nazdar...chcem sa spytat ci uz niekto objednaval alebo inym sposobom zohnal diferak od firmy OBX a namontoval do prevodovky...neni to sice high end ale na jazdenie a potom snad do 300koni dufam vydrzi vpohode...kedze neviem zohnat prevodovku s LSD na H22A tak rozmyslam nad tymto sposobom...
Diky vopred
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
GReddy píše:taky sem o nem premejslel do auta a vsichni mi ho rozmlouvali (
v nabidce ho mel Idaho...
a dovod preco ta od toho odhovarali?
jeden negoval s komentarem "kdyby radsi zustali u vyfuku, to jim jde"
ne proste kvalita materialu a celkove funkce nic moc.ale radsi si pockej na komenty nekoho kdo ho ma ale bojim se ze moc jich nebude...nabizel jsem je par znamym na 200sx clubu a div me nezaslapali
Měj jsem ho v hondě a narozdíl od ostatních výrobků téže firmy překvapil, však je to známé téma na honda forech-za málo peněz hodně muziky. Vydržel 500Nm. Teď funguje dál v atmosferickém vtičku a stále v pohodě.
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
MarAt píše:Měj jsem ho v hondě a narozdíl od ostatních výrobků téže firmy překvapil, však je to známé téma na honda forech-za málo peněz hodně muziky. Vydržel 500Nm. Teď funguje dál v atmosferickém vtičku a stále v pohodě.
no tych 500nm asi nebudu aj ked na tu 2.2 nahodim turbo...
a prevodovku nezozenem urcite a ten diferak mi vedia poslat za 480$...
MarAt píše:Měj jsem ho v hondě a narozdíl od ostatních výrobků téže firmy překvapil, však je to známé téma na honda forech-za málo peněz hodně muziky. Vydržel 500Nm. Teď funguje dál v atmosferickém vtičku a stále v pohodě.
takze myslis ze by vydrzel i na celice kdyby na to prislo? FWD 3s-gte (vic jak 500nm to urco nebude)....protoze je vazne za super cenu...a hlavne na toyotu se jich moc nedela...
lol hack-asi nazlobený zákazník,ostatně některý výrobky (např. sání) mohou majitele opravdu rozzlobit. No je to jen moje zkušenost s dvěma kusy,za co se můžu postavit,ale jinak i co jsem četl na us. forech,tak ten difec je celkem obstojné řešení.
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
MarAt píše:lol hack-asi nazlobený zákazník,ostatně některý výrobky (např. sání) mohou majitele opravdu rozzlobit. No je to jen moje zkušenost s dvěma kusy,za co se můžu postavit,ale jinak i co jsem četl na us. forech,tak ten difec je celkem obstojné řešení.
ja som cital jeden clanok ze sa niekedy nedaju vytiahnut poloosi z diferaku....tebe sli normalne?
no som rozhodil siete aj na ine fora....takze stymto diferakom je sranda...
napr kamos z canady mi napisal toto:
OBX nevyraba tie najkvalitnejsie suciastky a nieco ako LSD by som neriskoval. Osobne nemam s OBX lsd ziadne skusenosti ale hodil som to do googlu a zopar veci som nasiel.
JDM H22 z Type S Prelude malo seriove LSD. To by bol mozno lepsi napad ako obx a stale za rozumnu cenu. Kukni ebay, mozno nieco najdes. Taktiez mozes pozriet na Kaaz alebo Quaife, ale tie uz budu trosku masne.
lenze tie Kaaz vychadzaju na cca 950$ a Quaife 500libier :-/
nevala sa niekomu doma LSD diferak nahodou?