DVI/SCART
Moderátor: Rudi
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
DVI/SCART
Ahoj, chci se zeptat jestli to jde a jaký s tím máte zkušenosti? Chtěl bych si pouštět normální filmy DVD na televizi, ale zas tak často na to nekoukám a nevyplatí se mi kupovat dvd přehrávač.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: DVI/SCART
A s čím? Do subjectu jsi napsal názvy dvou konektorů pro přenos obrazu - digitální DVI a analogový SCART. Co přesně máš teda na mysli?Vecernicek píše:Ahoj, chci se zeptat jestli to jde a jaký s tím máte zkušenosti? Chtěl bych si pouštět normální filmy DVD na televizi, ale zas tak často na to nekoukám a nevyplatí se mi kupovat dvd přehrávač.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
urcite chce signál TV scartu poustet pres DVI konektor do pocítače:)Ondras píše:A s čím? Do subjectu jsi napsal názvy dvou konektorů pro přenos obrazu - digitální DVI a analogový SCART. Co přesně máš teda na mysli?Vecernicek píše:Ahoj, chci se zeptat jestli to jde a jaký s tím máte zkušenosti? Chtěl bych si pouštět normální filmy DVD na televizi, ale zas tak často na to nekoukám a nevyplatí se mi kupovat dvd přehrávač.

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tento jeho chtíč je ale idově pomýlenýIdaho píše:urcite chce signál TV scartu poustet pres DVI konektor do pocítače:)

Mno spis to chce naopak, ale vzhledem k tomu, ze to je zminovany digital-analog, tak mu z toho asi nic koukatelnyho nevyjde 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
nop tak teda hoši nevímjestli seobracím na správné lidi.
posloupnost DVI/Scart = je naprosto stejná jako kdybych napsal: "z DVI do SCART"
A druhá věc nad čím vážně pochybuji o vašich znalostech je ta, že když jsem si teda pořídil GeForce 7900 GTS tak ona má dva výstupy DVI a krabice mimojiné obsahovala redukci DVI/ANALOG pro normální staré analogové obrazovky. Tak mě logicky vyplynulo, že by to možná šlo.
posloupnost DVI/Scart = je naprosto stejná jako kdybych napsal: "z DVI do SCART"
A druhá věc nad čím vážně pochybuji o vašich znalostech je ta, že když jsem si teda pořídil GeForce 7900 GTS tak ona má dva výstupy DVI a krabice mimojiné obsahovala redukci DVI/ANALOG pro normální staré analogové obrazovky. Tak mě logicky vyplynulo, že by to možná šlo.
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
And PRV
- Dave1984
- Kontaktovat uživatele:
pokud máš LCD tak by to šlo, páč LCDka mívají VGA vstup, ale na klasickou bednu se scartem to nezapojíšVecernicek píše:nop tak teda hoši nevímjestli seobracím na správné lidi.

VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já vážně pochybuji o znalostech tvých. Tvůj požadavek zněl, jak zde upřesňuješ "z DVI do SCART". DVI je Digital Visual Interface. To, že některé grafárny umí D-SUB via DVI je věc naprosto jiná. To by tvůj požadavek musel znít na využítí analogových pinů DVI konektoru. Dále jsi si naprosto jist, že tvá telka umí po scartu pobrat RGB? A to se vůbec nezmiňuji o tom, že patrně nezvládneš nastavit Powerstrip, aby ti po RGB tlačil PAL kompatibilní signál.Vecernicek píše: A druhá věc nad čím vážně pochybuji o vašich znalostech...
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
nemam televizi z roku raz dva aby zvládala "jen" pal.
A na to digitální rgb jsem se právě ptal jestli to scart nějak nepobere.
OK stačáí mi vaše odpověď že NE děkuji
A na to digitální rgb jsem se právě ptal jestli to scart nějak nepobere.
OK stačáí mi vaše odpověď že NE děkuji
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
And PRV
And PRV