Moderátor: Dave0401
Tak si to můžeš dát se mnou. Já mam sice jenom 2,0L,alespoň to budeš mit jednoduchébarry píše:říkám...hned to zkusím s Rosťou...i kdybych neujel s 1,3 se nemám za co stydět...
tak zkušenosti, řídil jsme asi 3 a nemůžu ze zvukového projevu motoru...to je masírka neskutečná !
Jinak to jede v celém spektru otáček a ve vyšších rychlostech se to na swiště chytá!
Jde a vyjde to nějakých 400 ročně....neber to.....ale od čeho je POVka....že?Aladin píše:to jde připojistit u pojišťovny ne?
to jsem udelal kamosovi a prisel jsem o bonus a stalo me to skoro 4000 v prubehu 3 letDolph píše:Nevíte někdo o někom,kdo by mi vzal rozbite okno na sebe na positku? Dam 1000 kč, když se někdo najde...
a nebo to nahlásíš a on řekne že tam nejel a jsi v p..i kamomodry.neon píše:znamy jel po dalnici a opsal si cislo nakladaku ze sterkem a nahlasil to, nakladaku to je celkem jedno a on ma nove okno
kdyz jel za nim, a videl ze ma sterk tak jak muze rict ze tam nejel. by meli mit nejake zapisy kde byl a tak ne?Uňak píše:a nebo to nahlásíš a on řekne že tam nejel a jsi v p..i kamomodry.neon píše:znamy jel po dalnici a opsal si cislo nakladaku ze sterkem a nahlasil to, nakladaku to je celkem jedno a on ma nove okno
Cau ja ti to vemu, pojistku platim jen jaro-leto, zima depozitum takze bonusy nikdy nicDolph píše:Nevíte někdo o někom,kdo by mi vzal rozbite okno na sebe na positku? Dam 1000 kč, když se někdo najde...