podle jmena, rasy a predmetu, neni to ten samejschade.fan píše:tyve my máme na masný nějakýho arabáka na tělák,jmenuje se Al Zein Nazih nebo tak nějak,většího kkta jsem nezažilHensel píše:čus lidi no já tk studoval Mechanik-elektronic pro řídící a číslicovou techniku za třídní jsem měl Procházkovou , Perlíka sem zažil v prváku na dějepis a pak ve čtvrťáku na češtinu, pak tam byli tipové jako Hora(zástupce ředitele, základy elektro, to byl hustej prvák mám nejvíc poznámek od něj jako, že nepřipraven na hodinu a nerespektuji domácí přípravu), Kolčaba(ten byl furt naliterj),Meckel(svině na měření),Tylová(píča na číslicovku) a Klempíře sem zažil ještě jako řadovýho kantora(na něj se muselo vědět jak jít a pak byl OK) a pak ještě prá zajímavejch kantroů co třeba Nazi ten arabák co učil télák toho někdo pamatuje?
ale zase dostává patřičnej kotel
Praha 6
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 6
schade.fan píše:tyve my máme na masný nějakýho arabáka na tělák,jmenuje se Al Zein Nazih nebo tak nějak,většího kkta jsem nezažilHensel píše:čus lidi no já tk studoval Mechanik-elektronic pro řídící a číslicovou techniku za třídní jsem měl Procházkovou , Perlíka sem zažil v prváku na dějepis a pak ve čtvrťáku na češtinu, pak tam byli tipové jako Hora(zástupce ředitele, základy elektro, to byl hustej prvák mám nejvíc poznámek od něj jako, že nepřipraven na hodinu a nerespektuji domácí přípravu), Kolčaba(ten byl furt naliterj),Meckel(svině na měření),Tylová(píča na číslicovku) a Klempíře sem zažil ještě jako řadovýho kantora(na něj se muselo vědět jak jít a pak byl OK) a pak ještě prá zajímavejch kantroů co třeba Nazi ten arabák co učil télák toho někdo pamatuje?
no ty voe to je von hroznje debil tak už asi přesídlil a dokonce má snad někde u Kulaťáku hospodu, kde když jednou pochcípalo pár velbloudú v zoo von je koupil a udělal z nich guláš
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
ty voleHensel píše:schade.fan píše:tyve my máme na masný nějakýho arabáka na tělák,jmenuje se Al Zein Nazih nebo tak nějak,většího kkta jsem nezažilHensel píše:čus lidi no já tk studoval Mechanik-elektronic pro řídící a číslicovou techniku za třídní jsem měl Procházkovou , Perlíka sem zažil v prváku na dějepis a pak ve čtvrťáku na češtinu, pak tam byli tipové jako Hora(zástupce ředitele, základy elektro, to byl hustej prvák mám nejvíc poznámek od něj jako, že nepřipraven na hodinu a nerespektuji domácí přípravu), Kolčaba(ten byl furt naliterj),Meckel(svině na měření),Tylová(píča na číslicovku) a Klempíře sem zažil ještě jako řadovýho kantora(na něj se muselo vědět jak jít a pak byl OK) a pak ještě prá zajímavejch kantroů co třeba Nazi ten arabák co učil télák toho někdo pamatuje?
no ty voe to je von hroznje debil tak už asi přesídlil a dokonce má snad někde u Kulaťáku hospodu, kde když jednou pochcípalo pár velbloudú v zoo von je koupil a udělal z nich guláš
no je to takovej zakrslík a furt křičí rychlejší rychlejší,kolena povýš sem to žek...a něco s gulášem taky jednou mektal,ale já mu moc nerozumim,jinak ty jeho tenisky už taky musí mít kurevsky dlouho
sw20
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
myslel sem tim 280GB dat. (nevim jak se mi tam dostala 9)
no jo to vždycky říkali kluci já ho naštěstí teda měl jen někdy jinak jsem měl Veverku ten byl pohodovej
..kluci co budem dnes dělat hmmm tady máte míč, ale měli by sme taky dělat nějaký ty povinný věci 
2 gismo: no tak se aspon naučíš zálohovat data, taky sem se to naučil když mi poprvý odešel HDD a zachránil sem z toho 60% dat
2 100RM: no ten papoušek natáhnul brka
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jj to by se mi taky líbilo...nechápu proč to ten džihád takhle prožíváHensel píše:no jo to vždycky říkali kluci já ho naštěstí teda měl jen někdy jinak jsem měl Veverku ten byl pohodovej..kluci co budem dnes dělat hmmm tady máte míč, ale měli by sme taky dělat nějaký ty povinný věci
sw20
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
to bych si musel koupit DVD palirnu, nebo koupit dalsi disky do raidu, ale to se mi moc nechce, resp nejsou finance. Si ty data stahnu znova nohomer01 píše:2 gismo: no tak se aspon naučíš zálohovat data, taky sem se to naučil když mi poprvý odešel HDD a zachránil sem z toho 60% dat
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele: