jakě světla na podsviceni RZ?
jakě světla na podsviceni RZ?
Upravil sem si narazník ale potřebuju podsvicení RZ jenže nevím které by bylo nejvhodnější prosím o radu nebo popřípadě z ktereho auta by tam padly výška je 3 cm
- Přílohy
-
- DSC07390.jpg (147.23 KiB) Zobrazeno 1335 x
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Re: jakě světla na podsviceni RZ?
kdybych to měl řešit já,tak bych asi použil bílý LEDky...vyvrtal bych tam díry podle průměru diody a zasadil,ale chtělo by to nějaký s velkym úhlem toho světla,aby to nesvítilo jen na část RZ,nebo jsem ještě někde viděl prodávat takovej nalepovací proužek s SMD diodama,kterej je fakt hodně tenkej,tak ho tam mrsknout a zapojit no,ale nevim kde se to dá sehnat,kamarád to taky teď řešíMaro píše:Upravil sem si narazník ale potřebuju podsvicení RZ jenže nevím které by bylo nejvhodnější prosím o radu nebo popřípadě z ktereho auta by tam padly výška je 3 cm

sw20
Uvažuju o tomhle ale aby to něco drželo nemáte nekdo zkušenosti
http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=11472
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
no něco takovýho jsem myslelMaro píše:Uvažuju o tomhle ale aby to něco drželo nemáte nekdo zkušenosti

sw20
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych upozornil, že RZ je z plechu a bežnými zdroji světla podsvítit nelzeMaro píše:Upravil sem si narazník ale potřebuju podsvicení RZ...

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- Stoobi
- Kontaktovat uživatele:
Nafocený to nemám, ale je to plexi trubička o průměru 10mm, takže jsem si uřízl 6mm proužek z cuprexitu, do něj navrtal dirky na diody a odpory a udělal vlastěn tišťák, napájel diody. Zasunul to celý do té trubičky a z obou stran zatěsnil, ve výsledku to tedy má průměr 1cm, což je podle mě krásný, je to vodotěsný a svítí to super...
Mazda MX-3 V6 1.8 24V 98kW/133PS
jeste kdyz sem mel upravenou shade,tak sem mel podsviceni udelany led diodama,cervenejma...a policajti se na to netvarili...takze az budes vybirat barvu tak zlutou nebo bilou(ta snad taky muze bejt)
jinak jak to ma Stoobi tak to je fakt pekny ...
VW Passat Variant 1,8 T
Každopadmě bilou jinou ani nechci abych něeměl zbytečné problémySagi píše:jeste kdyz sem mel upravenou shade,tak sem mel podsviceni udelany led diodama,cervenejma...a policajti se na to netvarili...takze az budes vybirat barvu tak zlutou nebo bilou(ta snad taky muze bejt)
takhle nějak?? http://www.volny.cz/diody/STAVEBNICE___ ... A__12V.pdfStoobi píše:Nafocený to nemám, ale je to plexi trubička o průměru 10mm, takže jsem si uřízl 6mm proužek z cuprexitu, do něj navrtal dirky na diody a odpory a udělal vlastěn tišťák, napájel diody. Zasunul to celý do té trubičky a z obou stran zatěsnil, ve výsledku to tedy má průměr 1cm, což je podle mě krásný, je to vodotěsný a svítí to super...
Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual
- Stoobi
- Kontaktovat uživatele:
jo, vypadá to dost podobně, jen s rozdílem, že to moje je vlastní "konstrukce" a výroby...
Bohužel jsem doma měl jen dvě krátké trubičky (20cm), takže to mám rozdělený. Pokud seženete jednu na celou spz a diody se pravidelně rozmístěj, tak to bude určitě vypadat lépe. Nebo by šla použít i průhlední PVC hadice - v daným rpůměru se dá koupit v každým hobby marketu nebo lepším železářství...

Mazda MX-3 V6 1.8 24V 98kW/133PS
no ja som si kupil presne tie srouby ako pinky a nato ze su tam pouzite len dve ledky dokopy to siveti fasa maju velký rozptil
jistěOndras píše:Jen bych upozornil, že RZ je z plechu a bežnými zdroji světla podsvítit nelzeMaro píše:Upravil sem si narazník ale potřebuju podsvicení RZ...