..:: VW clean style by REMIX ::..
Moderátor: Dave0401
Re: ..:: Evolution by REMIX ::..
jj presne.. josh nediv se.. jako pise Lubo.. smutne
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
tak tak aspon tě nebude otravovat. A bude to ještě opravovat ?
Lubo bohužel se pleteš... jak přijel do MB (Mladá Bol.) tak mi volal že teče převodovka, že to je skrytá vada a chce auto vrátit, řekl jsem mu že auto bylo v pořádku a nic nikde neteklo že s tím musel někde třísknout o zem.. nakonec jsme se domluvili že auto vemu zpět s tím, že si odečtu náklady na opravu převodovky. Jak mi jel auto vrátit tak se mu otevřela kapota a dopadlo to jak jsem psal výše.. akorát se to snažil hodit na mě, protože prej sem měl špatně spasovanou kapotu a nešla dovřít (KECY) ... řekl že auto prostě chce vrátit a nic ho nezajíma, že prostě přijede. Tak včera přijel s autem na odtahovce a nevím co čekal. Já jsem pro jistotu řekl pár kamarádům ať tam nejsem sám
(tímto děkuji i flanelovi a madmanovi za účast) no sjelo se nás 8 aut no.. auto bylo hodně špatné, tak sem řekl že to nechci (po dvou hodinách vysvětlování) a jel domů. jinak jak přijel, tak popraskaný nárazník, šlo evidentně vidět, že vana a převodovka dostali né jednu ránu
uf.. a máte to tady celé

uf.. a máte to tady celé

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
martin tdi - pan flanel řekl že nejlepší bude to jen tak namaskovat opravit a prodat, ale to už není moje starost... každopádně mě to hodně sralo, protože jsem na tom strávil opravdu dost času 

ty woe.. hezke story
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jenom problémy, už jsem mohl mít dávno náklaďák a musím jezdit busem
ale co nevidět už bude snad 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Co to bylo za debila ? to ze je spatne spasovana kapota neni skryta vada a tudiz je jenom jeho problem ze ji nezavrel. Kua ti lidi jsou fakt idioti. To si fakt myslel ze to vezmes z5?
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
no když to tak čtu . chápu že jsi s autem měl moc práce a starostí což všichni kdo chodí na forum víme,ale prodal jsi ho a nikdo už tvůj strávený čas neohodnotí. kluk asi musel za odtahovku vypláznout pěknej balík. no ale co si s autem nadělal je už jen jeho věc . chtěl to třeba na tebe hodit což je ale zase už něco jiného.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
hm... kurnik tak to zíram ale dobře jsi udělal že ses nedal
to musel být ale řádny kokot
Flanelos, mohl jsi mi říct že jedeš do kurwinéj 
Remix: Je mi líto toho jak to auto dopadlo... ale hlavně Tebe, protože ty nervy co s tím máš a kolik práce jsi do toho dal

Remix: Je mi líto toho jak to auto dopadlo... ale hlavně Tebe, protože ty nervy co s tím máš a kolik práce jsi do toho dal

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
pitcho ale pekna drzost to vezt zpatky remixovi...
to je nmega OCAS

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
urcite.. a beztak i strecha to schytala
to je bezny prubeh..
kazdopadne bych rad vedel kdo s tim kde co udelal
to musel byt fakt sofer 
to je bezny prubeh..

kazdopadne bych rad vedel kdo s tim kde co udelal

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
kterej ten wocas to koupil?
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB

koupil to typek z mlade boleslavy.. nejhorsi je ze to chytlo sloupek, on to ani nepoznal, ale clovek co se aspon trochu zajima o auta to vidi... aby to bylo v puvodnim stavu jak jsem to prodal tak by se musela menit prevodovka, oil vana, naraznik, kapota, sklo a neco udelat s tim sloupkem a jeste varit nove "torpedo" (jsem se naucil vcera.. novy dil felicie torpedo) a jeste to chytl horni rozek blatniku 

Re: ..:: Evolution by REMIX ::.. FIN :(
hrůza, prostě debil... se divím že mu dali občanku a řidičák...

- F.l.a.n.e.l.
Nemám dětskou sedačku , takže by si stejně jet nemohlAladin píše:Flanelos, mohl jsi mi říct že jedeš do kurwinéj

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
tak to cumim,tohle ject reklamovat...
skoda ji,mohla jeste dost dlouho delat paradu...

Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
jak dlouho tady to auto bylo? a byl primo z MB? ze sem ho tady nepotkalremix píše:koupil to typek z mlade boleslavy.. nejhorsi je ze to chytlo sloupek, on to ani nepoznal, ale clovek co se aspon trochu zajima o auta to vidi... aby to bylo v puvodnim stavu jak jsem to prodal tak by se musela menit prevodovka, oil vana, naraznik, kapota, sklo a neco udelat s tim sloupkem a jeste varit nove "torpedo" (jsem se naucil vcera.. novy dil felicie torpedo) a jeste to chytl horni rozek blatniku

moooc velký černý letadlo 

ty píííčo...proč jsi mi nezavolal...dali bychom mu do držky! 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
davidoff - asi tak:
koupil ... rozbil po ceste prevodovku ... druhy den mi to jel vratit ... a takhle to dopadlo ... treti den to hodil na odtahovku a prijel s tim.. dlouho to nemel
koupil ... rozbil po ceste prevodovku ... druhy den mi to jel vratit ... a takhle to dopadlo ... treti den to hodil na odtahovku a prijel s tim.. dlouho to nemel