Moderátor: Zemi
nejak mi zmizel prispevek, tak to napisu znovathe_Zed píše:To mas pravdu..Danecek píše:To bude tim, ze je posunuty sepnuti VTECu, kdyz porovnav krivku vykonu 8v a 16v tak zjistis, ze VTEC je v serii nastavenej na hodnote, kdy se obe krivky protinaji, a kdyz ten 8v je za hranici sil, tak v 7000ot je prepnuti na 16v urcite vic znat nez v seriithe_Zed píše:Tyy joo.. No jestli muzu muj skromny nazor.. Ja mam precipovanou ridici jednotku a tohle kopnuti se se serivym neda srovnavat..Ja ale nemam zmenenou hranici sepnuti vtecu..je stejna jako v serii(+-300ot.abych nekecal)! ???
Tak to už mu to pojede skoro jako mě.Dave1984 píše:dneska mě blázen svezl v jeho 200sx, sice žádný VTEC nesepnul, ale má to zátah jako prase![]()
![]()
těším se, až bude lepší spojka a tlak kolem 1,5 baru, to bude mazec
![]()
![]()
jj, Tommy VTEC jsem já, ale bohužel nick na TF mám déle jak přezdívku Tommy VTEC, tak už to nemůžu změnit...the_Zed píše:Nepsal jsem tenhle post ja?? Nee, uplne cely si to presne vystih!Civic_VT píše:No, tak to tu jentak nerušeně pročítám a nechápu... Proč se tu dohadujete, když to stejně nemá smysl.
Zed jezdí sprinty (jak jsem asi pochopil) a je se svým chipem spokojený, tak proč ho v tom nenecháte? Vždyť jde přeci o prd. Je jasný (a myslim, že to ví i Zed), že srovnávat chip na atmosféře a turbu je zcela zbytečný a každej asi zná rozdíl.
Já osobně mám taky upravenou jednotku (VTEC 4400ot./min., omezovač není, ale točím "jen" 8800ot., upravené mapy ecu, přidaný tlak na vstřikách... nic zásadního, ale prostě to auto jede od té doby líp a tím, že můžu motor na každý stupeň vytočit o 500ot. víc mi dává možnost zajet 400m na trojku a to je cenný čas k dobru...
Samozřejmě se úprava ecu projeví až po dalších úpravách (vačky, svody, výfuck, atd a poté se ještě doladí přesně na brzdě, ale už teď je to k něčemu a za směšné peníze, co jsem za to dal, to myslím stálo...
The Zed: těšim se, až se utkáme, vypadá to na dobrý souboj...Doufam, ze kdyz me tohle ondras neveril, tobe uveri.. A ZAVRE MU TU JEHO HUBU KTERA NEVI CO MELE A ANI NA JAKY WEBU VUBEC JE! Me by bylo TRAPNE ondrasi..
To je ono ja davam sprinty taky na trojku.. Neznam te taky pod nickem Tommy_VTEC?? Milovice jedes nebo ne?
To máš pravdu, ale on psal, že má VTEC o +-300otáček jinde, takže asi 5000-6000ot.Danecek píše:nejak mi zmizel prispevek, tak to napisu znovathe_Zed píše:To mas pravdu..Danecek píše: To bude tim, ze je posunuty sepnuti VTECu, kdyz porovnav krivku vykonu 8v a 16v tak zjistis, ze VTEC je v serii nastavenej na hodnote, kdy se obe krivky protinaji, a kdyz ten 8v je za hranici sil, tak v 7000ot je prepnuti na 16v urcite vic znat nez v seriiJa ale nemam zmenenou hranici sepnuti vtecu..je stejna jako v serii(+-300ot.abych nekecal)! ???
pokud mas B16A jak jsi tu nekde psal, pokud se nepletu, tak tam spina az nekde kolem 5500ot, v 3000 spinaji mozna Economy
To máš pravdu, ale on psal, že má VTEC o +-300otáček jinde, takže asi 5000-6000ot.Civic_VT píše: pokud mas B16A jak jsi tu nekde psal, pokud se nepletu, tak tam spina az nekde kolem 5500ot, v 3000 spinaji mozna Economy
Ano, já jsem to samýthe_Zed píše:Aaa.. Ty si to samy vid.. Kdo se muze ptat co ja vim o cipovani? Koho by kdy napadnout, ze neco vim o cipovani..neco malo jo to je jasny.. Jediny co sem tu o cipovani rek je, ze to mam a ze mi to prijde LEPSI..Beaver píše:Co víš o čipování ty ?the_Zed píše:...Co ty vis o cipovani...Které parametry té tvé úžasné ECU jsou pravené a jak ?
Jestli nevis o co tu jde tak to ani nezkousej, dopadnes jako mimon ondrasek.