otasTM píše:mohu potvrdit že na tý gismovo octávce neni nic poznat![]()
neznáme se... mona sme se někdy viděli v tescu ale už nepamatuju... každopádně sem tě viděl včera na stodůlkách na sídlišti kde sem čekal na kamaráda (červený 200sx s14a)
Praha 6
Re: Praha 6
nevím no, když pomieš flock a folie tak co je tam jinýho? krom plastovejch doplnků? pořád mi to nějak nejde do hlavy že ve flocku a foliích a v plastu je 100k.gismo píše:Tak se moc omlouvam, v aute nezmizelo 130, ale pouze 100, ted sem si prepocital vsechny faktury a veci, ktere byly bez faktury. Jsou v tom zahrnuty vsechen mnou a firmou delanej styling, opravy a vymeny dilu. Neni v tom zahrnuta posledni oprava po bouracce. Takze az ted jsem v tom za 130tisic.
se mi zdá že máš nějaký divný počty, za 100k by ta oktávka musela vypadat úplně jinak
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Noo, neni to az tak jednoznacne. Ja som do bafa okrem koupe nasypal tiez tak cca 70 a neni to nikde videt. Vacsina veci je podvozok a tak ... To ze niekto narve kilo do auta nemusi este znamenat ze to bude vypadat jak vesmirna lod ...homer01 píše:nevím no, když pomieš flock a folie tak co je tam jinýho? krom plastovejch doplnků? pořád mi to nějak nejde do hlavy že ve flocku a foliích a v plastu je 100k.gismo píše:Tak se moc omlouvam, v aute nezmizelo 130, ale pouze 100, ted sem si prepocital vsechny faktury a veci, ktere byly bez faktury. Jsou v tom zahrnuty vsechen mnou a firmou delanej styling, opravy a vymeny dilu. Neni v tom zahrnuta posledni oprava po bouracce. Takze az ted jsem v tom za 130tisic.
se mi zdá že máš nějaký divný počty, za 100k by ta oktávka musela vypadat úplně jinak
vzducholoď100RM píše:Noo, neni to az tak jednoznacne. Ja som do bafa okrem koupe nasypal tiez tak cca 70 a neni to nikde videt. Vacsina veci je podvozok a tak ... To ze niekto narve kilo do auta nemusi este znamenat ze to bude vypadat jak vesmirna lod ...homer01 píše:nevím no, když pomieš flock a folie tak co je tam jinýho? krom plastovejch doplnků? pořád mi to nějak nejde do hlavy že ve flocku a foliích a v plastu je 100k.gismo píše:Tak se moc omlouvam, v aute nezmizelo 130, ale pouze 100, ted sem si prepocital vsechny faktury a veci, ktere byly bez faktury. Jsou v tom zahrnuty vsechen mnou a firmou delanej styling, opravy a vymeny dilu. Neni v tom zahrnuta posledni oprava po bouracce. Takze az ted jsem v tom za 130tisic.
njn,tak ja nevim no...třeba nam to majitel osvětlí
dál tam jsou plasty ktery jsou nějaky i homologovany,takže kdo ví kolik stali:)-navíc sprej na brzdiče:D a ja fakt nevim,si to asi nevycucal z prs(t)u
dál tam jsou plasty ktery jsou nějaky i homologovany,takže kdo ví kolik stali:)-navíc sprej na brzdiče:D a ja fakt nevim,si to asi nevycucal z prs(t)u
no psal si tam včetně provozních nákladů ale to k tomu nemůžeš počítat, jako olej brzdy a takově věci, to nemůžeš počítat jako cenu autagismo píše:nevim jestli to nekdo cetl poradne, ale je to vcetne oprav. Kdyz nebudu pocitat opravy, tak je to 55k. Ale uz predtim jsem to psal, ze je v tom zahrnuto vse...
a i kdyby tak žbejvá nějakej 50k?...včetně oprav, to bys musel zadřít motor a kupoat novej ne?
hele nechal bych to bejt to se stejně nikdy k tomu nedoberem, je to tvoje auto a tak si udělal tak jak si uznal za vhodný...i když většina z nás by to ais udělal jinak ale to je jedno....hlavně at jezdí bez nehod a v pohodě
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
jasny no, 55k je jen za styling a tuning, ostatni jsou provozni naklady (opravy)
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
pridam ti 5 ,- kdyz mi vyluxujes to moje