec u nich zkusit muze :lol:

jo a uz vim kam te nasmeruju: Renault Opportunity v Lisni. Lakoval se tam treba oranzovej Focus, Umluv Pazout, a zatim jsem slysela jen jednu spatnou zkusenost z nekolika... ;)
moje šPunto, muj život

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

BTW Umla si poridil novyho mazla :-) Nisan Z350 cabrio!
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Katy píše:
Ivan píše:Doporučuji lakovnu Saphir kousek od Makra, na místní drby těch, kteří nezaplatí a pak nadávají, nedej.
a bacha taky Jardo aby ti neodreli auto treba .. .. nebo abys necekal pul roku a dele nez to budes mit hotovy nebo nez se na to vubec sahne... 8)
btw: ivane, moje auto tam nebylo ale byla jsem u toho a divam se na to ocima zakaznika,kdyby to bylo moje auto... jak se chovaj a jak odvadi praci atd.. penize jsou vec druha, to at si plati nebo neplati kazdej jak uzna sam :?:
ono seriovku je mnohem lehci nalakovat nebo tam nekde pretrit nejakej srabanec atd.... tuningova kara musi byt the BEST odvedena prace coz z toho co slychvama mi pripadne ze asi moc lakyru neumi. :(
ale Panda tady resi stejne jen naraznik a prah... takze to nakonec u nich zkusit muze :lol:

jo a uz vim kam te nasmeruju: Renault Opportunity v Lisni. Lakoval se tam treba oranzovej Focus, Umluv Pazout, a zatim jsem slysela jen jednu spatnou zkusenost z nekolika... ;)
Na mém autě vždy provedli precizní práci. A já včas zaplatil.

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

Goldies píše:BTW Umla si poridil novyho mazla :-) Nisan Z350 cabrio!
jj, planoval ho uz od zimy ;) dava tomu ale pekne...
moje šPunto, muj život

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Ale ze je to krasnej mazlik ze :-)
Japonci na konci

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

diky za rady, na AHC mně bylo ještě porazeno www.autolakyrna.cz
nějaký další návrhy?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

O jednom vím, kousek za Brnem, směr Hodonín...je levnej...zkusím sehnat kontakt ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

SPEEDY píše:O jednom vím, kousek za Brnem, směr Hodonín...je levnej...zkusím sehnat kontakt ;)
nesháněj, nikam mimo brno nepojedu, chcu si vystačit s šalinkartou :D

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Panda píše:
SPEEDY píše:O jednom vím, kousek za Brnem, směr Hodonín...je levnej...zkusím sehnat kontakt ;)
nesháněj, nikam mimo brno nepojedu, chcu si vystačit s šalinkartou :D
Máš hubu, tak stačí říct, ne, voe? :P
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Martinvr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinvr6 »

hmmm zajimavé lakovna která není ani schopna po 2letech vystavit fakturu a podrobnej soupis pouziteho materialu.Nebudu nikomu platit neco dopredu a jeste k tomu kdyz to do dnesniho dne neni dodelane a jeste k tomu dostal polovinu zalohu!!!Veci kokoty jako je majitel SAPHIRu jsem v zivote nezazil.
..:GII vrrr6 rulezzz :..
Obrázek
PRODÁM ////viewtopic.php?p=1443007#1443007

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Čekal jsem, že se ozveš... :lol: už se to tady řešilo.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

takže se vraťme kdyžtak k tématu, admine, běž příkladem :D

Martinvr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinvr6 »

Ivan píše:Čekal jsem, že se ozveš... :lol: už se to tady řešilo.
:snooty: :x
..:GII vrrr6 rulezzz :..
Obrázek
PRODÁM ////viewtopic.php?p=1443007#1443007

tmavozelenej golf

Příspěvek od tmavozelenej golf »

saphiru (nebo také JAN VEJDOVSKÝ) se obloukem vyhněte !!!!!!! platí to pro majitele i pro toho plešatýho blba kterýho zaměstnává (kterej mě ještě potom vytlačil ze silnice když v nepřehledný zatáčce u Modřic předjížděl na plný čáře tou svou černou popelnicí s křídlem na kufru). Zkurvili mi pátý dveře,a to včetně lepení okna. Práci jsem zadával tomu plešatcovi,důrazně jsem mu vysvětlil,že chci precizní práci- všechno mi odkýval (jejich webové stránky říkají : naše okolí je přeplněno levnými lakovnami,my děláme jen tu nejpreciznější práci pro nej auta) . Když jsem si auto vyzvednul,nestačil jsem se divit. V interiéru prosvítala původní barva,očividně stříkáno jen zvenku,což mi došlo když jsem viděl v záhybech přelakovaný písek a pavučiny!!!!!!! Další hrůza mě čekala při pohledu na okno,které lepily. Okno bylo utopené v karoserii o neuvěřitelný JEDEN CENTIMETR,vyhřívací spirálou (plusem) přitisklé na plech dveří (minus) .Uprostřed dveří byly přelakované hrubé rýhy snad od 60ky šmirglu.Za dva týdny se celé veledílo začalo na krajích loupat. Když jsem to dojel řešit,plešatec si to jen poslechl a prostě odešel.Proto jsem musel JINÝ DEN odchytit majitele: za lepení okna prý nemůže,protože ho nechali lepit někde v Černovicích (cca 4 km) a když jsem teda chtěl vědět kde,řekl ten krypl že není místní a nezná to tam !!!!!!!!!!!! Ohledně laku to chtěl nechat toho plešatca udělat znovu,což jsem odmítnul,protože jsem neviděl důvod,proč by se to na druhý pokus mělo podařit a chtěl jsem proto vrátit peníze,takže jsem dostal za zničené sklo s folií (díky nulové mezeře už se nedá vyříznout protože by prasklo) a za lak TISÍC KORUN. Tak takovéhle počty mají páni podnikatelé (celá anabáze mě přišla na 7.000,- a výsledkem byl víceméně původní stav). Na jeho obranu musím říct,že je to lepší než historky o čalounění a jiných dílech pohřbených pod vytlačeným lepidlem :mrgreen:
Takže to jen pro ty co ho tady obhajují.
Naposledy upravil(a) tmavozelenej golf dne 27 lis 2014 20:39, celkem upraveno 6 x.

kony5

Příspěvek od kony5 »

jj nejlepší je si to udělat sám... 8) lakovat zas tak těžký není

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Je lakovat a Lakovat, že jo 8)
Na nějaké obyč auto stačí samodomo, ale na Coupečko bych to nechtěl....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

kony5

Příspěvek od kony5 »

když si kvalitně připravíš podklad, a máš kompresor s nejmín 2 odkalovacímy vysoušeči, tak pak už to je jen v rukách pokud nemáš vysloveně shit pistoli....metalizu špatně nestříkneš pokud nejsi vysloveně prase, a lak ti maximálně steče což se dá v pohodě zabrousit a zaleštit což se stejně vždycky dělá..... akorát budeš brousit trochu dýl , v lakovně jak psal nademnou ti vždycky něco nedostříkaj protože šetří, což ty sám na sobě šetřit nebudeš....kdyby někoho dobryho nalak znám ale co sem něco dal nalak bylo to hnusný a tenký.... vyhneš se pak výmluvám že to nastříkat líp nežlo protože to bylo někdy předtím navoskované :lol: :lol: :lol:
Obrázek

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Já lak broušený/leštěný nemám a je jak zrcadlo :-) když se lak brousí tak pak o to rychleji ztrácí lesk ;-) dělal mi to kámoš-lakýrník v profi boxu a vím, že na ničem nešetřil
https://www.youtube.com/watch?v=AukDSX3Oy_0" onclick="window.open(this.href);return false;
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

tmavozelenej golf

Příspěvek od tmavozelenej golf »

S vědomím že dlouhé příspěvky nikdo nečte pozorně bych se chtěl ještě podělit o zbytek perliček ze Saphiru kdyby se tu pan podnikatel rozhodl nějak lživě reagovat a abyste si udělali představu o jeho přístupu k reklamacím.
O hrubých rýhách od RUČNÍHO broušení pod plničem cca 60kou šmirglem se vyjádřil že "se to rozleští" ,stejným způsobem jsou ale vidět čáry (spirály) od broušení plniče vibračkou (pro puntičkáře co si snad myslí že finální příprava pod lak se má dělat pod vodou tisícovkou - to nejjemnější co se dá do vibračky koupit je 400 a dělat se s ní dá jen nasucho)
Lepení oken (které mi sami nabídly) řekl že nerozumí a vozí to do firmy o které neví jak se jmenuje ani kde se nachází,přesto dokázal plynule navázat na odbornou přednášku co je to bauset a že okno bez něj zákonitě nejde nalepit rovně. Tudíž si za to můžu sám,protože jsem nekoupil nový okno.
Takže už nemohl vysvětlit,proč neočistili rám a přelakovali zbytek bahna a lepidla pod oknem,i když věděl že se žlábek (podle něj logicky) obnaží.
Doma stačilo jen trochu rýpnout nehtem a lak byl dole.
Při zadávání mi všechno nasliboval,včetně že na zdrsnění hran používá houbičky,jelikož jsem nechtěl zničit velmi kvalitní tovární vrstvu včetně pozinku,jak to dělají ostatní "levné lakovny v jejich okolí ".Bylo to ovšem první místo ze kterého se odloupnul samotný lak BEZ PLNIČE !!!!!!!!!! Pod tím už byl jen holý plech bez zinku odraný bruskou.
Takže ze zánovního pozinku mám teď dveře ala Favorit/Felicia ,až na to,že tam jsou okna aspoň v rovině (bavíme se o čtyřkovým golfu)
Zkrátka vřelé komunikace se dočkáte jen když se snaží získat zakázku,na konci jen lži a groteskní pokusy o vybruslení z nich.
Ještě jednou upozorňuji že SAPHIR je JAN VEJDOVSKÝ a podniká v areálu na Saidově ulici kousek nad železničním přejezdem v B. Ivanovicích.
Naposledy upravil(a) tmavozelenej golf dne 25 lis 2014 19:28, celkem upraveno 4 x.

dawwe007

Příspěvek od dawwe007 »

pokud nekdom potrebuje vazne dobreho lakyrnika tak doporucuji pana Cilu z pouzdran.kousek od hustopeci.jezdim knemu leta a jeho klientelu tvori prevazne rakyusani a jsou nadmiru spokojeni fakt si dava zalezet a cenove je dost prijatelny.pokud ma nekdo zajem muzu dat kontakt.
8) :P

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Souhlasim, lakoval mi kola a sice hrozna cekacka, ale zase kvalita ok.. Cena taky rozumna...
Japonci na konci

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“