Valná hromada TCL
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Valná hromada TCL
Ke všem námětům, ohledně problémů :
tak termíny
13,20,21,22. 7. 2007
Pokud nechcete řešit problémy po netu ale osobně, sdělte datum a dostavte se k jejich vyřešení ! K tomu Vás vyzívám.
Děkuji.
Progam /návrh/ : web / otázka webmástra /
finance / rozplánování financí pro II.pol. 2007
tuning akce - prezentace clubu
plán akcí TCL / výlety, aj. /
/ příp. další /
tak termíny
13,20,21,22. 7. 2007
Pokud nechcete řešit problémy po netu ale osobně, sdělte datum a dostavte se k jejich vyřešení ! K tomu Vás vyzívám.
Děkuji.
Progam /návrh/ : web / otázka webmástra /
finance / rozplánování financí pro II.pol. 2007
tuning akce - prezentace clubu
plán akcí TCL / výlety, aj. /
/ příp. další /
Naposledy upravil(a) miras black 4oko dne 09 črc 2007 08:06, celkem upraveno 3 x.
Re: Valná hromada TCL
Beru na vědomí.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem svůj názor řekl několikrát, sednout si k tomu můžeme, ale popravdě si myslím, že se to mine účinkem...
Ale vyjádřím se zde, protože nevím, jestli budu stíhat
1) Webmaster je z mého pohledu celkem nevděčná pozice z důvodu toho, že pokud se aktivně nesháním po fotkách (což z důsledku mého vytížení není až tak dost dobře možné) tak výjma Karla, který mi fotky většinou dává v AHCL od nikoho fotky nedostanu a tudíž na web nemůžu nic dát, tudíž tam nic není a tudíž jsem já ten kdo nic nedělá a špatně plní svoji funkci sic mi to není do jisté míry dost dobře umožněno....
2) Předseda a místopředseda souhlasím jsou pozice čestné - na tyhle místa patří lidi, kteří pro klub za dobu jeho existence hodně udělali
3) Finance: zatim co vím tak se z nich zaplatila vlajka a přístřešek a padl návrh již v lednu, že se z nich zaplatí drobné reklamní předměty pro každého člena - např. kalendář či navrhovaná machršňůrka (pro rejpaly není to můj lobismus jakožto výrobce)
Takže můj návrh je takový, že každý člen by měl dostat volnou vstupenku na Mimoňské Války na které pojede 90% klubu (bylo řečeno v lednu) a kdo nepojede tak nějakou případnou kompenzaci, dále 1-2ks propagačního materiálu ve formě například klíčenky (více kusů poplatno z kapsy člena)
4) Prezentace klubu dost dobře nechápu, bude zřejmě vysvětleno
5) Výlety - to je otázka domluvy části klubu nebo celku... v tomhle musim smeknout před Karlem, protože poslední výlety plánoval on a ačkoliv jsem se zatim ani jednoho neúčastnil všechny vyšly parádně
1) Webmaster je z mého pohledu celkem nevděčná pozice z důvodu toho, že pokud se aktivně nesháním po fotkách (což z důsledku mého vytížení není až tak dost dobře možné) tak výjma Karla, který mi fotky většinou dává v AHCL od nikoho fotky nedostanu a tudíž na web nemůžu nic dát, tudíž tam nic není a tudíž jsem já ten kdo nic nedělá a špatně plní svoji funkci sic mi to není do jisté míry dost dobře umožněno....
2) Předseda a místopředseda souhlasím jsou pozice čestné - na tyhle místa patří lidi, kteří pro klub za dobu jeho existence hodně udělali
3) Finance: zatim co vím tak se z nich zaplatila vlajka a přístřešek a padl návrh již v lednu, že se z nich zaplatí drobné reklamní předměty pro každého člena - např. kalendář či navrhovaná machršňůrka (pro rejpaly není to můj lobismus jakožto výrobce)
Takže můj návrh je takový, že každý člen by měl dostat volnou vstupenku na Mimoňské Války na které pojede 90% klubu (bylo řečeno v lednu) a kdo nepojede tak nějakou případnou kompenzaci, dále 1-2ks propagačního materiálu ve formě například klíčenky (více kusů poplatno z kapsy člena)
5) Výlety - to je otázka domluvy části klubu nebo celku... v tomhle musim smeknout před Karlem, protože poslední výlety plánoval on a ačkoliv jsem se zatim ani jednoho neúčastnil všechny vyšly parádně
Pro nás připadá v úvahu jen 13. a 22.7. jinak jsme na dovče
toho 13. by z nás asi neměli radost, když v sobotu pojedem, ale museli by to přežít
toho 13. by z nás asi neměli radost, když v sobotu pojedem, ale museli by to přežít

Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
tak,tak..., ale bude opravdu lepší si čas udělat a k tomu si sednoutProchy1551 píše:No já jsem svůj názor řekl několikrát, sednout si k tomu můžeme, ale popravdě si myslím, že se to mine účinkem...
myslím si že se to nemine účinkem...
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Zatím můžu.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
jsem pro 22.7
Prochy: myslim si že by v tuhle situaci bylo vhodné stíhat !
ALL: nechte doma manželky a lidi co do toho nemaj co kecat
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Budu se snažit, nastupuju do nový práce a ještě musim stihnout jet na slovensko a vypadá to na poslední týden v červenci... takže se uvidí...to neovlivnimMadmax píše:jsem pro 22.7
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Tak to držíme palce v novém zaměstnání...co to bude ?Prochy1551 píše:Budu se snažit, nastupuju do nový práce a ještě musim stihnout jet na slovensko a vypadá to na poslední týden v červenci... takže se uvidí...to neovlivnimMadmax píše:jsem pro 22.7
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Akorát to má pár úskalí - musíš mít stanovy odpovídající právnímu řádu, musíš mít předsedu, který za to bude zodpovídat apod... a nehledě na to, že pak klub vystupuje jako právnický subjekt a musí podávat daňové přiznání atd....
Osobně bych do toho nešel, ale to probereme až u stolu
tuningclubliberec.com - the best tuning club
Už to tu bylo. Navrhoval jsem to , ale nikdo do to nepujde. S učetnictvím by nebyl problem, se stanovama by nebyl problem, ale nemáš ty správný lidi a předsedu kterej vezme na sebe zodpovednost.miras black 4oko píše:Prostudoval jsem zákon o sdružování, zaklad. clubů. Mám připraven návrh na ofic. registraci clubu, necháme hlasovat ? Né zde...u stolu !
Co vy na to....snad nejsme něco míň než např. Tuning club Chomutov...
Mám chuť pro tento náš spolek něco udělat...
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Mám..tebeMadmax píše:Už to tu bylo. Navrhoval jsem to , ale nikdo do to nepujde. S učetnictvím by nebyl problem, se stanovama by nebyl problem, ale nemáš ty správný lidi a předsedu kterej vezme na sebe zodpovednost.miras black 4oko píše:Prostudoval jsem zákon o sdružování, zaklad. clubů. Mám připraven návrh na ofic. registraci clubu, necháme hlasovat ? Né zde...u stolu !

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Tak , tak..vím o tom.Prochy1551 píše:Akorát to má pár úskalí - musíš mít stanovy odpovídající právnímu řádu, musíš mít předsedu, který za to bude zodpovídat apod... a nehledě na to, že pak klub vystupuje jako právnický subjekt a musí podávat daňové přiznání atd....
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to na sebe určitě nevzal, protože to je další starost, kdyby o byl klub celorepublikový, tak jo, nebo kdyby jsme měli nějaké výdělky ze srazů, akcí apod ok,ale na to, že spolu jezdíme na srazy, máme trička a občas se vyrazí na výlet je to asi zbytečné přidělávání starostíMadmax píše:Už to tu bylo. Navrhoval jsem to , ale nikdo do to nepujde. S učetnictvím by nebyl problem, se stanovama by nebyl problem, ale nemáš ty správný lidi a předsedu kterej vezme na sebe zodpovednost.miras black 4oko píše:Prostudoval jsem zákon o sdružování, zaklad. clubů. Mám připraven návrh na ofic. registraci clubu, necháme hlasovat ? Né zde...u stolu !
budeme to teda rozebírat tady, nebo na schůzi?Prochy1551 píše:Já bych to na sebe určitě nevzal, protože to je další starost, kdyby o byl klub celorepublikový, tak jo, nebo kdyby jsme měli nějaké výdělky ze srazů, akcí apod ok,ale na to, že spolu jezdíme na srazy, máme trička a občas se vyrazí na výlet je to asi zbytečné přidělávání starostíMadmax píše:Už to tu bylo. Navrhoval jsem to , ale nikdo do to nepujde. S učetnictvím by nebyl problem, se stanovama by nebyl problem, ale nemáš ty správný lidi a předsedu kterej vezme na sebe zodpovednost.miras black 4oko píše:Prostudoval jsem zákon o sdružování, zaklad. clubů. Mám připraven návrh na ofic. registraci clubu, necháme hlasovat ? Né zde...u stolu !
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
čoveče, výdělky ze srazů budou....vemu kremrole s logem a budou se po 15,- prodávat.... a bude vejvar..Prochy1551 píše:Já bych to na sebe určitě nevzal, protože to je další starost, kdyby o byl klub celorepublikový, tak jo, nebo kdyby jsme měli nějaké výdělky ze srazů, akcí apod ok,ale na to, že spolu jezdíme na srazy, máme trička a občas se vyrazí na výlet je to asi zbytečné přidělávání starostíMadmax píše:Už to tu bylo. Navrhoval jsem to , ale nikdo do to nepujde. S učetnictvím by nebyl problem, se stanovama by nebyl problem, ale nemáš ty správný lidi a předsedu kterej vezme na sebe zodpovednost.miras black 4oko píše:Prostudoval jsem zákon o sdružování, zaklad. clubů. Mám připraven návrh na ofic. registraci clubu, necháme hlasovat ? Né zde...u stolu !

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
obracím téma a nikdo si toho nějak moc nevšiml...ryan69 píše:budeme to teda rozebírat tady, nebo na schůzi?Prochy1551 píše:Já bych to na sebe určitě nevzal, protože to je další starost, kdyby o byl klub celorepublikový, tak jo, nebo kdyby jsme měli nějaké výdělky ze srazů, akcí apod ok,ale na to, že spolu jezdíme na srazy, máme trička a občas se vyrazí na výlet je to asi zbytečné přidělávání starostíMadmax píše: Už to tu bylo. Navrhoval jsem to , ale nikdo do to nepujde. S učetnictvím by nebyl problem, se stanovama by nebyl problem, ale nemáš ty správný lidi a předsedu kterej vezme na sebe zodpovednost.
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
to dělala Jana...taky sem si pošmáknul...[/quote]miras black 4oko píše:Prochy1551 píše:čoveče, výdělky ze srazů budou....vemu kremrole s logem a budou se po 15,- prodávat.... a bude vejvar..miras black 4oko píše:
Hustě.... kremrolé.... ale byly čéče mooooc dobrý
Tak jako pochvala.... dobrá náplň.... ode dneška navrhuji novou funkci v klub - PROVIANŤÁK

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako pochvala.... dobrá náplň.... ode dneška navrhuji novou funkci v klub - PROVIANŤÁKProchy1551 píše:to dělala Jana...taky sem si pošmáknul...miras black 4oko píše:Prochy1551 píše: čoveče, výdělky ze srazů budou....vemu kremrole s logem a budou se po 15,- prodávat.... a bude vejvar..
Hustě.... kremrolé.... ale byly čéče mooooc dobrý

Tak hlasování " koupě polní kuchyně na srazy....nebo sežene Huddy něco vyřazeného ?

miras black 4oko píše:Mám..tebeMadmax píše:Už to tu bylo. Navrhoval jsem to , ale nikdo do to nepujde. S učetnictvím by nebyl problem, se stanovama by nebyl problem, ale nemáš ty správný lidi a předsedu kterej vezme na sebe zodpovednost.miras black 4oko píše:Prostudoval jsem zákon o sdružování, zaklad. clubů. Mám připraven návrh na ofic. registraci clubu, necháme hlasovat ? Né zde...u stolu !
mě určitě NE !
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
cajk...
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
a kde?
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Někde v klidu , v salonku, v pohodě....ať nerušíme ostatní...vím.CTS.CZ píše:a kde?
Hotel Liberec..salonek za barem,
22.7.2007 v 18 hod. Souhlas ?
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
to ani nevim kde to je.....hlavně aby se tam někde dalo dobře zaparkovat a abych se tam třeba taky dobře najedl 
Já znám jen Kolibu a pak Country salon........

Já znám jen Kolibu a pak Country salon........
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com