a co na P4 2,25 512ddr radeon 8500/64mb ,,, pojede to???

Moderátor: Rudi
Mají to chráněný online aktivací a systémem Securom. Prostě dáš DVD do mechaniky,připojí tě to na aktivační server vydavatele kde získáš licence (údajně 5) na instalaci a teprve pak se to nainstaluje. Nevím jak daleko jsou piráti s crackováním této hry ani jestli je již ke stažení. Já ji koupím a mám to bez dalšího čekání než se těch 8GB sosne - při mém FUPu a rychlostech poslední dobou by to trvalo min. 14 dní.RifleMan píše:Kua kdybych měl trochu více chechtáků tak bych jim to klidně sponzoroval ale takhle se budu muset uchýlit zase k té levnější variantě a to k sosnutí
Má plnou podporu widescreenů a to maximum co se objevilo mě (1600x1200) je maximum mého 17" CRT takže věřím tomu že jestli na to máš mašinu tak nic snižovat nebudeš muset.milosh píše:jaky to ma pozadavky? na mym 22" LCD to asi bude trosku chtit snizit detaily z 1680x1050???
Už to dávno vyšlo většina to má i dohranéConscious píše:Mají to chráněný online aktivací a systémem Securom. Prostě dáš DVD do mechaniky,připojí tě to na aktivační server vydavatele kde získáš licence (údajně 5) na instalaci a teprve pak se to nainstaluje. Nevím jak daleko jsou piráti s crackováním této hry ani jestli je již ke stažení. Já ji koupím a mám to bez dalšího čekání než se těch 8GB sosne - při mém FUPu a rychlostech poslední dobou by to trvalo min. 14 dní.RifleMan píše:Kua kdybych měl trochu více chechtáků tak bych jim to klidně sponzoroval ale takhle se budu muset uchýlit zase k té levnější variantě a to k sosnutíA těch 899 na xzone zase není tolik si říkám. Jinak údaj o odeslání dnes zůstal,změnilo se jen datum kdy to bude v Brně na prodejně na zítřek.
Na netu už to je jo???? A jak to je dlouhý na hraníRifleMan píše:Už to dávno vyšlo většina to má i dohranéConscious píše:Mají to chráněný online aktivací a systémem Securom. Prostě dáš DVD do mechaniky,připojí tě to na aktivační server vydavatele kde získáš licence (údajně 5) na instalaci a teprve pak se to nainstaluje. Nevím jak daleko jsou piráti s crackováním této hry ani jestli je již ke stažení. Já ji koupím a mám to bez dalšího čekání než se těch 8GB sosne - při mém FUPu a rychlostech poslední dobou by to trvalo min. 14 dní.RifleMan píše:Kua kdybych měl trochu více chechtáků tak bych jim to klidně sponzoroval ale takhle se budu muset uchýlit zase k té levnější variantě a to k sosnutíA těch 899 na xzone zase není tolik si říkám. Jinak údaj o odeslání dnes zůstal,změnilo se jen datum kdy to bude v Brně na prodejně na zítřek.
takže to asi pojede. Proč si nekoupíš přímo DVD a radši si to stahuješ?
nevim mrkni sám já tomu zas tolik nerozumimDarkReaper píše:Ten 3800+ mas obyc nebo s EE 35W ?LuckyR píše:S timhle to rozjedu?
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ 2,01 GHz
1 GB RAM
VGA Sapphire ATI X1950 PRO 256MB DDR3 PCIE
620 GB místa stačí?
Jo a ta grafika je dobra ? Tusim dobrej pomer cena/vykon
Já chtěl 2 GB ale nějak mi to nevyšlo finančně. Příští měsíc přijde ještě 1 GBDarkReaper píše:Yes, dneska to chce uz 2 GB.JonnY píše:k tej grafike tam mas trochu malo ramky...LuckyR píše:
ale malo by ti to slapat dobre
Holka vždy brečí poblíž - pak máš na volbu jestli ji zachránit nebo vytěžit. Plasmidy vyměníš pouze v genový bance,takovej automat to je. Ale musíš těžit z holek Adama,toho pak ve Sběračově zahradě (automat s holkama) vyměníš za volné sloty a další tonika. Hehe. CZ nemá chybu,postup jsem pochopil až díky češtině. Jinak mě tam sere,načítání hry se změnilo z hned na za pět minut. Pak už to teda jede jak má.RifleMan píše:Kua nevíte někdo jak mám tu zatracenou holku odchytnout? Otca jsem zabil už 2* a holku potom nikdy nemůžu najít. A ještě by mě zajímalo jak si mám vyměnit plasmidy ve slotech. Mám dva sloty a tři plasmidy a potřeboval bych to trochu přehodit. Dík
jj,taky ji mám předobjednanou,dřív ale vyjde Clive Barker`s JERICHO a tu zasmažím taky. A pak to budou NFS Prostreet,ty si kvůli slibným vylepšením jako návrat modelu poškození a vymakané kariéře koupím taky.Kovisek píše:Dohrano. To co jsem cekam jsem taky ziskal.
Nyni cekam na Crisis.