černá matná kdo kde za kolik
černá matná kdo kde za kolik
Zdravím potřeboval bych pomoct ...hledám lakýtu kdo mi udělá auto do černý matný asi i s přípravou.Nekde ve středu republiky at to nemám daleko..slyšel jsem ze to není až zase takova prdel a fakt si na to netroufne každej.tak pokud by nekdo vedel o nekom FAKT dobrym tak mi prosím djete kontakt 

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: černá matná kdo kde za kolik
no ja zase slysela, ze je to uplne to same, jen se nesmi tak odflaknout priprava
BTW CR je celkem velka, odkud toho lakyru chces?

BTW CR je celkem velka, odkud toho lakyru chces?
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
RudaBMW, má svýho bawora v matný, je lakýra. Je z MB, tak mu skus písnout.Shaity píše:Zdravím potřeboval bych pomoct ...hledám lakýtu kdo mi udělá auto do černý matný asi i s přípravou.Nekde ve středu republiky at to nemám daleko..slyšel jsem ze to není až zase takova prdel a fakt si na to netroufne každej.tak pokud by nekdo vedel o nekom FAKT dobrym tak mi prosím djete kontakt
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
to Katy?já vím,ale jak byl ořečeno má moc práce já v Bolce byl i pracovně...jeden technik z Faurecie ses ním zná....tak sháním jinde....pokdu možno Vysočina a Východní Čechy :c)))))
kua člowěk s něečím přijde a hned to chcou další....aspon když to nebude na VW:D:D:D ne ne sranda
to FCS: mno jako most mám pekelně z ručky jsem z jihlavy....ehmm to je mrtě daleko...ale tak jestli má dobrý ceny....a hlavně dobrou práci