to zabicka.alenka: no joo, ale nebudeš mít dlouho (o: ..nj, říkala jsem, že bych šla, ale to bylo, když se to zakládalo, teď nevím.... asi fakt ne, nezlobte se, ale ne..
RX7 - Letty
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
neni pravda... nic se menit nebude... Neomlouvej se, je to Tve rozhodnuti - sice zvlastni zmena, ale kdyz ne, tak ne...Letty píše:to Awatar: tak filtříček mám už na stole, zítra se na to snad vrhnu..
to zabicka.alenka: no joo, ale nebudeš mít dlouho (o: ..nj, říkala jsem, že bych šla, ale to bylo, když se to zakládalo, teď nevím.... asi fakt ne, nezlobte se, ale ne..
![]()
![]()
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Re: RX7 - Letty
mallory: to je nejakej novej tjuuning ty cihly:))))
to vis, ze jo! Hlavne, aby pak pak neprisla IPA na poradny wobasovani tim subvolferemShaity píše:mallory: to je nejakej novej tjuuning ty cihly:))))
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
to Breakthru: opravuju kastli, jenže to jde fakt šíleně pomalu, děláme novou střechu na baráku a to je teď holt priorita
navíc maturita na krku, ale tak nějak počítám s tím, že příští týden bych s tím mohla pohnout, budu mít praxi, tak se nebudu muset tak šrotit, takže chvíli střecha a hurá na Eričku....
to Full.Eclipse: no to teda
jsem si myslela, že jsi mě vůbec nepoznal, jsi koukal dost vyjeveně
..jinak pozor na to, na tom rohu bývám často, tak příště opatrnějc

to Full.Eclipse: no to teda
Full.Eclipse neumi ridit a ohrozuje svyma eskapadama celou Jihlavu vcetne clenu tf i me. 
ps: Taky me zajima Rxo tak pis pis fot fot.
ps: Taky me zajima Rxo tak pis pis fot fot.
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
jinak nějaký ty fotky....
oprava pravých dveří:

pomohl i Dom

levý zadní blatníček(bohužel jsem nevyfotila před)

jedna varovná foto, dyš si frajerka nekryje při práci gzicht (nemyslím vřelé objetí otce, ale málem vyškvařený voko)

malá ďůrka (nakonec byla většííííííí)

Dom zkouší, jak půjdou rozleštit kola

nevrtááám, broouuuusíííím

a malá poznámka na závěr: nebíte mě za ten autogen, měla jsem domluvený COčko, ale padlo to a nechtělo se mi čekat bůh ví jak dlouho, až to vyjde.. a pokud to bude na piču - plechu mám ještě dost

oprava pravých dveří:

pomohl i Dom

levý zadní blatníček(bohužel jsem nevyfotila před)

jedna varovná foto, dyš si frajerka nekryje při práci gzicht (nemyslím vřelé objetí otce, ale málem vyškvařený voko)

malá ďůrka (nakonec byla většííííííí)

Dom zkouší, jak půjdou rozleštit kola

nevrtááám, broouuuusíííím

a malá poznámka na závěr: nebíte mě za ten autogen, měla jsem domluvený COčko, ale padlo to a nechtělo se mi čekat bůh ví jak dlouho, až to vyjde.. a pokud to bude na piču - plechu mám ještě dost
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele: