Praha 6
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 6
tyve kdo ti o to stojí???(joke)Lucky píše:Lukash,Schade,Gismo : Klucíí sory,že sem vás včera tak přešel při tom odchoduAle znáte to..svítilo tam na mě sluníčko celou dobu...tak se nemůžeme divit
![]()
homer01:no asi jo
sw20
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Já vím...se vtírám
:D Už to neudělám
Uvidíme se teda zítra 
@gismo pedály seženeš od bylzde na skodaforu
za good cenu
jo jinka to tlačítko jak jsme se spolu byvili je už celý od prachu mi musíš zas enapsat kdy budete v Tescu 
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
jop nejak se domluvime. Asi ho pouziju na ministroba .)Hensel píše:@gismo pedály seženeš od bylzde na skodaforuza good cenu
jo jinka to tlačítko jak jsme se spolu byvili je už celý od prachu mi musíš zas enapsat kdy budete v Tescu
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
a tam bude jeko víc lídí jo? jako i s autama jo? já nevím jestli se nemám zeptat rodičů jestli mě pustí oni se o mě totiž moc bojej a když tam budou nějaký ty závody...biohazard píše:sraz v Milovicich zejtra v Milovicich protoze aby byla prdelhomer01 píše:co kde kdy kde proč na co![]()
![]()
![]()
když kluci já fakt nevím
kdyby byl nejakej problem co se tyce povoleni,tak ja tvym rodicum domluvimhomer01 píše:a tam bude jeko víc lídí jo? jako i s autama jo? já nevím jestli se nemám zeptat rodičů jestli mě pustí oni se o mě totiž moc bojej a když tam budou nějaký ty závody...biohazard píše:sraz v Milovicich zejtra v Milovicich protoze aby byla prdelhomer01 píše:co kde kdy kde proč na co![]()
![]()
![]()
no bejvá to tak ne? tuning rovná se závody aspon tak mi to všichni tvrdí.
když kluci já fakt nevím![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bych tam nejezdil,prej to jsou diskofilové ti tuninkáááři nebo jak si to řikaj.
já sem si to myslel ale třeba tam budou mí kamarádi a třeba tam potkám i novvé kamarádylefi píše:Ja bych tam nejezdil,prej to jsou diskofilové ti tuninkáááři nebo jak si to řikaj.
ja tam taky pojedu,snad se se mnou konečně někdo začne KARAMÁÁDIT
Grandboy prej shani novy kamarady,zkus to u nej.Hledej cerny MB G400CDI,to bude jeho a tam ho najdeslefi píše:ja tam taky pojedu,snad se se mnou konečně někdo začne KARAMÁÁDIT
no to je vlastně pravda....
Proč jak "to je debata blbců"
me do toho netahejlefi píše:Proč jak "to je debata blbců"
ale ty si v tom namočenej taky, jen se nedělej, taky se těšíš že tam najdeš nové kamarády jako já a lefibiohazard píše:me do toho netahejlefi píše:Proč jak "to je debata blbců"![]()
ale neboj vezmem tě mezi sebe abys měl taky kamarády
Vy jste tak hodny,nikdo na me tak hodnej nikdy nebylhomer01 píše:ale ty si v tom namočenej taky, jen se nedělej, taky se těšíš že tam najdeš nové kamarády jako já a lefibiohazard píše:me do toho netahejlefi píše:Proč jak "to je debata blbců"![]()
![]()
![]()
![]()
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
seru na poláky a kontrolní otázky za 20 bodůbiohazard píše:Vy jste tak hodny,nikdo na me tak hodnej nikdy nebylhomer01 píše:ale ty si v tom namočenej taky, jen se nedělej, taky se těšíš že tam najdeš nové kamarády jako já a lefibiohazard píše: me do toho netahej![]()
![]()
![]()
![]()
... ale pocitam,ze se vecer zase s Michalem sbalime a pujdem lovit polaky jako v Mimoni
sw20
HM tak ja nejedu protoze co tam jinakschade.fan píše:seru na poláky a kontrolní otázky za 20 bodůbiohazard píše:Vy jste tak hodny,nikdo na me tak hodnej nikdy nebylhomer01 píše: ale ty si v tom namočenej taky, jen se nedělej, taky se těšíš že tam najdeš nové kamarády jako já a lefi![]()
![]()
![]()
... ale pocitam,ze se vecer zase s Michalem sbalime a pujdem lovit polaky jako v Mimoni
noooo ikdyž...
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
tak už je to ohraný a myslim,že už by to nebyl taková prdel,chce to vymyslet něco novýhobiohazard píše:HM tak ja nejedu protoze co tam jinakschade.fan píše:seru na poláky a kontrolní otázky za 20 bodůbiohazard píše: Vy jste tak hodny,nikdo na me tak hodnej nikdy nebyl... ale pocitam,ze se vecer zase s Michalem sbalime a pujdem lovit polaky jako v Mimoni
noooo ikdyž...
sw20
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele: