Vyroba zakazkovych pistu - kdo?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Vyroba zakazkovych pistu - kdo?
Jeste nez budu obepisovat renomovane firmy, rad bych se zeptal, zda-li nevite o cloveku/firme, na koho jsou dobre reference a dokazali by udelat vysokokompresni pisty na miru, pripadne maji s vyrobou zkusenost. Jedna se o motor D16A9 v Honde crx. Kompresni pomer pistu by mel byt 12:1.
Bohuzel mi vybouchl vyrobce, na ktereho jsem spolehal.
Live4Ride Syndicate
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyroba zakazkovych pistu - kdo?
www.albrechtmotorsport.czSly píše:Jeste nez budu obepisovat renomovane firmy, rad bych se zeptal, zda-li nevite o cloveku/firme, na koho jsou dobre reference a dokazali by udelat vysokokompresni pisty na miru, pripadne maji s vyrobou zkusenost. Jedna se o motor D16A9 v Honde crx. Kompresni pomer pistu by mel byt 12:1.

Diky. Nejake reference?honza 2.0 16v píše: www.albrechtmotorsport.cz
Live4Ride Syndicate
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
mam od něj motor v coupe- sice ne písty (jinak vačky, hlavaa pár pikačuovinek..).. ale vyjmenuju ti třeba lidi co jezděj MR v rallye /rallyecrosuSly píše:Diky. Nejake reference?honza 2.0 16v píše: www.albrechtmotorsport.cz
Štajfl, Moertl (rakušan) oba subaru impreza WRX , pak Sýkora V PEUGEOToj 106 (PŘES 200ps..) , MYSLÍM ŽE TO SAXO ZE SLOVENSKÝHO GXu OD NĚJ MÁ MOTOR ..no referencí je hodně... sám nevím kdo jezdí.. Tomáš Albrechtů mi na bohemce akorát ukazoval vozy co od nich kdo má...
tuším že taky Lobo od něj měl písty do mazdy 323 1.5 ? ,
-
-
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
když jsme se bavil, kolik by stály písty na můj motor , tak cca 4000/kus , s tím že oproti serii budou mít poloviční váhu (hm 250g už je zajímavější než 530g
) no ale počkám na další evoluci, kde budou lepší vačky (už to nebude přebrus ze serie, kterej je naprd), a písty..a hlavně převrtáno na 85mm, což už bude objem 2.1..)

Naposledy upravil(a) honza 2.0 16v dne 29 čer 2007 11:46, celkem upraveno 1 x.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No parada tak to budou mit ty nuly v 2500ccm konkurenci aspon.honza 2.0 16v píše:když jsme s ebavil, kolik by stály písty an můj moto , tak cca 4000/kus , s tím že oproti serii budou mít poloviční váhu (hm 250g už je zajímavější než 530g) no ale počkám na další evoluci, kde budou lepší vačky (už to enbude přebrus ze serie, kterej je naprd), a písty..a hlavně převrtáno na 85mm, což už bude objem 2.1..)

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
no uvidíme..kolik kdy bude přebejvat chechtáků (aby to nebylo za 10let, dky tu už budou jiný vozy..)..je to smělej plán a dle vzorů z anglie není 240PS na kolech problém...Zemi píše:No parada tak to budou mit ty nuly v 2500ccm konkurenci aspon.honza 2.0 16v píše:když jsme se bavil, kolik by stály písty na můj motor , tak cca 4000/kus , s tím že oproti serii budou mít poloviční váhu (hm 250g už je zajímavější než 530g) no ale počkám na další evoluci, kde budou lepší vačky (už to nebude přebrus ze serie, kterej je naprd), a písty..a hlavně převrtáno na 85mm, což už bude objem 2.1..)
Panu Albrechtovi jsem poslal mail. Uvidime, zda-li bude mit zajem udelat zakazkove pisty.
Live4Ride Syndicate
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
sem zvědav jestli ti odpoví, nejlepší zavolat... je pravda že lidem z coupe clubu odpovídal..Sly píše:Panu Albrechtovi jsem poslal mail. Uvidime, zda-li bude mit zajem udelat zakazkove pisty.
Psal jsem mu uz pred cca rokem a pul, kdyz jsem shanel pisty poprve. Bohuzel neodpovedel. Tehdy mi odpovedeli z Ross Pistons, Wiseco a Mahle. Dohodl jsem se tehdy s Wiseco. Bohuzel v te dobe zvitezila cena nad zakazkovou vyrobou a vzal jsem tehdy pisty pro D16A6, ktere neodebral jeden ze zakazniku. Cena byla v porovnanim s konkurenci priznivejsi. Kazdopadne se to pozdeji ukazalo jako chyba a v soucasnosti uz to nevidim jinak, nez pisty primo na miru pro me potreby. Obepisu opet par vyrobcu a uprednostnim vetsi zajem z jejich strany o zakazku.honza 2.0 16v píše:sem zvědav jestli ti odpoví, nejlepší zavolat... je pravda že lidem z coupe clubu odpovídal..Sly píše:Panu Albrechtovi jsem poslal mail. Uvidime, zda-li bude mit zajem udelat zakazkove pisty.
Kazdopadne i tak dekuji za tip.

Live4Ride Syndicate
Zeptej se primo pana Chovance http://www.engitec.cz/ , nevim, jestli on sam by byl schopen neco vyrobit, ale urcite ma nejake kontakty. Kdysi jsme s nim resili podobny problem, tak snad poradi.
Dekuji, napsal jsem mu svou predstavu a pozadavky.Franus píše:Zeptej se primo pana Chovance http://www.engitec.cz/ , nevim, jestli on sam by byl schopen neco vyrobit, ale urcite ma nejake kontakty. Kdysi jsme s nim resili podobny problem, tak snad poradi.
Live4Ride Syndicate
Takze pan Chovanec z Engitecu doporucil p. Albrechta, ovsem bylo to doporuceni, cituji: "Nejvíce to dělá asi pan Albrecht s Lomnice nad
Popelkou, ale nejsem schopen Vám napsat, ajk moc jsou kvalitní.
Nemám s nima zkušenosti."
Popelkou, ale nejsem schopen Vám napsat, ajk moc jsou kvalitní.
Nemám s nima zkušenosti."
Live4Ride Syndicate
- ladis.biker
- Kontaktovat uživatele:
a co třeba ALMET HK? www.almet.cz
Pana Albrechta treba prezvonit,na mail nema casSly píše:Dekuji, napsal jsem mu svou predstavu a pozadavky.Franus píše:Zeptej se primo pana Chovance http://www.engitec.cz/ , nevim, jestli on sam by byl schopen neco vyrobit, ale urcite ma nejake kontakty. Kdysi jsme s nim resili podobny problem, tak snad poradi.

- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
tak tak.. a někdy je taky dobrý zajet osobně na dílnuMaco píše:Pana Albrechta treba prezvonit,na mail nema casSly píše:Dekuji, napsal jsem mu svou predstavu a pozadavky.Franus píše:Zeptej se primo pana Chovance http://www.engitec.cz/ , nevim, jestli on sam by byl schopen neco vyrobit, ale urcite ma nejake kontakty. Kdysi jsme s nim resili podobny problem, tak snad poradi.

Live4Ride Syndicate