jako do luftu??Rendis píše:VYŘEŠÍME!!! A může to u něho i trošku bouchnout....???

jako do luftu??Rendis píše:VYŘEŠÍME!!! A může to u něho i trošku bouchnout....???
Bezva čoveče...takže cca do 11.00 jsme tam..JardaSpider píše:Tak nemáme hlídání pro mladou pavoukovou, takže pro nás výlet padá, ale o to líp připravíme grilování. Předpokládám, že návrat z Harach. bude někdy kolem 17. hod tak by ti ostatní mohli na tuto hodinu být u mě. Každopádně, když budete bloudit až mě budete hledat, tak neztrácejte čas pátráním po největší pavučině a radši mi zavolejte a já vás navedu! a ještě jedna věc: až ke mě dopoledne dorazí výletníci z Liberce, tak tu můžou nechat auta a já je odvezu na nádraží, protože je to lepší, než auta nechávat u nádra. a pak pro ty turisty zas dojedu.
777980064
pokorně jsem čekal jestli se někdo nabídnemiras black 4oko píše:si s někým domluven, kdo pojede až odpoledne ? Kdyžtak Dakty, nebo Rendis...pokud pojedou...ryan69 píše:takže já bohůžel taky až na grill![]()
jestli teda bude někdo tý dobroty, a sveze mně
ale jedeš v kufruryan69 píše:pokorně jsem čekal jestli se někdo nabídnemiras black 4oko píše:si s někým domluven, kdo pojede až odpoledne ? Kdyžtak Dakty, nebo Rendis...pokud pojedou...ryan69 píše:takže já bohůžel taky až na grill![]()
jestli teda bude někdo tý dobroty, a sveze mnězachráncem budiž jmenován Dakty